Kızlarrrrrr bana degil yeğeninize kızın bir izin vermiyo ki topige faceye bakayım
bğtün ilgiyi Özser bekliyo
ebda sonuçtan haber ver canım
Hülya Yasin oku Özser paşaya
Aralık 7 şinde yapcam galiba Mevlüt'ü
Canım ne tedavisini sordun. Anlamadım.
yaa özür dilerim ben tedavi oluyosun ıdye hatırlıyorum:18: çok afedersinn affet beni
bende geldim buralardayım bu aralar müfettiş bekliyorum kuruma o uzden onları hazırlıyorum yoksa ne burayı ne face i unutmam canlar
Tamm simdi ariyorummmCanım ne tedavisini sordun. Anlamadım.
Tatlım ben yeni bir adres açtım. Nickimle aynı isimde. Seni arattım ama 3 kişi çıktı. Sen beni eklesen daha kolay olur heralde.
yaa özür dilerim ben tedavi oluyosun ıdye hatırlıyorum:18: çok afedersinn affet beni
Gunaydinn kizlar ,
haftanin son gunu…..
bu haftasonunuda evde yatarak gecirmeyi planliyorum
gerci yarin perdeci gelicek… eve perde yaptiriyorken aklimizda cocuk olmadigi iicn kucuk odanin perdelerini yaptirirken yanlis tercihde bulunmusum… onlari halledicem kismetse… onn disinda pasooo yatisss…… :111:
Gunaydinnnn
Hulyaaa hic gorisemiyoruz da .napiyorsun kon.usmayali ...
Nasil gidiyor...
OHHHH BAL MİS NE GÜZEL ACABA BEN NE YAPSAM HAFTASONU((
esracım ayran içtik ayrı düştük valla yaa artık sıkıntılarım ağrılarım iyice arttı geceler işkence oldu psikolojim çok kötü çorabımı felan giyemiyorum en basiti tuvalete gidip egliyorum nefes nefese kalıyorum buda zoruma gidiyor hele iki gündür bıraksan oturup ağlıcam işyerindede iş yok gibi ama günün sonunda bi bakıyorum zar şer çıkıyorum işyerinden yetişmiyo zaman yetmiyo ee face'yede giremiyorum gündüzleri malum o sebeple görüşemiyoruz sen ne durumdasın haftayamı senin doğum şu an ayy allahım kurtarsın esracım inş kolaycacık
buarada tesbihler ben 20.000tane daha okudum 34800oldu ben geçen demiştim ama sende bi sıkıştır şu kızlar faceden sıra birikti de:)) senin doğuma ve sonrada inş iremin doğumuna yetiştiremicez böyle giderse
yat kuzu yat dinlen sende… hic bisey yapma baska valla…..
kiz ben tek bebisle zorlaniyorum saga sola donuyorken… seninki gayet normal… yorulma olaylair bende yeni basladi ama oyle cok degil.
Amin canim maşallah . Ya bende okuyacam ama suan izindeyim bi bitsin baslayacam yetisir insallahkızlar bu arada biz bugün 6. ayımızı bitirdik:))) Allahım 8. 9. ayın bittiğinide hayırlısıyla görmeyi nasip etsin inş herbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?