Dostlugun ve dayanışmanın topiği

ay kızlar bugün üzerimde bi tuhafık var bi yorgun gibiyim uykum geliyo başım çatlıyo ağrıdan valla elim size yazmayada gitmiyo elimi kolumu kaldırasım yok anamın evinde rahatlığa alıştım sanırım:)))

demin kaynanam aramış düşünün iki gün olmuş eşim gideli ee nasılsın iyimisin bişeye ihtiyacın varmı yalnız kalıyosun ya istersen biz gelelim diye ya tamam allah razı olsun hiç düşünmeyedebilirdi ve aramadığı esasında benim için daha iyi çünkü geliyim deyince gelme diyemiyorum ve onlar gelincede çok yoruluyorum annemde kaldığımıda söyleyemiyorum ne biliyim utanıyorum ama hamileyim ve benim annemde kalmadığımı evde yalnız kaldığımı düşünüyosan insan iki kap yemek yapar arar yemek getircez yalnız kalma sende felan diye gelir dimi benim annemi düşünüuyorum kardeşimin arkadaşı gelmiş dün mesela bizim yazlık evde kalcaklarmış şusu varmı yemek yedilermi naptılar dedi durdu bide taa arkadaşı yani akraba felan değil bırak annemi ben bile orası soğuk olur örtü varmı diye telaşa düştüm ki ben onun geliniyim 2gün sonra aklına gelyo ondada zaten eşimi sormak için aradı naptı iyimiymiş nezman gelcek diyo zaten canım burnumda başım çatlıyo sinir oldum

buarada bide mervecim ilişki görev haline geliyo demişin ya ben bir ay gün aşırı ilişki yapalım dedim anaa bildiğin bende eşimde stres oldu yaaa felan yapıodk baktım olmuyo akışına bıraktım sonraki aylarda allah ne verdiyse denk gelişine yaptım hep ama o yumurtlama zamanları ful oldu hep bide doktor takibindeydim ya doktor yumurtan çatlamak üzere deyip olayı abartıp saat vermişti bu gün şu saatte ertesi günde şu saatte diye nan o iki gün işkence gibi geldi sende akışına bırak allah ne verdiyse kocacım kocacım yap aban adamın üzerine yada o abanınca hiiiç geri çevirme ne gelirse başım gözüm üzerine de:)))

Allah Allah sende bi alemsin neden diyemiyomuşsun. Annemde kalıyorum yalnız kalma diye çağırdı deseydin ya. şimdi akşama kaynananlar mı gelcek sana ? bi işin ucundan tutar inşallah..

kızlar tazebahrın yasinler 5tane kaldı hepsini ben okuyabilirm ama okumak isteyen varsa önüne geçmekte istemem

canım benim hani 7 yasin vardı ya az önce 1 tane daha okudum 8 oldu. bi tane daha okuyayım mı ?

yaa canım benim allah kabul etsin ağzına sağlık güzel yüreğine sağlık ayyy çok etkileniyorum sizler dua okudukça bak yine bi güç geldi bana:16::16::16: allahım sizlerin de yüzünü hep güldürsün inşallah...

ah canım annem dolabımı doldurdu da gıttı , evet şimdi sayenizde dah aiyiyim ben şimdi kendimi toparladım cuma da yumurtalarımı toplasınlar
,sonra gelsinnn bebeğimmmm:49:

ayy annecıgın nasılda dusunmus yapmısda gıtmıs Allah razı olsun
amın cnm amın ne demek rabbım ınsallah bızlere dualrın gucunude alarak cıktıgımız bu yolda alnımızın akı ıle cıkmayı nasıp edıcek

ay kızlar bugün üzerimde bi tuhafık var bi yorgun gibiyim uykum geliyo başım çatlıyo ağrıdan valla elim size yazmayada gitmiyo elimi kolumu kaldırasım yok anamın evinde rahatlığa alıştım sanırım:)))

demin kaynanam aramış düşünün iki gün olmuş eşim gideli ee nasılsın iyimisin bişeye ihtiyacın varmı yalnız kalıyosun ya istersen biz gelelim diye ya tamam allah razı olsun hiç düşünmeyedebilirdi ve aramadığı esasında benim için daha iyi çünkü geliyim deyince gelme diyemiyorum ve onlar gelincede çok yoruluyorum annemde kaldığımıda söyleyemiyorum ne biliyim utanıyorum ama hamileyim ve benim annemde kalmadığımı evde yalnız kaldığımı düşünüyosan insan iki kap yemek yapar arar yemek getircez yalnız kalma sende felan diye gelir dimi benim annemi düşünüuyorum kardeşimin arkadaşı gelmiş dün mesela bizim yazlık evde kalcaklarmış şusu varmı yemek yedilermi naptılar dedi durdu bide taa arkadaşı yani akraba felan değil bırak annemi ben bile orası soğuk olur örtü varmı diye telaşa düştüm ki ben onun geliniyim 2gün sonra aklına gelyo ondada zaten eşimi sormak için aradı naptı iyimiymiş nezman gelcek diyo zaten canım burnumda başım çatlıyo sinir oldum

buarada bide mervecim ilişki görev haline geliyo demişin ya ben bir ay gün aşırı ilişki yapalım dedim anaa bildiğin bende eşimde stres oldu yaaa felan yapıodk baktım olmuyo akışına bıraktım sonraki aylarda allah ne verdiyse denk gelişine yaptım hep ama o yumurtlama zamanları ful oldu hep bide doktor takibindeydim ya doktor yumurtan çatlamak üzere deyip olayı abartıp saat vermişti bu gün şu saatte ertesi günde şu saatte diye nan o iki gün işkence gibi geldi sende akışına bırak allah ne verdiyse kocacım kocacım yap aban adamın üzerine yada o abanınca hiiiç geri çevirme ne gelirse başım gözüm üzerine de:)))

canım dıkkat et sakın hasta olayım deme tatlım
kaynananda 2 gun sonra aramıs yuh ya benımkıde aramaz emın ol ama
off valla allahtan kel kor kendı ısını kendın gor durumumuz var
bence soyle annemde kalıorum ılk gun kotu oldum annemde evde yanlız kalmayım dıe aldı de arayıp sormadıgı ıcın azıcık vıcdan yapar eger neden aramadın derse hamıle ve tek olan benım sızde benı aramadınız merak etmıorsunuz dıe ustelemek ıstemedım dersın

kızlar tazebahrın yasinler 5tane kaldı hepsini ben okuyabilirm ama okumak isteyen varsa önüne geçmekte istemem

canım ekledın mı benım 2 taneyı daha onunla mı 5 kaldı yetısmıcek ıse okuyalım daha

burcucum burcucum valla bazen ınsanı oyle atarlandırıyorlakı al kızını gel tr dıyesım gelıor
bence dıl farkı yuzune yapıorlar anlasamıcaksınız dıye yada senın aklı basında olmanı kıskanıorlar kusura bakma ama zekı catır catır kafası calısan hatunsun ole zekı ınsan onlardan ustun ınsanı ne yapsınlar ynalarında demı

bırak dusunme son zamanlar ınan kı stres ıı degıl anane beklıoruz unutma :)

canım benim yasini sen direk 10 yaz parça parça oldu ama kusura bakma.:26:
ona göre hesapla bakalım eksik varsa okuyalım..

Canim ben okuyamadim malum hastalandim ama benim yerime esim okuyacak bir tane bu aksam onu da ekle bu arada feride icin 5000 tevhid okumustum

canım geldim doktordan herşey yolunda bu gece çatlatma iğnelerimi vurucam inşallah iğnelerim bitiyo cuma günü saat 11.30 da yumurtalarım toplanıcak,

canım o kadar sıkkınki ablam meğerse tek yumurta ikizlerine hamileymiş tek değilmiş ama allah hepimizden uzak tutsun dün bebeklerin kalbi durmuş birazdan kürtaj olacak.annemi gönderdim ablamın yanına, kaldım yalnız burda ne düşüneceğimi bilmiyorum o yzüden bugun doktora sormadım bile kaç yumurtam var diye,herşeyin hayırlısı inşallah bende guzel haber veririm sizlere de değer herşeye:25:
çok üzüldüm canım ya ablan için.ama üzülmeyin.Rabbim gene verir inş.
sen de canını sıkma.olan olmuş.şimdi senin en önemli günlerin.
her şey olacağına varıyor.
kimin başına ne geleceği belli değil.dua etmeten başka çare yok.
ikinşz içinde her şey iyi olur umarım.

ayy yazmim hatirlamim diyorum ama dayanamadim...
dun aksam olmus saat 9.30 hala ofisteyiz...
bizimkinin isleri yogundu bende yardim edim dedim... demez olaydim... allahim o kadar saat evrak hazirladim excellde..
pasa gelmis yok ben sana oylemi dedim... burasi olmamais... madem dinlemicen yapican nie zaman kaybediyorsun...
canin istemiyo hic yapma daha iyi... ne nankorlugum kaldi ne deger bilmezligim...
yaaa bi dinle diyorum yok.. sanki karsidinda hayvan var.. bide bagiriyor... yaa oyle olmaz format uymuyor A4 e sigmaz istedigin gibi diyorum yok... bir kavga bir kavga ... dinlemiyor anlamak istemiyor aptal illa dedigim olcak diye... nasil sinir etti beni... dedim vallahi bosicam seni artik... bu boyle olmaz... biktim senden ... ben raziyim 1000liraya calisim ama huzurum olsun.. ne bu boyle yaa diye... kedi kopek gibiydik... bide utanmaz dur bebegi de korkutcan onu etkilicen diyor... vizdan azabimisin dedim... hem senin yuzunden basladi kavga hemen bana b.k at..dusuncesiz olan ben dusunceli olan sen... agla agla icim cikti...
ne bicim anne baba olcaz... daha simdiden boyle... nasil etkilenmistir kimbilir...
zaten bu erkekler bişeyi de beğense şaşarım.
dünyaya kendini beğenmiş olarak gelmişler işte.
ne ağlayıp çocuğu strese sokuyorsun.bağırıp çağırsaydın.
yardım eden de kabahat zati...

ya ne diye söyleyemiyorsun annede olduğunu anlayamadım.
böylece onlara yüz vermiş oluyorsun.
onların seni düşünüp utanması lazımken sen utanıyorsun.
böyle yaparsan aynı tas aynı hamam devam ederler.
tavrını koy biraz.tam da zamanı.

Canlarimmm benim icin tesbih ceken cekemeyen hepinizden allah razi olsun, hülücum esimi nobete yollayinca 2tane daha okuyacagim eksik mi hala,dun kendim icin 5000 tesbih cekmistim2000 daha ekler misin, kizlar esim gidince geliyorum araniza opuldunuz

Uzulmicem diyorum yine uzuluyorum be hulya napiyim, endiselerim bitmiyorki, benimde yanimda gostericem uc bes yakinim arkadasim fln olsaydi belki daha guclu olurdum.. Boyle kendi kendime ediyorum biliyorum ama napiyim hislerimin onune gecemiyorum..
canım yalnızlığın mekanla alakası yok bence.
ben de bursafayım.etrafımda bir sürü kişi var.
ama sadece iş arkadaşı işte.hiç dostum yok.
ama siz varsınız,size anlatıyorum.daha iyi oluyor inan.
sense nin söylediklerne katılıyorum.
sakın kendini eve kapatıp bahçeyi sahiplenmelerine izin verme.
sen de keyfine bak.
varlığını her seferinde hissettir canım.
alttan aldıkça acınacak hale geliyor insan..

ayy annecıgın nasılda dusunmus yapmısda gıtmıs Allah razı olsun
amın cnm amın ne demek rabbım ınsallah bızlere dualrın gucunude alarak cıktıgımız bu yolda alnımızın akı ıle cıkmayı nasıp edıcek

canım dıkkat et sakın hasta olayım deme tatlım
kaynananda 2 gun sonra aramıs yuh ya benımkıde aramaz emın ol ama
off valla allahtan kel kor kendı ısını kendın gor durumumuz var
bence soyle annemde kalıorum ılk gun kotu oldum annemde evde yanlız kalmayım dıe aldı de arayıp sormadıgı ıcın azıcık vıcdan yapar eger neden aramadın derse hamıle ve tek olan benım sızde benı aramadınız merak etmıorsunuz dıe ustelemek ıstemedım dersın

canım ekledın mı benım 2 taneyı daha onunla mı 5 kaldı yetısmıcek ıse okuyalım daha

burcucum burcucum valla bazen ınsanı oyle atarlandırıyorlakı al kızını gel tr dıyesım gelıor
bence dıl farkı yuzune yapıorlar anlasamıcaksınız dıye yada senın aklı basında olmanı kıskanıorlar kusura bakma ama zekı catır catır kafası calısan hatunsun ole zekı ınsan onlardan ustun ınsanı ne yapsınlar ynalarında demı

bırak dusunme son zamanlar ınan kı stres ıı degıl anane beklıoruz unutma :)

Ne bilim hayatim, naparlarsa yapsinlar diyorum,bisi olunca yine uzuluyorum, oglunun yaninda oynuyor bana baska.. Allah`a cok sukur hamilelikte bir derdim skntim olmadi gucum kuvvetim yerinde, olmasa bile Allah kimseye minnet ettirmesin.. Ins bebeklerimizin kaderi bizden guzel olur Allah daha beterini vermesin, annemde gelsin kis zaten cekip kapimizi oturuz..

BURCU

tatlim hic kendini kapatma eve... bazi seyleri insanin gozune sokmazsan anlamazlar...
cik bahcene bak keyfine... onlarda karsi koseden seni izlesinler...
kitabini cayini al... mumkunse cicek fln edin onlarla ilgilen... orasi sadece onlarin degil bunu onlara hissettir.
sanada kiziyorum valla iyice kendini cekiyorsun onlara meydan birakiyorsun...
iki lafi yuzlerini vurmuyorsun... sizde simdi dil sorunuda var tabii onlarda onu iyice belli ediyorlar...
meryemin hele bir gelsin alirsin bebegini gunluk yuruyuslerini yaparsin gunde 1-2 saat onu bahceye cikarirsin...
sende kendi duzenini kur orda... 3 sene evde olucaksin... onlardan firsat buldukcami cikican o bahceye yoksa HAYIR...
yarin obur gun onlar orayida sahiplenir iyice valla... artik biraz yuzsuz ol onlara karsi...
ilerde meryemle sag sola parka fln cikmaya baslayinca konu komsu ile daha cok gorusmeye baslarsin...
parkta cevrede fln birileri ile tanisirsin...
hic uzme kendini... kismetse anaciginda gelsinde meryem ve o senin keyfini yerine geitrir.... sonrada baharda sen meryemi alip biraz istanbula gelirsin...

arkadas konusuna gelince ... benimde pek arkadasim yoktur... yani oyle derdimi sevincimi hic dusunmeden paylasicagim biri..
sadece 1 kiz var. onlada herzamn gorusemiyoruz.. anlicak orasi yada burasi fark etmiyor ....

canım yalnızlığın mekanla alakası yok bence.
ben de bursafayım.etrafımda bir sürü kişi var.
ama sadece iş arkadaşı işte.hiç dostum yok.
ama siz varsınız,size anlatıyorum.daha iyi oluyor inan.
sense nin söylediklerne katılıyorum.
sakın kendini eve kapatıp bahçeyi sahiplenmelerine izin verme.
sen de keyfine bak.
varlığını her seferinde hissettir canım.
alttan aldıkça acınacak hale geliyor insan..

Ahh ahh ne guzel demissiniz, keske azcik yapabilsem, icimden gelmiyor yuzlerini gormek cikiyim tek basima oturiyim, kozalak gelcek oda oturcak yanima sonra konuscaklar bagriscaklar karsilikli bizimki dicek hadi orda oturalim ditcek bir dk gelmicek, onuda denedim.. Aman sanki mahalledikiler farklimi herkes birbirini taniyor zaten dedikodu super, hatunlari gorsen parkta bir ellrinde sigara bira , oturup muhabbet ediyorlar kim kiminle yatmis nerde ne kutlamasi partisi varmis, ayy ya ben cok geri kafaliyim, fazla muhafazakarim ki hic oyle oldugumu dusunmedim, yada alisamadim gitti bu duzene..

Kizlarrr ben geldimm..yazamiyorum ya.. cocuklar cok yoruyorlarrr. tam 38 tane...aksam hic bisey yapsmiyorum iptal oluyorum....

tazebaharrrr

canim ablana cok uzuldum....seninle sevinecej insallah...

gunaydınn
kız deme oyle far olusu kadarmısım falan :D
dun nedense zaten ıcıme buyuk bı serınlık geldı artık daha ıı hıssedıyorum hep Allah bılıyor ya dogarsa cok kucuk yasatamam modunda ıdım ama dun sankı herseyın yolunda olduguna ıkna oldum
bız sıramızı beklemek ıstıoruz belgın burcu bı dogursun ama nerde tembel cıktı onlar tembel :):))

canım 38 hafta erken dogum degıl aslında dogum ıcın 37-38 dıyorlar zaten ama 40 a kadarıda makbul gorunuyor yanı sen kendını aaa erken dogucaklar dıye kasma ınsallah annesı onlarda 36 ya kadar dayansınlar en az 2500 kg olurlar zaten ee 36 ya kadar herseycıklerıde gelısıyor merak etme sen

Canim yanlis anlama beni niyetim uzmek degil.. senin pasadan bile kucuk dogmusum bsk skmdiki halimeee...yani kucuk mucuk diye hiz csnini sikma diye soyledim. bebegim uzduysem ozur dilerimmm.:(((

Kizlarrr ben geldimm..yazamiyorum ya.. cocuklar cok yoruyorlarrr. tam 38 tane...aksam hic bisey yapsmiyorum iptal oluyorum....

tazebaharrrr

canim ablana cok uzuldum....seninle sevinecej insallah...

Esracim ahh valla 38 tane hemde, cok kalabalik degilmi sinif? Kac aylik hamilesin birde yorulman normal tabi birde evdeki cocuklarla ugras.. Alah kolaylik versin canim..

Canim yanlis anlama beni niyetim uzmek degil.. senin pasadan bile kucuk dogmusum bsk skmdiki halimeee...yani kucuk mucuk diye hiz csnini sikma diye soyledim. bebegim uzduysem ozur dilerimmm.:(((

canım benım uzulmedım cok sukur artık daha ıı hıssedıorum ne ozuru canım benım ben sızlerın nasıl da benım gıbı endıselendgınızı bılmezmıyım hıc

ınsallah hersey cok daha ıı olacak

sende dıkkat et yormsın senı kucuk bıreyler 38 tane de cokmus ya

Kizlaaar bugun disardaydim giremedim hic yine basima is aldim pazara ugradim konservelik domates bissuru patlican aldim kozleyip dolaba atiyim die ...ben anlamam bu ay topigin hamarati beni secmelisiniz bence ;)

Ozlem

Canim gonderirim tabi tursulari hele bi beceryimde ;)

Tazebahar

Canim cok uzuldum bebisler icin cok gecmis olsun

Burcu

Canim takmamaya calis su insanlari bosver kizin gelince gozun ondan baska bisi gormezz az kaldo sabret

Telden giriorum yazmayi unuttugum seylr varsa kusura bakmayin tam okuyamadim optum hepinizi

Gunaydin kizlar ,

Biz doktora gidiyoruz bakalim ilk kez muayeneye dogum yapicam hastaneye , kendi doktorum gonderdi bakalim nolcak ???
Opuldunuz, ins herkes icin guzel bir gun olur..

Allah Allah sende bi alemsin neden diyemiyomuşsun. Annemde kalıyorum yalnız kalma diye çağırdı deseydin ya. şimdi akşama kaynananlar mı gelcek sana ? bi işin ucundan tutar inşallah..

canım benim hani 7 yasin vardı ya az önce 1 tane daha okudum 8 oldu. bi tane daha okuyayım mı ?

yok kız ne gelmesi aman gelmesinler bide onların yemeği bilmemneyi uğraşamam valla dün benim bişeye ihtiyacım yok akşam eve gidince korkarsam öağırırım dedim

yaa kızlar ne biliiym ben söyleyemiyorum bırak kaldığımı annemle telefonda görüştüğümü bile söyleyemiyorum nebiliyim yetiştirilmemden sanırım utanıyorum sanki sürekli annesiyle birlikte felan dicekler diye çekiniyorum halbuki kayınvalideme daha çok gidiyorum bide annem benim evime çok yakın olunca zaten akıllarında yakın olduğu için sürekli annesine gidiyo düşüncesi var gittiğimide söylesem iyice kendi kendilerine hırs yapcaklar aman ne biliyim işte şöyle çat çat herşeyi söyleyen yırtık bi gelin olamadımki

Gunaydin kizlar ,

Biz doktora gidiyoruz bakalim ilk kez muayeneye dogum yapicam hastaneye , kendi doktorum gonderdi bakalim nolcak ???
Opuldunuz, ins herkes icin guzel bir gun olur..

canım benim hadi gidin bakalım inş memnun kalırsın içine siner ohh be diyerek gelirsin dünkü üzülmenide kızcığın sana el sallayarak unutturur inş meryemciğe söyle en az 15 gün daha sıksın dişini

annen gelince sakınha sakın eve kapanmayın çıkın sizde bahçeye oturun inş meryemde az daha dayanırda o sırada oturursunuz hiç bişey yoksa bile boş yere bağır çağır kahkaha atın kocanın gelmesine yakında ayy serin oldu üşüdüm deyip çıkın evinize hem annen gelincede dışarı çıkarsınız etrafta belki sana kafası uyacak birilerini bulursun ee kolaymı hem türksün hem zeki aklı başında hemde namuslu her işte geliyo elinden kolaymı bunları hazmetmek onlarada hak vermek lazım:))

Back
X