Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Ben geldimm :)) kesemizi tabikii goremedik kizlar ama dr rahimde gebelige hazirlik var dedi buyuk ihtimalle deger 1500 alti ondan goremedik dedi simdi kan verdim 3.30 4 gibi cikicak ona gore cagaricakmis dr :)) iste boyle kuzularim ustumde bi sakinlik var valla kan sonucunu ogreniyim 15 gun gitmicem dra :))allahim buyuk bu sefer hersey yolunda gidicek inaniyorum :)) hepinize tekrar tekrar da tesekkur ederim iyki varsiniz iyki iyki :)) benim tok gozlu dunurum yerim seni ben :)) benim oglum senin kizin olucak bence icime oyle dogdu :)) gelinime agirligi kadar altin takicam bol bol yedirirsin artik kuzum :))

Kizlaarr degerim 465,6:))sukurler olsun :))

ah dünürümmmmm bak bak nası güzel çıkmış sonuçlar, senin şimdi rahmin hazırlık yapsın bakalım bi kaç yıl sonra düğün hazırlığı yapmakta bize düşer:9:
kız ya da erkek farketmez varlığım varlığına armağan olsun tosuncukların:):1::1: artık şimdi herşey daha guzel olacak canım arkadaşım maşallah bebişimzie nasılda uğurlu geldi topicimiz nasılda uğurlu gelecek bizlere bebişimiz, bu bebeklerin totolarını yicem ben :56:

bu arada akşam size faceden bişey sölücem ama gizli unutturmayın bana olurmu çok güldüm şimdi farkedince:)))

yaa kızlar bu arad aface de ben konuşmadan çıktım çünkü eşimle ortak kullanıyoruz o yuzden orda sizin anlattıklarınızı görmesin bazen özel konuşuyoruzya size ayıp olmasın diye çıktım konuşmadan yanlış anlaşılma olmasın:31::31: ama artık burda yanlış anlaşılmaz hiçbişe herşeyi buraya da yazın nolur meraktan çatlarım:50:

kizlar yemek menuleri lutfen....

cacik
pilav
et sote ( duduklude ) dusunuyorum ama daha iyi fikri olan varmi ?

benim kozalak yola gideceği için köfte uapıcam mercmek çorbam vardı bide pirinç pilavı düşünüyorum bide hazır yufkayla uydurmasyon bi börek yaparım evde yarım paket yufka vardı şayet tabi kötü olmadıysa

ozaman ben persembe kendi doktorum ile konusum 4'lu testte gecsin allahin izni ile sonuclarda temiz cikarsa
haftaya pazartesi gideyim... gideyim gideyim ama nereye ???
Allah yaa bi iste duz gitse... benm ikametgah annemlerin yanindaydi... gecen hafta kozalakla onlarin annesinin evine aldirdik... bakirkoye bagli olalim diye... simdi yeni aile hekimi mi ogrenmem lazim...
ben bunlari halledene kadar 20. hafta gelcek ztn... :30:

acaba e devlette yazarmı aıle hekımın kım oldugu yada nerede oldugu dıye gectı aklımdan canım bı bak ıstersen oraya

cacik
pilav

et sulu sehrıye corbası
ızmır kofte
pırınc pılavı

ya bıde demın aklıma sutlac geldı ben sevmem ama esım sever guzel tarıf bılen var mı?

cacik
pilav

söylemesi ayıp annem var bende malum operasyonalr nedenıyle mönüyü o biliyo suan ama evde ben yapacak olsaydım senin mönünü tek geçerdim bana cacaık de dünyaları veririm çünkü:56::56:

ah dünürümmmmm bak bak nası güzel çıkmış sonuçlar, senin şimdi rahmin hazırlık yapsın bakalım bi kaç yıl sonra düğün hazırlığı yapmakta bize düşer:9:
kız ya da erkek farketmez varlığım varlığına armağan olsun tosuncukların:):1::1: artık şimdi herşey daha guzel olacak canım arkadaşım maşallah bebişimzie nasılda uğurlu geldi topicimiz nasılda uğurlu gelecek bizlere bebişimiz, bu bebeklerin totolarını yicem ben :56:

yaa kızlar bu arad aface de ben konuşmadan çıktım çünkü eşimle ortak kullanıyoruz o yuzden orda sizin anlattıklarınızı görmesin bazen özel konuşuyoruzya size ayıp olmasın diye çıktım konuşmadan yanlış anlaşılma olmasın:31::31: ama artık burda yanlış anlaşılmaz hiçbişe herşeyi buraya da yazın nolur meraktan çatlarım:50:

kuzum dur sanada özelden yazayım ben olayı bu kızlar hain hain bi orda yazışıyolar bi burda akşam anam ağlıyo heryeri taip etmekten sonra adamcağız aç sefil uyuyuıp kalıyo ben tablet başından kalkıpta yemek hazırlayana kadar
:)))

kuzum dur sanada özelden yazayım ben olayı bu kızlar hain hain bi orda yazışıyolar bi burda akşam anam ağlıyo heryeri taip etmekten sonra adamcağız aç sefil uyuyuıp kalıyo ben tablet başından kalkıpta yemek hazırlayana kadar
:)))

evet yaa yaz bana meraktan çatlarımmm:27: yazıka damcagıza yaa evet kızalr heryerden dedikodu fışkırıyo:1::1:allah muhabbetimizi artırsın inşallah:nazar::nazar::nazar:

Sensee.. Düdüklüde yap canım sonra yağda iki çevir baharatla kavur al ben çok seviyom öle.. pilav cacıkta şahane olur. ama etin bebişine yaraması için yanında pilav yememen gerek Özlem sana sölesin bunu. ben önce eti yiyom sona pilavı yiyom öle yarar sağlar mı ki Özlem ?
akşama balık yicez bizde :)
öğlende ıspanak yapmıştım eşim işten geldi çorba ıspanak yedik öle. :) :56:

söylemesi ayıp annem var bende malum operasyonalr nedenıyle mönüyü o biliyo suan ama evde ben yapacak olsaydım senin mönünü tek geçerdim bana cacaık de dünyaları veririm çünkü:56::56:

benim en cok sevdigim bu hamilelikte cacik oldu... deli gibi yedim ...ayran ve cacik...
serin serin cok ii geliyor valla... insallah sende de oyle olur ozamn... bazilari yogurt sut pek yiyemez oluyor cunku ...

acaba e devlette yazarmı aıle hekımın kım oldugu yada nerede oldugu dıye gectı aklımdan canım bı bak ıstersen oraya

et sulu sehrıye corbası
ızmır kofte
pırınc pılavı

ya bıde demın aklıma sutlac geldı ben sevmem ama esım sever guzel tarıf bılen var mı?

ohh benim kozalak bayilir izmir kofteye ama cesaret edemiyor bana kofte demeye... malum midemde durmuyor o kiymalar nedense ....

simdi knustuk kozalakla yrn gidelim burdaki aile hekimine seni elle gecirir olmazsa sisteme dedi... cnku bayramda burda olmicam tam bayram ertesi 20. hafta da olcam.. ozamana kadar halledim aklimda kalmasin...

sutlaca ben az tarcin ve hindistan cevizi ekliyorum pisiriyorken... pirinc unu bide...

ayy canım cacık istedi ama salatalık yokki evde dur kozalağa tembih ediyim unutmazsa alsın anneninde ellerine kollarına sağlık allah razı olsun anelerimizden başımızdan eksik etmesin onları valla

Sensee.. Düdüklüde yap canım sonra yağda iki çevir baharatla kavur al ben çok seviyom öle.. pilav cacıkta şahane olur. ama etin bebişine yaraması için yanında pilav yememen gerek Özlem sana sölesin bunu. ben önce eti yiyom sona pilavı yiyom öle yarar sağlar mı ki Özlem ?

ayy ben etin yanında bayılırım pilava ama annemin pilavı olcak ben beğenmiyorum kendi yaptığımı ayy nasılsa bikaç gün annemdeyim yaptırayımda yiyim ama valla eti ztaen yiyemiyorum yediğimdede pilavsız töbe yiyemem bebekerde kusuruma bakmayıversin aaa valla yeter artık:)))
anaaa ıspanakta istedi kızlar yaaa benim pazar daha perşembe günü kuruluyo yapmayın böle ama şöyle yoğurtlu ıspanak yemeği olsa nasıl güzel olurdu şimdi ufffffff marketteki eskimiş o ıspanaklara kaldım şimdi iyimi :(((

benim en cok sevdigim bu hamilelikte cacik oldu... deli gibi yedim ...ayran ve cacik...
serin serin cok ii geliyor valla... insallah sende de oyle olur ozamn... bazilari yogurt sut pek yiyemez oluyor cunku ...

ohh benim kozalak bayilir izmir kofteye ama cesaret edemiyor bana kofte demeye... malum midemde durmuyor o kiymalar nedense ....

simdi knustuk kozalakla yrn gidelim burdaki aile hekimine seni elle gecirir olmazsa sisteme dedi... cnku bayramda burda olmicam tam bayram ertesi 20. hafta da olcam.. ozamana kadar halledim aklimda kalmasin...

sutlaca ben az tarcin ve hindistan cevizi ekliyorum pisiriyorken... pirinc unu bide...

ayyy ben küçüklüğümden beri en sevdiğim şeydir salatalık saımsağa da bayılıyorum yoğurt desen ayrı cacık evlenmeden ocne takmıştım ben her gun koskocaman kase yerdim tabi evlenince erindim kalkıp yapmaya:56: inşallahcanım bi hamile olayım bakalım benim bebiş neleri isticek neleri istemıck

tatlim ben ztn 2 kasik pilav yerim genelde ... cok bayilmam .. ama ogrendigim ii oldu ozaman... aynen bende duduklude yapcam ztn... hemencecik oluyor oyle...
ayni yerde karisiyo yine ama :56::9:

ayy kizlar borek delisi oldum.. 2 gundur ispanakli borek yiyiorum.. sagolsun tuzlada bnim icin sabah yaptilar sicak sicak yedim kahvaltida... bu sabahta bizim burda bir bosnak borekcisi var... hemencecik biter borekleri fln... tepsi tepsi siparisle calisiyor adam... kozalak aradi varmis gitti aldi... yarim kilo tek basima.... gelde kilo alma sonra... :14:
sasti halime nerene yedin onlari dedi :9:

aynı folik asit mi seninde kullandığın peki,kafam karıştığı için soruyorum kusura bakma lütfen

canım bu doktorlar herkese kafasına göre bişey diyo sneinde kafan iyice karıştı bence en iyisi arayabiliyosan ara doktorunu sor sen için rahat etsin yok arayamıyosan en yakın doktora gidecek olan özlem sanırım o yarın doktoruna sorsun bi sorabilirse sende emin ol için rahat etsin ne dersin

ayy canım cacık istedi ama salatalık yokki evde dur kozalağa tembih ediyim unutmazsa alsın anneninde ellerine kollarına sağlık allah razı olsun anelerimizden başımızdan eksik etmesin onları valla

amin canımmm,sizde annesiniz neler hissettiğini anlarsınız annelerin artık neler hissettiğini ,daha operasyonlar olmadan saolsun hiç kımıldatmıyo beni canım benim:16::16:
canım anneler iyiki varsınız:46::46::46::46::46:

amin canımmm,sizde annesiniz neler hissettiğini anlarsınız annelerin artık neler hissettiğini ,daha operasyonlar olmadan saolsun hiç kımıldatmıyo beni canım benim:16::16:

daha olmadan anlıyorum annemin değeriini niye cennet anaların ayakları altında denildiğini bide olsa ayy düşününce bile kötü oluyorum rabbim başta siz canım arkadaşlarım olmak üzere herkese anneliği o heyecanı tattırsın inş
buarada bizlerde daha anne olmuş sayılmayız ucundan adım attık sadece dünyanın binbir türlü hali var rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hevesimizi kursağımızda koymasın inş sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp anne olabilmeyi o kutsal mertebeye ulaşabilmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
canım bu doktorlar herkese kafasına göre bişey diyo sneinde kafan iyice karıştı bence en iyisi arayabiliyosan ara doktorunu sor sen için rahat etsin yok arayamıyosan en yakın doktora gidecek olan özlem sanırım o yarın doktoruna sorsun bi sorabilirse sende emin ol için rahat etsin ne dersin

canım arama imkanı yok gibi yani hastaneyi arayınca bazen bağlamıyorlar doktora,valla özlem sorabilirse çoook memnum olurum,

ayy ben etin yanında bayılırım pilava ama annemin pilavı olcak ben beğenmiyorum kendi yaptığımı ayy nasılsa bikaç gün annemdeyim yaptırayımda yiyim ama valla eti ztaen yiyemiyorum yediğimdede pilavsız töbe yiyemem bebekerde kusuruma bakmayıversin aaa valla yeter artık:)))
anaaa ıspanakta istedi kızlar yaaa benim pazar daha perşembe günü kuruluyo yapmayın böle ama şöyle yoğurtlu ıspanak yemeği olsa nasıl güzel olurdu şimdi ufffffff marketteki eskimiş o ıspanaklara kaldım şimdi iyimi :(((

amaann sana da bişey demeye gelmiyo herşeyi çekiyo canın :) yemek konusu konuşulmaz seninle...
bende etin yanında pilavı çok seviyorum ama pilav bence günlük yapılıp yenmeli ikinci kez ısıtılan pilavı sevmiyorum. ama sürekli uğraşmak istemediğim için mecburen 2 gün yiyoz pilavı . :)
Sen yinede eti yalnız başına yemeye çalış :34:

tatlim ben ztn 2 kasik pilav yerim genelde ... cok bayilmam .. ama ogrendigim ii oldu ozaman... aynen bende duduklude yapcam ztn... hemencecik oluyor oyle...
ayni yerde karisiyo yine ama :56::9:

ayy kizlar borek delisi oldum.. 2 gundur ispanakli borek yiyiorum.. sagolsun tuzlada bnim icin sabah yaptilar sicak sicak yedim kahvaltida... bu sabahta bizim burda bir bosnak borekcisi var... hemencecik biter borekleri fln... tepsi tepsi siparisle calisiyor adam... kozalak aradi varmis gitti aldi... yarim kilo tek basima.... gelde kilo alma sonra... :14:
sasti halime nerene yedin onlari dedi :9:

iyi pilavı çok sevmiyosan kolaylıkla eti tek başına yiyebilirsin. pilav sevenler yiyemiyo. hemen ardına tepiveriyo benim gibi :)
şimdi ye bakalım yiyebildiğin kadar ama benim zamanıma gel yiyemezsin. sağlıkocağındaki hemşire bana artık kilo almaya başlarsın. çok hamur işi yağlı şeyler yeme dedi. bende tamam dedim eve geldim kızartma yedim :27:

vallahi annelerimiz bitane ... haklari odenmez...
ben haftasonu kayinvalidem icin bir pot kirdim ama kirildimi bozulmudu bilmem...

benm annem emekli ama hala calisiyor... kismetse benm doguma 2 ay kala isi birakicak... bana yardim etmek iicn.. neyse tuzlada akrabalarda annemle tanisiyorlar... imren ablada annemi sever... muhabbetleri de iyi... annemi sordu ... neyse az kaldi artik gun sayiyor dedim isi birakicak... kayinvalidem de biliyor annemin niyetni isi birakicak diye... illa biraktirican kadina isi fln dedi...
dedim bebege bakicak biri lazim.... kozalakta yanimizda ama... cnku kayinvalidem hicbir zman ben bakarim demedi.. agzini bile yapmadi yani... seviyo ama sorumluluk almak istemiyor... kozalagin kardeside bu sene uni sinavlarina gircek tek derdi o...
neyse dedim son ay hazirliklar fln icin yardim lazim .... kayinvlaidem soyle bir kaldi... bende hemen dedim senin basinda berk var daha... bizimle ugrasmaya zamanin olmaz pek fln diye kivirdim... hem guvenemem ztn ona... o bile kendi annesine baktirmis hep.. anneannem taa nerelerden gelip kalmis... yada berki alip fln gitmis... kendinden pay bicsin... herkesin annesi... ona naz niyaz gecer...

tazebaharim bu arada oyle cok sicak suyla fln yikanma.... ona dikkat et... zaten doktorun seni uyarir.. ozellikle transferden sonra 2-3 gun bekle ...

daha olmadan anlıyorum annemin değeriini niye cennet anaların ayakları altında denildiğini bide olsa ayy düşününce bile kötü oluyorum rabbim başta siz canım arkadaşlarım olmak üzere herkese anneliği o heyecanı tattırsın inş
buarada bizlerde daha anne olmuş sayılmayız ucundan adım attık sadece dünyanın binbir türlü hali var rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hevesimizi kursağımızda koymasın inş sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp anne olabilmeyi o kutsal mertebeye ulaşabilmeyi nasip etsin

amiiiiiiiiiiiiiin ellerini açıp dua eden herkese allahım nasip etsin inşallah bu gzuel duyguyu, kimseyi evlatsızlıkla ya da evladyla sınamasın allahım güzel rabbim ,herkes için doğru bi zaman var bize düşen doğru zamanı beklemek,
bu arada şekercim özelden yazcaktın bana nolduğunu yazmadın:19:

Back
X