Ben geldimm :)) kesemizi tabikii goremedik kizlar ama dr rahimde gebelige hazirlik var dedi buyuk ihtimalle deger 1500 alti ondan goremedik dedi simdi kan verdim 3.30 4 gibi cikicak ona gore cagaricakmis dr :)) iste boyle kuzularim ustumde bi sakinlik var valla kan sonucunu ogreniyim 15 gun gitmicem dra :))allahim buyuk bu sefer hersey yolunda gidicek inaniyorum :)) hepinize tekrar tekrar da tesekkur ederim iyki varsiniz iyki iyki :)) benim tok gozlu dunurum yerim seni ben :)) benim oglum senin kizin olucak bence icime oyle dogdu :)) gelinime agirligi kadar altin takicam bol bol yedirirsin artik kuzum :))
Kizlaarr degerim 465,6:))sukurler olsun :))
ah dünürümmmmm bak bak nası güzel çıkmış sonuçlar, senin şimdi rahmin hazırlık yapsın bakalım bi kaç yıl sonra düğün hazırlığı yapmakta bize düşer

kız ya da erkek farketmez varlığım varlığına armağan olsun tosuncukların:)

bu arada akşam size faceden bişey sölücem ama gizli unutturmayın bana olurmu çok güldüm şimdi farkedince:)))
yaa kızlar bu arad aface de ben konuşmadan çıktım çünkü eşimle ortak kullanıyoruz o yuzden orda sizin anlattıklarınızı görmesin bazen özel konuşuyoruzya size ayıp olmasın diye çıktım konuşmadan yanlış anlaşılma olmasın