Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Merhaba kızlar,

Dünden beri içim içimi yiyor.Özlemle konuşuyorum ben çoooook büyük çıkmazdayım.Hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor.Evliliğimdeee çoook büyük badireler atlattın kaç gündür doktordan doktora koşuşturuyorummm dün forumdan tanıdığım herkesi faceten sildim.Çünkü ben hep bebeğimi düşünmek istemiyorum.Sizlerde yaşadınız benim gibi bu günleri ve hala da yaşayanlarınız var.Arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alınca inanın ki onlar içinnn çoook seviniyorum.Yalnızca kendim için endişeleniyorum.Ben bebeğimi birgün bile olsa içimde hissedemedimmm
Buraya yazıyorum çünküüü kimsenin arkamdan kötü düşünmesini istemiyorum.Şuan ne yapacağımı bilemiyorum.Bebeğimmm hala yok.Galiba da gelmeyecek annesine.Buraya girince bebeğim aklımdan çıkmıyor ama uzun zaman sonra buraya girince de burayı özlediğimi hissettim sizlerle olmak desteklerinizi hissetmek güzelll.
Galiba ben buraya yazmaya devam edeceğim bebeğim gelse de gelmese de.Beni tekrar aranıza alır mısınız kızlar.Birinizi kırdıysam üzdüysem hakkınızı helal edin.Ama beni ne olur anlayın.Şuan bunları yazarken ellerim buz gibi oldu ve titriyor galiba deliriyorum.Çokkk uzun yazdım hakkınızı helal edin :)
Sevgilerimle....

valla nette felan okuduğum hep şimdiden alışverişinizi yapın ilerleyn zamanlarda çok daha fazla büyüyceğiniz için alışveriş sizin için işkence olur diye yazıyo bide önümüz kış ee görüncede dayanamıyo insan aslında almamak lazım ama alıyorum valla yaa aslında doktorlar omurga yapısından felan anlıyolarmış cinsiyetide sanırım organını görüp emin olmak için bize söylemiyolar bi sonraki kontrolunde muhtemelen belli olur artık

dün biraz araştırdım narın çekirdeklerindeki bi madde sancı ve kasılmalara sebep oluyomui hatta bilm adamları nar çekirdeğinden sancıyı elde etmek için araştırmalar yapıolarmış bide tansiyonu felan düşürüyomuş neyseki abanmaam fırsat kalmamıştı kayınvalidemde olduğum için yarım yemiştim ayy çokta severim

10kilomuu maşşşallah neyse iyi işte kangurulardan alırsınız eşin göbeğine takar yumuşak yumuşak gezdirir oğlunu:))
hulya diyorum her eve ozlem gibi gelin lazim...
her daim misafire hazir... ev derli toplu... ac kalma derdin yok...
cat kapi git gel

kiz hulya senin dr eminmi ikisininde kiz olduguna ??
hep sorcam soramiyorum ? kacinci haftada netlesti
sorma valla kız ebnim eve şimdi biri gelse paçalarını katlarda yürür okaadr dağınık bide koştur koştur haızrlık yapıp yolladım eşimi heryer heryerde biyerde ütü masası biyerde çamaşırlar ayy düşününce içim daralıyo ve eannamede tek başıma evime göndermiyo mecbur hafta sonuna kadar öyle kalcak

doktorun biri birinden eminin ikincisini göremiyorum kız gibi demişti ertesi gün gittiğim doktor da aynısını söyledi birinden eminim ikincisi tam net değil ama oda kız dedi:)) ve işte 16+3tük sanırsam
bi önceki gidişimizde 12+6'ydık doktor gördü kız gibi biri ama şimdiden söylemeyim dedim benimkiler aslında erkenden belli ettti kendini ama doktor daha erken diye söylemedi:))) sende şimdi gidersen muhtemeelen belli olur

ozlem esra nuran hulyaa

teşekkür ederim kızlar... benim tayin taşınma telaşı fln 4 aydır çalışma yoktu bu ayda adetimin bittiği günden itibaren hergün 1 bardak adaçayı içtim yumurtalar daha kaliteli oluyo diye duydum hayırlısı bakalım bide kızlar bişi sorucam benim adet dönemimde fln goğüslerşm hiç acımazdı ama bu ay yumurtlamadan 3 gün sonra fln göğüs uçlarım sanki büyüdü ve çok acıyor bide dün uçlarına bakarken uçlarında kabuk gibi bişi vardı sanki bişi akmışta kurumuş gibi anlamadım neyin nesi iltihap fln mı aktı acaba :26: bilginiz varmı sizde olmuşmuydu böyle şeyler batımda 30 eylül

Gunaydiiinn. off is kahvalti beslenme hazirlayana kadar ogle oluyorrr. okul vakti geliyor...

ayy benim dünürüm gelmiş benim kızlardan birini senin çağana vermeye kaarr verdim şekerim ne dersin alırmısın bayaa bi vaatlerimde var kızlarıma dair ama sen dün okumadın tabi:))) senin çağanda benim kızlarda bekar kaldılar:))

söylücen tabi çatlatcanmı bizi burda heehehe seni gidi seniii demek görünmeyen yerinde olsun dedin bide düşünmüş :)))

ohhh baya dinlenicekmişin bugün sen yor kendini yor böyle çok kızıyorum sana perdelerde bu sefer ütüsüz oluversin makineye atınca sıktırtma onu yıkadığın gibi ıslak ıslak as altınada suyu yerleer akmasın diye bi leğen koy onlar açılır kedi kendine

bebeek

hayırlı olsun canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah ayağını sürüüü bizde gelelim arkandan inşallahh

tazebahar

canım gönlünü ferah tut inşallahh meleğin gelir bu ay

canlarım hepinize günaydııııııınnn oku oku bitmedi.Herkesler nasıllar bakalım.Özlemcim inşallah çok güzel haberlerle gelirsin,ebdamızda cinsiyeti görebilir.Bizim efendi nöbetten geldi yatıyor kalkar kalkmaz size koştum bende En az benim kadar tanıyor sizleri benim büyük çocuğum

Ohh ohh iyiki bakalim guzel haberlerle gelin ins ..
Ebdos cnm ins ogreniriz senin cinsiyetide, ayy zaman su gibi geciyor valla bgn cinsiyet yarin test ins herkes meleklerine kucaklarinda, gobuslerinde kavuscaklar tez zamanda..

Hayatim dinlen canim aman dikkat et kendine, ilk donemler vucut bebis icin calisiyr direncin dusuyor.. Bol bol bali limonlu cay meyve, etini sutunu eksik etme ..

Hayatim dr dedigi gibi mik mikte olduysa ondan gelmistir , bebis iyidir hayirlisiyla pimpirikli anne senin kizda pimpirikli olcak.. :))
Valla veren allah veriyor iste 40 -45 fln dinlemiyor ins kuzeninde bebgide iyidir allah saglikla kurtarsin..

Hulucum sorma annem birkac saatlik kriz yasatti valla icim disima cikti aglamaktan ama cok sukur buldu gelmesi icin lazim evraklari ..

Suzis 8 ay gec canim 6. ayi doldur basla yavas yavas, eksik hic bitmiyor ayy buda lazim olurmu fln filan zaten agirlasiyorsun ole fazla gezip tozamiyorsun hemen yoruluyorsun .. Ogren kiz artik cinsiyeti ben taaa 24 haftada ogrendim gerci :))

Gunaydiiinn. off is kahvalti beslenme hazirlayana kadar ogle oluyorrr. okul vakti geliyor...

Hayatim oglenci olunca napcak insanin gunu bosa gecmis gibi oluyor, aman sende yorulma fazla..

canım benim düşünceli arkadaşım ne demek tabiki aramıza alırız hem sen hiç çıkmadınki aramızdan biraz ara verdin topiğe hepimiz geçtik ve birçoğumuz malesef hala geçiyor o dönemden hepimiz bi diğerimizin hamlelik haberini alınca deli gibi mutlu olduk ama bi yandanda içimiz burkuldu kendi adıma aynı senin gibi benim hiç olmucak hep başkalarının mutluluklarıyla mutlu olcam diye düşünüyodum
sakın gelmeyecek beebğim olmayacak diye düşünme kendini iyi hissettiriyosa muhakkak gel buraya herzaman bekleriz elimizden geldiği kaadr sana destek olmaya çalışırız içinde iyi kötü ne varsa anlat içini boşalt içine atma dualarımızı zaten herzaman ediyoruz herbiriniz özel olarak dua listemdesiniz ve herkeste birbiri için ediyo eminimki ama nezamanki buraya girmek sana kötü hissettirdi ara ver kendine biz gittin geldin diye seni asla yanlış anlamayız tabi kötü hissetenin sebebi bizden kaynaklanıyosa uyarmaktanda çekinme tabiki
ne denir bilmiyorm ama inan hepimiz kiine göre küçük kimine göre büyük sorunlar yaşıyoruz rabbimin verdiği küçük küçük sınavlardır onlar inş ve inş layığıyla geçebiliyoruzdur evlilliğine dair yaşadığın sıkıntılarıda daha kötü şeylerin fidyesi diye düşün daha büyük dönülmez şeyler yaşanmaması için rabbim tarafından verilen küçük sıkıntılar olaark değerlendir o sorunlar neler bilmiyorum aam inş geçmiştir geride kalmıştır ve birdaha kesinlikle tekrarlanmaz yuvanızada minik bi kelebek tez zamanda gelip konuverir inş

inş yine yanlış sakat yanlış anlaşılamalara sebep olacak cümleler kurmamışımdır inan deminden beri yazdım allahım nolur yanlış anlaşılmasın merveyi kırmayım diye tekrar tekrar okuyoru yazdıklarımı inş iyi niyetim olayı kurtarır yanlış bişey yazdıysamda
:26:

Mervecim hosgeldin canim,
Uzulme sakin ol Allah`in vardir elbet bir bildigi Allah bir kulu severse, yalvarmasını dinlemek için onu bir sıkıntıyla sınarmis.
Ama biticek ins herkes evlatlarina kavuscak hayirlisiyla ..
Dr ne diyor, hani rahatsizlik fln varsa mutlaka tedaviside vardir, bak tazebaharda kismetse kavuscak bebislerine 2 haftaya tup bebege basladi oda..

kızlaaaaaaar canım kızlaaaaaaaaar güzel anneler, güzel anne adayları,güzel anne aday ayları herkese günaydınnnnnnn o kadar çok yazmışsınızki oku oku bitmedi hepsinide okuyamadım ama bi problem yok çok şükür kimsede,
hadi bakalım herkesten gzuel haberler bekliyoruz doktorlardan bebişlerden hamile kalmak ısteyenlerden herkesten güzel haberler gelsin dünki gibi

canım merhaba,
bende 1 senedir hala o duyguyu hıssedemedim,senin hikayeni tam olarak bilmiyorum ama hikayelerimşz farklı olsada sonuçlarımız aynı o yüzden neler hissettiğini anlayabiliyorum, aynı şeyi bende yaşadım burdan uzaklaşırsam olur sandım,aklıma taktıgım ıcın olmuyo sandım ama meğer durum farklıymış,şimdi ise problemin ne olduğunu biliyorum ve çözülemsi için elimden geleni yapıyorum gerisini allaha bırakıyorum...
kızlar sağolsunlar dualarla desteklerle gücüme güç katıyoalr..emin ol birgün bizde yaşicaz bu güzel duyguyu..önce inan..hiç tereddüt etme..insanız işte acele ediyoruz ama halbuki yukarısı herşeyi o kadar güzel zamanlamasını yapoyorki..
şahsım adına elimden geldiğince sana destek olmaya hazırım,kızlar zaten eminim sonsuz destek olacaklardır..gün gelecek herşey yoluna girecek sadece sınavdan geçyoruz belkide,ama sınavdan başarıyla çıkacagımıza eminim..allah yardımcımız olsun

bak yaa allahmı söyletiyo nedir bebişler diyorkız tek embriyo transfer edlcek bana allahım kısmetımde varsa tabi onu böler parçalar ikiye çıkarır yeterki olsun yeterki gelsin meleklerim başım gözüm üstüne..evet bende öyle düşünüyorum mutlaka sesimizi duymak için bu sınavı verdiriyo bize..hamdolsun..şükürler olsun ki hasta değiliz çaresiz dertlerimiz yok,dermansız hastalığa kapılmadık...bir çözümü var herşeyin..bugünlerimize şükürler olsun.herkesin hayat sınavı farklı ..herkesin derdi başka bizim nasibimizde bu varmış ama herlşey geçecek...

inş iyi şeylerin habercisidir o anlattıkların canım inş olmazsın aam eğer adet olursanda muhakkak doktora söyle göğsünde olanı benim o başlarda olmadı ama sonradan göğsümün ucu kuruyodu kabuk kabuk oluyodu ama sanırım snein anlattığın böyle bişey değil

günaydın canım yazışmaay devam işte ne olsun aynı bildiğin gibi:)) sen naıslsın bakalım büyük çocuğuna bizden selam söyele ozaman:))))

Canım benimmmm neden kırılayım ben ne kadar da bebek aklımdan çıkmasa burada tüm herşeyimi anlattığım sizler varsınız :)Bebebğim gelmiyor gelmiyor.Taktım olmadı takmadım yine olmadı.Eşimle boşanma derecesine geldik.Ama yavaş yavaş düzeliyor aramız kavgalıyken bile mik mik oldu ya inşallah bebeğim annesine böyle zamanda bile olsa yine de gelmiştir de kuvvetlendirir bağlarımızı.Bu arada galiba yumurtlama zamanımdayım sizlere uzun zamandan sonra yazmak ne güzelmiş :)

buarada bebek haberi alan arkadaşlarımmm bebekkkk heyecanlı89 ve daha bilmediğim arkadaşlarım varsa da Rabbim hayırlısıyla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Benim bebeğimde en hayırlı zamanda gelir inşallah

Canim sende hosgeldin, ne var ne yok ..? :))

Benim kozalakta alisti valla dun kahvaltida soruyor nolmus arkadasinin testi diyor gorkem icin dedim pozitif doktora gitcek

Olsun canim bir tane olsun saglikli hayirli evlat olsun o yeter, onemli olan biran once surec guzelce gelissin kavus ins melegine..

zaten favorimiz sensin,kendi konyada okuduğu için konya bağlantımızsın Şuan sinirden çıldıracağım üst komşum hanım temizlik yapıyor benimde pencerem açık penceresinin kenarını yıkadı.Daha önce 2 kere uyarmama rağmen,bide hemen kapatmış penceresini,Ne kadar dangoz insan var ya azıcık kafasını aşağı eğerde açık var mı diye bakar insan.Çıkıp saçını başını yolacam az kaldı

bişey diyimmi bende bugün sana yazarken beebişler yazdım sonra heralde tek embriyo transfer edilck dedim sildim bebiş yazdım:)))

canım ne güzel herşeye rağmen ilişki olmuş inş rabbim yuvanızın huzurunu mutuluğunu yerne getircek annesiyle baabsını birbirine sımsıkı bağlıcak evlatlar nasip eder tez zamanda yumurtlama zamanındaymışsında hazır inş rahmine güzel bi tohum atılır

kızlar Allah hepinizden razı olsunnn ya doktorum bende bir sorun olmadığı söylüyor eşimle de yılbaşına kadar vakit verdik kendimize ondan sonra gideceğiz .Kızlar ne bileyim ya bebeğim hiç gelmeyecekmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…