ay kızlar bugün üzerimde bi tuhafık var bi yorgun gibiyim uykum geliyo başım çatlıyo ağrıdan valla elim size yazmayada gitmiyo elimi kolumu kaldırasım yok anamın evinde rahatlığa alıştım sanırım:)))
demin kaynanam aramış düşünün iki gün olmuş eşim gideli ee nasılsın iyimisin bişeye ihtiyacın varmı yalnız kalıyosun ya istersen biz gelelim diye ya tamam allah razı olsun hiç düşünmeyedebilirdi ve aramadığı esasında benim için daha iyi çünkü geliyim deyince gelme diyemiyorum ve onlar gelincede çok yoruluyorum annemde kaldığımıda söyleyemiyorum ne biliyim utanıyorum ama hamileyim ve benim annemde kalmadığımı evde yalnız kaldığımı düşünüyosan insan iki kap yemek yapar arar yemek getircez yalnız kalma sende felan diye gelir dimi benim annemi düşünüuyorum kardeşimin arkadaşı gelmiş dün mesela bizim yazlık evde kalcaklarmış şusu varmı yemek yedilermi naptılar dedi durdu bide taa arkadaşı yani akraba felan değil bırak annemi ben bile orası soğuk olur örtü varmı diye telaşa düştüm ki ben onun geliniyim 2gün sonra aklına gelyo ondada zaten eşimi sormak için aradı naptı iyimiymiş nezman gelcek diyo zaten canım burnumda başım çatlıyo sinir oldum
buarada bide mervecim ilişki görev haline geliyo demişin ya ben bir ay gün aşırı ilişki yapalım dedim anaa bildiğin bende eşimde stres oldu yaaa felan yapıodk baktım olmuyo akışına bıraktım sonraki aylarda allah ne verdiyse denk gelişine yaptım hep ama o yumurtlama zamanları ful oldu hep bide doktor takibindeydim ya doktor yumurtan çatlamak üzere deyip olayı abartıp saat vermişti bu gün şu saatte ertesi günde şu saatte diye nan o iki gün işkence gibi geldi sende akışına bırak allah ne verdiyse kocacım kocacım yap aban adamın üzerine yada o abanınca hiiiç geri çevirme ne gelirse başım gözüm üzerine de:)))
Allah Allah sende bi alemsin neden diyemiyomuşsun. Annemde kalıyorum yalnız kalma diye çağırdı deseydin ya. şimdi akşama kaynananlar mı gelcek sana ? bi işin ucundan tutar inşallah..
kızlar tazebahrın yasinler 5tane kaldı hepsini ben okuyabilirm ama okumak isteyen varsa önüne geçmekte istemem
canım benim hani 7 yasin vardı ya az önce 1 tane daha okudum 8 oldu. bi tane daha okuyayım mı ?