Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Ve son olay

oğluma da iltihap gecti bugun bütün gün ağladı :( gündüz üstünü değiştiriyordum giydirmeden sardım battanıyeye saglık Ocağı'na koştum aşı sonradır dediler eve geldik
akşsm ağlamaktan artık morardı çocuk komşuyu aradım hastaneye yetiştir diye gittik hala susmuyo tabi ateşi 38,8 çok yüksek dedi tahlil yaptı kanında cok yüksek iltihap varmış bogaxına kulağına bile sarmış
meger sütüm den geçmiş :( gögüs iltihaplarım deger 0-10 arası normal 44 bizdr hast yatıralım dedi sonra 50 olmamış belki düşer dedi 6 antibiyotik iğne şurup 2 damla ve fitil verdi oglum cok yoruldu cok bitkin :(
ömrümden ömür gitti
eger 5 saat emmek istemezse iş bitmiştir hast lik olmuştur dedi ama emmek isterse mücadele ediyordur dedi
kuzumun canı Neki
bugun de hiç emmek istemiyordu en son kasıkla zorla verdik sütü gündüz meger bundan Mış
canım çok geçmiş olsun.
olacak böyle şeyler.
hamile kalamasan ayrı,kalsan ayrı,doğunca ayrı şeylerle sınanıyoruz işte.
sonucu iyi olur inş.
zaten özser çok gayretli bir çocuk.
teeee kaç kilolardan depar attı da geldi minikim.
bunu da atlatırsınız annesi.
Allah şifa versin.

Kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli
okuduğum kadarıyla hepimiz iyi kötü bazı durumlar yaşıyoruz ebdacım sonuclara sevindim allah kucağına almayı nasip etsin özlemcim sizede geçmiş olsun çok bundan sonra iyi olursunuz inşallah..

Ve gelelim bize bu sıralar stresli günler geçiriyoruz..
13 haftalıkken 2 li test yaptık sonuç çok iyi çıktı ultrasonumuzda iyiydi.
16+3 te 3 lü test istedi doktorumuz ve sonuclar çıkınca tekrar kan istedi teyit etmek için önce şüphelendik ve dün sonuçları aldık elimize ve ne görelim risk nerdeyse sıfır gibiyken ilk basta bu testte tavan yapmış gibi çıktı..
Moral çöktü eşimin benim ama dünden beri araştırmaktan canımız çıktı.. Doktor aradı bugün sonucumu görmüş ve yapılması gereken bir şeyler var dedi hepinizin bildiği gibi amniyosentez.. Ama hiç yanaşmıyorum çünkü ben allah ın izniyle bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum oldu ki değil yapılacak bir şey de yok o bizim meleğimiz..

Her neyse canlarım sonra bugün ben laboratuvara doktorumun bana ait gönderdiği bi rapor vardı tüm bilgilerimin yazdığı o b ilgiler giriliyor bilgisayara ve bide bakarım ki kilom 20 kilo yanlış girilmiş.. Bu testlerde de yaş kilo çok önemli.. Eşim hemen hastaneyi aradı ve doktora oradaki kızlara çıkışmış doktorda bu ani sapmanın sebebi bu olabilir yeniden elimizdeki numunelerle tahlili tekrarlayacağız demiş.. Ve yaşadığımız 10 günlük stresi düşünün artık ve hala devam ediyor ama allah ın izniyle dua edin lütfen her şey iyi olsun kızlar hepimiz için..

şimdi cumayı bekliyoruz sonuç cuma günü çıkacak muhtemelen duruma göre cumartesi gideceğim doktora..

okuduğum kadarıyla hepimiz iyi kötü bazı durumlar yaşıyoruz ebdacım sonuclara sevindim allah kucağına almayı nasip etsin özlemcim sizede geçmiş olsun çok bundan sonra iyi olursunuz inşallah..

16+3 te 3 lü test istedi doktorumuz ve sonuclar çıkınca tekrar kan istedi teyit etmek için önce şüphelendik ve dün sonuçları aldık elimize ve ne görelim risk nerdeyse sıfır gibiyken ilk basta bu testte tavan yapmış gibi çıktı..
Moral çöktü eşimin benim ama dünden beri araştırmaktan canımız çıktı.. Doktor aradı bugün sonucumu görmüş ve yapılması gereken bir şeyler var dedi hepinizin bildiği gibi amniyosentez.. Ama hiç yanaşmıyorum çünkü ben allah ın izniyle bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum oldu ki değil yapılacak bir şey de yok o bizim meleğimiz..

Her neyse canlarım sonra bugün ben laboratuvara doktorumun bana ait gönderdiği bi rapor vardı tüm bilgilerimin yazdığı o b ilgiler giriliyor bilgisayara ve bide bakarım ki kilom 20 kilo yanlış girilmiş.. Bu testlerde de yaş kilo çok önemli.. Eşim hemen hastaneyi aradı ve doktora oradaki kızlara çıkışmış doktorda bu ani sapmanın sebebi bu olabilir yeniden elimizdeki numunelerle tahlili tekrarlayacağız demiş.. Ve yaşadığımız 10 günlük stresi düşünün artık ve hala devam ediyor ama allah ın izniyle dua edin lütfen her şey iyi olsun kızlar hepimiz için..

şimdi cumayı bekliyoruz sonuç cuma günü çıkacak muhtemelen duruma göre cumartesi gideceğim doktora..

bende ikili test yaptırdım üçlüyü yaptırmadım.
üçlünün geçerliliği daha düşükmüş.
emin ol yoktur bişeyysen sakın bozma moralini.
ebdoşunda aynısı olmuştıuu.

sen nerelerdesin hem
faceden de gruba agelmiyorsun...
artık arayı soğutma
cinsiyetiniz belli oldu muuuuuuuu

Heyacanli canim bencede senin bebiste bir sey yok bu dktrlar gorevlerini nasil yapiyorlarsa artik insanin moralini bozuyorlar islerini digru yapsalar sasarim artik

Son düzenleme:
bende ikili test yaptırdım üçlüyü yaptırmadım.
üçlünün geçerliliği daha düşükmüş.
emin ol yoktur bişeyysen sakın bozma moralini.
ebdoşunda aynısı olmuştıuu.

sen nerelerdesin hem
faceden de gruba agelmiyorsun...
artık arayı soğutma
cinsiyetiniz belli oldu muuuuuuuu

3 lünün geçerliliği daha düşük nettede okudum öyle yazıyor ama bu olanlar moralim öyle bozuk sinir sistemim karma karışık kime sarılsam hüngür hüngür ağlamak kopuyor yüreğimden dişimi sıkıyorum ah annem diyorum yanında olsam sana sarılırdım sımsıkı diyorum.. ağlardım geçerdi diyorum..
yaptırmasaydım o kahrolası testleri diyorum.. bekleseydik nasibimiz neyse gelecek kucağımıza zaten..
yinede içim rahat rabbime sığınıyorum o en iyisini bilir..

cinsiyet 13 haftadayken erkek gibiydi belliydi baya 16 haftada gittik yüzüstü yatıyordu bebeğim :) göremedik..

faceye katıldım yazıyordum da bazen ama herkes kendi sohbetinde yazılarımın araya kaynadığı çok oldu canım böyle şeyler benim canımı sıkıyor ben burdan takip ediyorum çoğunuzu olsun böylede iyi... sizlerde iyi olunda..

cnm gecmis olsun… ama hic amniyosentes fln dusunme bencede… bak ebda da aynisi oldu gercekten … bosu bosuna stress yapti amniyosentes yapti.. hele sende kilo yanlisida yapmislar… boyle bir hatayi nasil yaparlar anlamiyorum… kac defa kontrol etmeleri gerek halbuki… okadar sinir stres harbi … :47:
insan kime guvenicegini sasiriyor boyle olunca….
ben eminim hicbiseyi yoktur bebisinin merak etme annesi … bosuna aglayip onuda uzme… :20::20:
sen keyfine bak artik cuma gunu cikicak sonucuda dusunup dusunup germe kendini… oyle yada boyle dedigin gibi melegin o senin… hemde sapasaglam kucagina alicagin bir melek hayirlisi ile.. kotu seyler getirme hic aklina :34:
2li sonucun madem temiz cikmis zaten 3lu ye gerek yok yapcaksa 4luyu yapsaymis madem… kendi ceplerini dusunuyorlar gerisi bos… nasil sinirler :47::41:

cnm gecmis olsun… ama hic amniyosentes fln dusunme bencede… bak ebda da aynisi oldu gercekten … bosu bosuna stress yapti amniyosentes yapti.. hele sende kilo yanlisida yapmislar… boyle bir hatayi nasil yaparlar anlamiyorum… kac defa kontrol etmeleri gerek halbuki… okadar sinir stres harbi … :47:
insan kime guvenicegini sasiriyor boyle olunca….
ben eminim hicbiseyi yoktur bebisinin merak etme annesi … bosuna aglayip onuda uzme… :20::20:
sen keyfine bak artik cuma gunu cikicak sonucuda dusunup dusunup germe kendini… oyle yada boyle dedigin gibi melegin o senin… hemde sapasaglam kucagina alicagin bir melek hayirlisi ile.. kotu seyler getirme hic aklina :34:
2li sonucun madem temiz cikmis zaten 3lu ye gerek yok yapcaksa 4luyu yapsaymis madem… kendi ceplerini dusunuyorlar gerisi bos… nasil sinirler :47::41:

Haklisin canim gercekten cok sinirler bende yaptirmasaydim keske diyorum ama ikili temiz cikinca ses cikarmadim uyi yaptiralim dedim halbuki niye didikliyosun neyse ne
Zaten cumaya gerek kalmadi doktor emir verince hemen ilgilenmisler sonuc cikti doktor aradi degisen pek birsey olmamis
Ya ben ikili temiz ciktigi icin bunu kafaya takmak istemiyorum ama ici bulaniyor bi kere insanin..
Melegimi simsiki kucaklayacagim gunu bekliyorum hayirlisiyla..
O iyi Allahin izniyle :)

Haklisin canim gercekten cok sinirler bende yaptirmasaydim keske diyorum ama ikili temiz cikinca ses cikarmadim uyi yaptiralim dedim halbuki niye didikliyosun neyse ne
Zaten cumaya gerek kalmadi doktor emir verince hemen ilgilenmisler sonuc cikti doktor aradi degisen pek birsey olmamis
Ya ben ikili temiz ciktigi icin bunu kafaya takmak istemiyorum ama ici bulaniyor bi kere insanin..
Melegimi simsiki kucaklayacagim gunu bekliyorum hayirlisiyla..
O iyi Allahin izniyle :)
canım çok geçmiş olsun.
aynı sorunları ben de yaşadım,2li gayet iyi çıktı,3lü 1/200 çıktı.
ve ben hamileliğimin geri kalanını acabalarla geçiremeyeceğime karar verip amniyosentez yaptırdım.
yavrumu Rabbim korudu.ve sonuçlar temiz çıkınca kuş gibi hafifledim.
yeni hamile kalmış gibi sevindim....
çok zor bi karardı.çok düşündüm.
üstelik düşündüğüm sırada 3 hafta kadar geçmişti.21.haftadaydık....
ben 3 lü testi devlet hastanesinde de yaptırdım :onda temiz çıkmıştı.1/420.
aslında ona güvensem amniyosenteze gerek kalmayacaktı.
güvenmiştim de amniyosentez yaptırmayacaktım.iyi hissediyordum.
ama detaylı ultrasonda ekojen odakta çıkınca ve bunun da down sendromunun başka bir belirtisi olduğunu duyunca artık duramadım.
kalan ayları bu şüpheyle her gün salya sümük geçiremezdim.
zaten bebeğin psikolojisini de bozdum sürekli üzülmekten.

sana tavsiyem başka bir hastanede 4lü test yaptır ya da devlet hastanesinde 3lüyü tekrarla.
devlet hastanelerinde para kaygısı olmadığından bence sonuçlar daha güvenilir.
bu arada risk %kaç çıktı?
detaylı ultrasona da gir.
detaylı ve tekrarladığın testlerde sonuç temizse için rahat eder hiç olmazsa.
yoksa her saniye aklında bu konu oluyor insanın.
Allah yardımcın olsun canım,bebişin gayet sağlıklı bence de.
para tuzağı olduğunu düşünmeye başladım bu işlerin.
ama seni de yanlış yönlendirmek istemem.
bu tamamen kişisel bir karar,hassas bir konu...
daha fazla bilgi istersen sorarsın canım.

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun.
aynı sorunları ben de yaşadım,2li gayet iyi çıktı,3lü 1/200 çıktı.
ve ben hamileliğimin geri kalanını acabalarla geçiremeyeceğime karar verip amniyosentez yaptırdım.
yavrumu Rabbim korudu.ve sonuçlar temiz çıkınca kuş gibi hafifledim.
yeni hamile kalmış gibi sevindim....
çok zor bi karardı.çok düşündüm.
üstelik düşündüğüm sırada 3 hafta kadar geçmişti.21.haftadaydık....
ben 3 lü testi devlet hastanesinde de yaptırdım :onda temiz çıkmıştı.1/420.
aslında ona güvensem amniyosenteze gerek kalmayacaktı.
güvenmiştim de amniyosentez yaptırmayacaktım.iyi hissediyordum.
ama detaylı ultrasonda ekojen odakta çıkınca ve bunun da down sendromunun başka bir belirtisi olduğunu duyunca artık duramadım.
kalan ayları bu şüpheyle her gün salya sümük geçiremezdim.
zaten bebeğin psikolojisini de bozdum sürekli üzülmekten.

sana tavsiyem başka bir hastanede 4lü test yaptır ya da devlet hastanesinde 3lüyü tekrarla.
devlet hastanelerinde para kaygısı olmadığından bence sonuçlar daha güvenilir.
bu arada risk %kaç çıktı?
detaylı ultrasona da gir.
detaylı ve tekrarladığın testlerde sonuç temizse için rahat eder hiç olmazsa.
yoksa her saniye aklında bu konu oluyor insanın.
Allah yardımcın olsun canım,bebişin gayet sağlıklı bence de.
para tuzağı olduğunu düşünmeye başladım bu işlerin.
ama seni de yanlış yönlendirmek istemem.
bu tamamen kişisel bir karar,hassas bir konu...
daha fazla bilgi istersen sorarsın canım.

Canim uzun uzun yazmissin ve icimi okur gibi..
Sonucta ayni seyleri yasiyoruz ve redigin gibi zor bi durum..
Hep aklimda oluyor kendimi degisik hissediyorum aglama hisleri vs..
Amniyosentez yaptirmayacagim ben Allahin zniyle dedigin gibi devlette yaptirmayi dusunuyorum tekrar zaten ikili testle aradaki bu ucurum fark beni huzursuz etti ikilide risk 6973 te 1 gibiyken bunda 50 de 1 gibi cikti..
Soncta tani degil bu taeama testi ama yinede olmuyor istee..
Pazaertesiye randevu alip kan vericem bu arada bende bursadayim m.kemalpasada :)
Ama kendi doktorum bursada bu cumarteside ayrintili ultrason icin randevu alip gelecegim kismetse..

Yazdiklarin ve onerilerin icin cok Sagol canimm gercekten yasayan bilir..

3 lünün geçerliliği daha düşük nettede okudum öyle yazıyor ama bu olanlar moralim öyle bozuk sinir sistemim karma karışık kime sarılsam hüngür hüngür ağlamak kopuyor yüreğimden dişimi sıkıyorum ah annem diyorum yanında olsam sana sarılırdım sımsıkı diyorum.. ağlardım geçerdi diyorum..
yaptırmasaydım o kahrolası testleri diyorum.. bekleseydik nasibimiz neyse gelecek kucağımıza zaten..
yinede içim rahat rabbime sığınıyorum o en iyisini bilir..

cinsiyet 13 haftadayken erkek gibiydi belliydi baya 16 haftada gittik yüzüstü yatıyordu bebeğim :) göremedik..

faceye katıldım yazıyordum da bazen ama herkes kendi sohbetinde yazılarımın araya kaynadığı çok oldu canım böyle şeyler benim canımı sıkıyor ben burdan takip ediyorum çoğunuzu olsun böyrendi kendimizlede iyi... sizlerde iyi olunda..

ordan hepimizin zaman zaman yazdıkları gidiyor..
çok hızlı aktığı için yazılanlar araya gidiyor. kendi kendimize konuşuyoruzz:9::9:

takılma lütfen böyle şeylere ..
seinin heyecanın yeterr şekerimmm:54::54::54::54:

günaydın kızlar

bbugün son kontrolüm varr...

bakalım bizim ufaklık kaç kilo oldu...
hadi bakalım kaç kilo olmuş söleee.

tüp bebeğin 12. günü bugün kan verdim öğleden sonra alacağım sevgiler...
ayyyyyyyyyy çok heyecanlıııı.
acilen haber ver.bak bekliyorumm.
Allahım inşşşşşşşşşşşş bebişin seninledir.
bu arada 2 mi yoksa tek mi transfer edildi?
Allah yardımcın olsun.

hadi bakalım kaç kilo olmuş söleee.

ayyyyyyyyyy çok heyecanlıııı.
acilen haber ver.bak bekliyorumm.
Allahım inşşşşşşşşşşşş bebişin seninledir.
bu arada 2 mi yoksa tek mi transfer edildi?
Allah yardımcın olsun.

tek transfer zaten tek döllenen vardı mallesef ama inşallah tutar tekte olsa benimledir

Back
X