- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve başıma gelenler
2 gündür baş agrısı dan ölüyordum ben sadece bas agrısı sanayım meger ateş de fora imiş hiç aynaya bakmadığından olsa gerek yanaklar al al imiş dün saba yine baş ağrım tuttu ama başımı kımıldatamıyorum. Sonra bi kalktım baş dönmesi aynaya bi baktım pancar gibi yanaklar sonra bi ateşimi ölçeyim dedim 38.3aradım eşimi başım dönüyor diye hemen çıktı geldi annemde geldi annem bebege baktı biz hastaneye gittik gögüs yaraları ateş yap ar dedi tansiyon 7ye 4 çıktı
sinirlerde biraz tomalı oksijen az gittiği için zorlanıyorsun ddi ilaç verdi yollDı akşam 9 da bir istiğfar ishal üsüme baş dönmesi ateş 40 larım üstünde duş alıp 39.8 e düşürdük hemen hastane tabi artık ne tansiyon kaldı ne güç baygın ben ateş düşürücü serımlarla mide için serum ağrı kesici serum derken 38.8 düştü şimdi biraz daha iyiyim gece cocuğa hiç bakmadım duymadım bile baygın gibi uyumuşum 7 de duydum sesini 7 e kadar deliksiz uyku
inş bidaha Yükselmes bebek işinin en zor kısmı emzirmekmiş![]()
Canimmm cok gecmis olsunn,
tatlimm cok gecmiss olsun . dikkat etmeye calis kendine sadece goguslerden degil bence bukadar olay
ne zamandir yorgun bunye halsiz falan goguslerde ustune gelmis amna aman cok dikkaet kuzum bir kac gun artik birak isi gucu evde sadece yat dinlen bebisle
ekstra ates dusurucu fln verdimi peki boyle biseyle karsilansinca devamli serum serum olmaz heralde :26:
Canim benim yaa cok uzuldum( dikkat et kendine dinlenmeye calis sen iyi olucaksin ki ozser de iyi olsun kuzum vitaminine yemene dikkat et biran once toparlarsin insallah
ayyy özelmm göüğüs yarası yapıyor tabii o ateşii bilmezmiyim bende de oldu acile gitmiştik..
mastit miydi adı neydi..
off allah yardımcın olsun canım.. benimde en korktuğum o göğüd yarasııııı:18::18::18::18:
suziii
canım bebeğinin herşeyi normalmiş.. sende biraz şekere dikkat edersen hiiiç nişeycik olmazz..
ağırlığı boyu ne olmuş oğlumuzunn
çok geçmiş ossn özlemcmbnde senn gbi çok acı çekiodum emzirrken hatta göğüslermdeki ateş sırtmdan çıkıodu sanki bi gece acillik oldum bnde.. ama zaman tek ilaçmış anladm. şmdilere şükürler olsun daha rahat emziriorum
özser 1. ayını tammladımı blmiorm daha ama bnm selim tamamlar tamamlamaz gaz sancıları kolik ağlama nöbetleri... yani sadece emzrmek değil annelik zormuş.. allah betrnden korusun tby de uykusuz gecelermz başlıyo.... kolay atlatrz inş.. rabbim sabır ve dayanma gücümüzü arttrsn..
Hülyam nerelerdesin ????
Beni unuttunuuuuz yeni gruba eklemeyi
Oslem gecmis olsun canim
![]()
özlem
canım çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin.
valla ben de nerdeyse doğumdan çok şu emzirmeden korkmaya başladım.
nasıl bişey mi ya bu seni mahvetmiş.
umarım bir an evvel geçer canım...
Ve son olay
oğluma da iltihap gecti bugun bütün gün ağladıgündüz üstünü değiştiriyordum giydirmeden sardım battanıyeye saglık Ocağı'na koştum aşı sonradır dediler eve geldik
akşsm ağlamaktan artık morardı çocuk komşuyu aradım hastaneye yetiştir diye gittik hala susmuyo tabi ateşi 38,8 çok yüksek dedi tahlil yaptı kanında cok yüksek iltihap varmış bogaxına kulağına bile sarmış
meger sütüm den geçmişgögüs iltihaplarım deger 0-10 arası normal 44 bizdr hast yatıralım dedi sonra 50 olmamış belki düşer dedi 6 antibiyotik iğne şurup 2 damla ve fitil verdi oglum cok yoruldu cok bitkin
![]()
ömrümden ömür gitti
eger 5 saat emmek istemezse iş bitmiştir hast lik olmuştur dedi ama emmek isterse mücadele ediyordur dedi
kuzumun canı Neki
bugun de hiç emmek istemiyordu en son kasıkla zorla verdik sütü gündüz meger bundan Mış
Ve son olay
oğluma da iltihap gecti bugun bütün gün ağladıgündüz üstünü değiştiriyordum giydirmeden sardım battanıyeye saglık Ocağı'na koştum aşı sonradır dediler eve geldik
akşsm ağlamaktan artık morardı çocuk komşuyu aradım hastaneye yetiştir diye gittik hala susmuyo tabi ateşi 38,8 çok yüksek dedi tahlil yaptı kanında cok yüksek iltihap varmış bogaxına kulağına bile sarmış
meger sütüm den geçmişgögüs iltihaplarım deger 0-10 arası normal 44 bizdr hast yatıralım dedi sonra 50 olmamış belki düşer dedi 6 antibiyotik iğne şurup 2 damla ve fitil verdi oglum cok yoruldu cok bitkin
![]()
ömrümden ömür gitti
eger 5 saat emmek istemezse iş bitmiştir hast lik olmuştur dedi ama emmek isterse mücadele ediyordur dedi
kuzumun canı Neki
bugun de hiç emmek istemiyordu en son kasıkla zorla verdik sütü gündüz meger bundan Mış
kızlarrrrrrr nenrdesinizzzz