allahım yareppim yaa bu insanlar niye böyleler benimkide öyle canım balkonun mermerlerini hortumla yıkıo gerizekalı mermerler benim bildiğim silinir eski evimde en üst katta oturuodum ne rahatmış gürültüleri pislikleri bitmiyo şimdi üsttekilerin
Offf offf kızlar sizden uzaklarda okadar çok şey yaşadım kiiii.Geçen hafta sonu eşimle ailesinin yanında kavga ettikkk 1 hafta bana zehir gibi geldiaileler yine duydu ve olay daha da büyüdü gecen cuma dava açmaya gidiyorduk sonra pazar günü eşimin bir tanıdıgının dügünü vardı ve oraya gittik ben oradaki herkese iyi davrandım boylece esimle aramız azıcık düzeldi gibi ama yine arada birşeyler var eşimi hala çok seviyorummm ama beni bazen okadar kırıyor ki.geçen pazartesi gününden beride sancım var ara ara kasıklarımda özlem yumurtlama belirtisi dedi ama bu kadar şiddetli olur mu?Perşembe gecesi agrı siddetlendi ve karnıma yayıldı apar topar doktora gttık apandıst diye acılde bakıldı genel cerrah ıgne yaptı agrı kesıcı ve gece 12 den sonra yemek yeme yarın 9 da gel dedı o sırada acıldekı kadın dogum doktru ustten sag yumurtlaıgıma baktı ama bır kıst falan goremedı ertesı gun gıttım kan tahlılı ultrason ıdrar hepsıne bakıldı ama brsey yok sadece kendını takıbe al bazen apandıst tahlıllerde cıkmasada patlayabılır dedıler
suan takıpteyım ve afedersınız dun sancıyla bırlıkte tuvalete cıktım gaıtam yesıldıoffff bılmıyorum ne olcak stresten mı oluyor hala cozemdımmm boyle ıste 1 hafta bana 1 yıl gıbı geldı o 1 hafta da 2 kere ılıskı olud :) bırde dun gece bakalım Rabbim bebegimi bu ay alnıma yazmıs mı :) bat 8 ekim :)offfff ne uzun oldu yaa resmen ozlemişim yazmayııı
Valla bebislerhic olmucak zamanda supriz yapiyorlar, hic belli olmaz ne zaman merhaba ben geldim diyebilir her ay :))
Sorma hayatim ins allah kismet derse gelcek annemde hemde 3 ay burda
Valla nsanin sevdiklerinin yaninda olmasi cok onemli heleki hamilelikte cok iyi anladim bunu, kizlar iyi kotu kiymetini bilin valla..
her tartışmada böyle fevri kararlar verip neden hemen dava yoluna gdiyosunuz siz yahu. ikinizde aklı başında insanlarsınız. ailelerin yanında neden tartışıyosunuz ki. neyse gene tatlıya bağlanmış. bu söylediklerimi sakın yanlış anlama lütfen. ikinizde bu aralar pek iyi değilsiniz belli ki siz yinede her sıkıntıda tartışmada acele karar vermeden önce oturun sakince düşünün.. İnşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız.
bu arada o apandisitte ne illet bişey gizli gizli paso sancı veriyo. benim kardeşimde de vardı ağrı ama tahliller hep temiz bişey yok. ama bölede olabiliyomuş dikkat et dediler. sonra dr. bu adet öncesi oluşan bi kanamanın ağrısı dedi. kadın doğum doktoruda önemli değil dedi kapandı. inşallah senin ağrılar yumyumdandır :)
sen bu ay pozitif enerji yay evrene hadi bakim. İnşallah bu ay yaşadıklarını minik bir kalp unutturuverir bidaha da yaşatmaz :)
buarada canım çok sıkkın eşim aradı ilk derse girmiş bu yüksek lisans denen şey ebesinin hörekesiymiş diyo dönem boyunca 10hafta ders varmış devamsızlık %80miş senin özel durumundan dolayı %70 yaparım daha fazlasına müsamaha göstermem stelik sen arapça biliyosun ingilizce biliyosun senin gibi adamı dersimde isterim seninle kitap felan hazırlarız demiş haftalık en az 100sayfalık kitap okuyup diğer haftaki derste onun hakkında tartışma yapılacakmış dönem sonunda bu okunanların hepsinden yani en az 1000sayfa edyo genel sınav yapılacakmış ve ders bitirme ödevi min. 20sayfalık yazıymış:))) ne güzel dimi tabi bu ders tamaen ingilizce bi ders hocaya hocam ben çeviri felan varsa yapıyım kitap mitap çeviriyim işinizi görüyüm demiş yememiş adam ve bu sadece dersin 1 tanesi daha 5tane daha ders var sanırım mecbur taşınacak oraya uff yaaa ufff hadi taşındı diyelim bukadar ağır derslerle nasıl bi iş bulup çalışacak bende işi bırakıyorum allahım yaa ağlıcam yemin ederim şimdi bide demezmi ben çocuklarımla kalmak istiyorum diye aman gitsin kalsın derken iyiydi kolaydı şimdi iş ciddiye binince zormuş napcam ben yaaa
buarada canım çok sıkkın eşim aradı ilk derse girmiş bu yüksek lisans denen şey ebesinin hörekesiymiş diyo dönem boyunca 10hafta ders varmış devamsızlık %80miş senin özel durumundan dolayı %70 yaparım daha fazlasına müsamaha göstermem stelik sen arapça biliyosun ingilizce biliyosun senin gibi adamı dersimde isterim seninle kitap felan hazırlarız demiş haftalık en az 100sayfalık kitap okuyup diğer haftaki derste onun hakkında tartışma yapılacakmış dönem sonunda bu okunanların hepsinden yani en az 1000sayfa edyo genel sınav yapılacakmış ve ders bitirme ödevi min. 20sayfalık yazıymış:))) ne güzel dimi tabi bu ders tamaen ingilizce bi ders hocaya hocam ben çeviri felan varsa yapıyım kitap mitap çeviriyim işinizi görüyüm demiş yememiş adam ve bu sadece dersin 1 tanesi daha 5tane daha ders var sanırım mecbur taşınacak oraya uff yaaa ufff hadi taşındı diyelim bukadar ağır derslerle nasıl bi iş bulup çalışacak bende işi bırakıyorum allahım yaa ağlıcam yemin ederim şimdi bide demezmi ben çocuklarımla kalmak istiyorum diye aman gitsin kalsın derken iyiydi kolaydı şimdi iş ciddiye binince zormuş napcam ben yaaa
bence sen bunlarla üzme şimdi kendini.Allah ım yardım eder ve bir çıkar yol bulur elbet ki bebekler nasipleriyle gelirler birde sende 2 bebek annesi :) hiiiiç kendini üzme bak bana diyordun bu da sizin sınavınızdır belki Rabbi'm hayırlsıyla sınavınızı vermenızı nasip etsin inşallah
bizimki de kapı pencere açıkmı bakmadan halı çırpıyo. ben aşağadakinin üstüne çarşafı zor çırpıyom kadın halı çırpıyo yaa.. benim altımdakide normalde en ufak bişeye söylenir buna tık etmiyo ..
yaa bide eşim hayatında ilk kez bukadar duygusal ve duygularını belli eder bi döneminde geçen bi tane küçük hırka aldık evin baş köşesine koydu eve gelir gelmez alıp onu öpüyo kucağına koyuyo ayy kızım benim kızlarım benim diye seviyo ki düşün benim kocam saf hödüktür duygusallık konusunda şimdi hepsini bırakıp gitcek tamam yine gelcek sık sık allaha şükür daha büyük ayrılıklar vermesin rabbim ama güne 50kere karnımı okşamadan duramayan adam 3-4ay sonra gelcek oda artık doğuma olur heralde
yuh yaa zaten bu halı çırpma olayını hiç anlamıorum hayır illaki çırpmak istiosan iki dakka insan olda inde söyle halı çırpcam camını kapatabilirmisin diye dimi
Ayy kizlar alemsiniz haklisinizda ama.. Gelin benim camda cirpin temizleyin valla, en fazla kuslar tavsanlar kacar , yemek birakinca gelirler yine :)))
yok canım eşim hic gitmedi doktora bizim şubatta 1 yıl olacak ama bakalım yılbasına kadar gelmezse bebısım yılbasında gıdecegız ınsallah
ayyy ben o minik kalbi yerimmmmm..... ben anladım ki biz ayrılmayı beceremeyeceğiz bari evliliği becerelim :) kim ister ki kavga etmek ama öyle bir an geliyor ki olaylar içinden çıkılmaz bir hal alıyor insan çıkmaza giriyor ve sonuçları daha kotu seyler doguran kavgalar yaşayabiliyor.neyse umarım bir daha yaşamayız böyle seyler hakkımızda hayırlısı olsun.
dua edin nolur benim içn zaten ettiğinizi biliyorum ama işte ya ben dedim ama o uyuza taa geçen sene nolcak yap burda gir herhangi bi bölüme dedim dinlemedi herzamanki gibi napcakmış öyle çocuk gelişimi bölümünde felan hayır maksat yüksek yamak askerliğe gitmeyi ertelemek değilmi zaten dedim dinletemedim illa babasının yolundan gitcek idealist ya okuycak adam olcak ya eziyetini hülya çeker nasılsa çok kızıyorum çok 3-5 gün sonrada yalnız kalma koca ev nasılsa annemin yanına taşınalım iki iki kira ödemeyelim dicek al başına belayı bi sürü kavga patırtı huzursuzluk çıkacak ayy halada buraya taşıncaz demiyomu doktora yapacakmış çocuk doğunca oraya taşınırmışız ayy çatlıyacam sinirimden şimdi
yuh yaa zaten bu halı çırpma olayını hiç anlamıorum hayır illaki çırpmak istiosan iki dakka insan olda inde söyle halı çırpcam camını kapatabilirmisin diye dimi
Ayy kizlar alemsiniz haklisinizda ama.. Gelin benim camda cirpin temizleyin valla, en fazla kuslar tavsanlar kacar , yemek birakinca gelirler yine :)))
dua edin nolur benim içn zaten ettiğinizi biliyorum ama işte ya ben dedim ama o uyuza taa geçen sene nolcak yap burda gir herhangi bi bölüme dedim dinlemedi herzamanki gibi napcakmış öyle çocuk gelişimi bölümünde felan hayır maksat yüksek yamak askerliğe gitmeyi ertelemek değilmi zaten dedim dinletemedim illa babasının yolundan gitcek idealist ya okuycak adam olcak ya eziyetini hülya çeker nasılsa çok kızıyorum çok 3-5 gün sonrada yalnız kalma koca ev nasılsa annemin yanına taşınalım iki iki kira ödemeyelim dicek al başına belayı bi sürü kavga patırtı huzursuzluk çıkacak ayy halada buraya taşıncaz demiyomu doktora yapacakmış çocuk doğunca oraya taşınırmışız ayy çatlıyacam sinirimden şimdi
doktorun biri birinden eminin ikincisini göremiyorum kız gibi demişti ertesi gün gittiğim doktor da aynısını söyledi birinden eminim ikincisi tam net değil ama oda kız dedi:)) ve işte 16+3tük sanırsam
bi önceki gidişimizde 12+6'ydık doktor gördü kız gibi biri ama şimdiden söylemeyim dedim benimkiler aslında erkenden belli ettti kendini ama doktor daha erken diye söylemedi:))) sende şimdi gidersen muhtemeelen belli olur
inşallah canım valla sanki onlar tüp bebek merkezinde bekliyo ben onalrı alcam gelcem gibi geliyo neden böle bi his bilmiyorumolacak olacak şimdi değilse bile bi sonrakinde onda da değilse öbüründe mutlaka olacak biliyorum hissediyorum dualarınzıal sizin melekler bizim melekleri çağırsın biz gidiyoruz yerimize siz gelin desinler adresi versinler
0311
inşallah canım bu ay yani önümüzdeki gunlerde güzel haberi veririm hepinize
SENSEE..
rüyamda baby shower hazırlığı yapıyodum 2 3kişi için biri sendin sana da yapıyomuşuz. ama daha cinsiyet belli değilmiş. 2 tane pembe geri kalan herşeyi mavi yapıyoz sanırım erkek senin bebiş :)
cnm bana nedense senin biri erkek olabilir gibi geliyor... diger kontrol daha net olur ozellikle gostermeyen icin...
sakarya isinide dert etme kendine... uygun bir kira bulur kendine olmassa duruma gore sende gidersin yanina...
hemen stres yapma bakim ... her iste avrdir bir hayir... hocalari flnda is icin yardimci olurlar belki...
dur hele bugun bir yarin iki... denge kurulur yakinda...
cnm sen kesin karar verdin mi tek embriyo icin.. son anda 2 ye karar vermeyin...
benim bebis simdiden kendini merak ettiriyor...burcu kiz diyor ... ozlem ve sen erkek bakalim... banada hep erkekmis gibi geliyor...
kismet bakalim... hep supriz olsun diyorum ama bnide merak ettirmeye basladiniz iyice... persembe gunu dr u zorlucam galiba iyice baksin diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?