Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Herkese mrb..rombik ben..11 haftalik hamileyim.epey bi beklefik biz bu bebegi..bu asamadada buradaydim herkesle konusuyorduk bicok ark hamile kaldi ben kalamadan ise girdim giremedim kk ya..simdi benide araniza alirmisiniz?

Ozgencim ablan icin cok uzuldum kuzum :(gecmis olsun allah kimseye yasatmasin boyle acilar insallah...senin sevincli haberinle ablanda daha guzel toparlanicak ailece hepinize iyi gelicek cook guzel olucak canimm :)dun hep okudum ama yazamadim kizlar yaa hala iyilesemedim dogru duzgun yarin izmire donucez 15.30 da kesemizi gormeye gidicez insallah :)

Herkese mrb..rombik ben..11 haftalik hamileyim.epey bi beklefik biz bu bebegi..bu asamadada buradaydim herkesle konusuyorduk bicok ark hamile kaldi ben kalamadan ise girdim giremedim kk ya..simdi benide araniza alirmisiniz?

hosgeldın cnm hayırlı ugurlu olsun ck sevındım tabıkı gel aramza almaz olur muyuz

Ozgencim ablan icin cok uzuldum kuzum :(gecmis olsun allah kimseye yasatmasin boyle acilar insallah...senin sevincli haberinle ablanda daha guzel toparlanicak ailece hepinize iyi gelicek cook guzel olucak canimm :)dun hep okudum ama yazamadim kizlar yaa hala iyilesemedim dogru duzgun yarin izmire donucez 15.30 da kesemizi gormeye gidicez insallah :)

ayy yarın sendende ne guzel haberler alıcaz ınsallah tatlım eseyı gorunce bı anda ıılesırsın bıle
yol da dıkkat edn canım opuyorum senı

günaydın kızlar nasılsınız bugün içimde ir sııntı var hayır olsun diyorum :(
Hayir olsun tatlim:(nasil oldun sen iyilestinmi?? Hastalik da icte sikinti yapiyo:(
Gunaydin kizlar ,

Biz doktora gidiyoruz bakalim ilk kez muayeneye dogum yapicam hastaneye , kendi doktorum gonderdi bakalim nolcak ???
Opuldunuz, ins herkes icin guzel bir gun olur..

Burcucum hadii gel seni bekliyoruz meryemimiz nasilmis ne zaman gelmeye karar vermis acabaa :))

Canimm tebrik ederim saglikla kucagina al bebisini :))

ayy yarın sendende ne guzel haberler alıcaz ınsallah tatlım eseyı gorunce bı anda ıılesırsın bıle
yol da dıkkat edn canım opuyorum senı

İnsaaallah canim aslinda bi kalp atisi duysam oyle bi rahatlicam ki sorma :))garip bi sekilde cok rahatim ama endiselenmek arada geliyo aklima ama hemen hersey yolunda olucak bebegim cok saglikli diye dusunuyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum insallah sevincimiz kursagimizda kalmaz bu sefer :((

Bugun gostericek bence kucuk kuzu cinsiyetini annesi :))testlerin de cok guzel cikicak hic stres yapma guzel haberlerini bekliyoruz :)

İnsaaallah canim aslinda bi kalp atisi duysam oyle bi rahatlicam ki sorma :))garip bi sekilde cok rahatim ama endiselenmek arada geliyo aklima ama hemen hersey yolunda olucak bebegim cok saglikli diye dusunuyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum insallah sevincimiz kursagimizda kalmaz bu sefer :((

kalmaz canım kalmaz sen hıc aklına kotu seyler getırme pıt pıt atıcak mınıcık kalp bırbedende ıkı kalp olacaksınız sızde
dualarımız senınle bebegım

kalmaz canım kalmaz sen hıc aklına kotu seyler getırme pıt pıt atıcak mınıcık kalp bırbedende ıkı kalp olacaksınız sızde
dualarımız senınle bebegım

Biliyorum kuzumm benim iyki varsiniz zaten hepinizi cok seviyoruuumm :))evet duyucaz pit pit aticak kucuk kalbimiz iyi dusunucem hic kotu bisey olmucak :))

canım hayırlı olsun,allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsin...hoşgeldiniz meleğin ve sen...

görkem canım çok saol güzel arkadaşım, ablamda bana odaklanmış durumda şuan bana ve kısmetse bebeğime..allah kabul etsin dualarını canım sizlerin duaları içinizdeki meleklerin saflığı çok kolay çıkar gökyüzüne..sakın endişelenme..çoooooooook güzel olacak herşey bu sefer..meleğin seninle emin ol..kadifeden kesesi duppler dan gelir sesi adlı şarkıyı minik meleğimize armağan ediyorum:1::1:

özleeeeeeeeeem nasılsın şeker?kapat şu telefonu yaaa ne işi bu böle halla halla:)))

canım hayırlı olsun,allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsin...hoşgeldiniz meleğin ve sen...

görkem canım çok saol güzel arkadaşım, ablamda bana odaklanmış durumda şuan bana ve kısmetse bebeğime..allah kabul etsin dualarını canım sizlerin duaları içinizdeki meleklerin saflığı çok kolay çıkar gökyüzüne..sakın endişelenme..çoooooooook güzel olacak herşey bu sefer..meleğin seninle emin ol..kadifeden kesesi duppler dan gelir sesi adlı şarkıyı minik meleğimize armağan ediyorum:1::1:

özleeeeeeeeeem nasılsın şeker?kapat şu telefonu yaaa ne işi bu böle halla halla:)))

Ayy cok guldum kuzuumm sen cok yasa :))insallah bende hepimizin yeni olusan bebeciklerine o sarkiyi armagan ediyorumm :))senin icin cok umutluyum ben ailenize mutluluk olarak gelicek giden meleklerin uzuntusunu de azalticak insallah senin melegin cok az kaldi guzel gunler yakindir :))

Ayy cok guldum kuzuumm sen cok yasa :))insallah bende hepimizin yeni olusan bebeciklerine o sarkiyi armagan ediyorumm :))senin icin cok umutluyum ben ailenize mutluluk olarak gelicek giden meleklerin uzuntusunu de azalticak insallah senin melegin cok az kaldi guzel gunler yakindir :))

yazarken bende güldüm:1::1::1: nerden aklıma geldiyse:24::24::24::24::24:

inşallah canım,etrafımdaki herkes umutlu konuşuyo herkes bziden umutlu belki benim inancımdan etkilenıyolar bılmıyorum ama bende çok ınanıyorum yarın bebişlerimi orda bırakcam 3 gun emanet etcem sonra gidicem alıcam,

hiç stres yapma olurmu güzel allahımın büyüklüğünü biliyosun bak burda ezan okunuyo şuan şahit olsunki kesende kalp atışlarında peş peşe göreceksin sonra bi bakmışsın kucagında:16::16::16:

Kizlaaar bugun disardaydim giremedim hic yine basima is aldim pazara ugradim konservelik domates bissuru patlican aldim kozleyip dolaba atiyim die ...ben anlamam bu ay topigin hamarati beni secmelisiniz bence ;)

Ozlem

Canim gonderirim tabi tursulari hele bi beceryimde ;)

Tazebahar

Canim cok uzuldum bebisler icin cok gecmis olsun

Burcu

Canim takmamaya calis su insanlari bosver kizin gelince gozun ondan baska bisi gormezz az kaldo sabret

Telden giriorum yazmayi unuttugum seylr varsa kusura bakmayin tam okuyamadim optum hepinizi

vay maşallahh :) ben seçtim gitti seni.. topiğin hamaratı sensin ama öle kurudan kuruya olmaz yaptıklarından bizde isteriz :27:

Gunaydin kizlar ,

Biz doktora gidiyoruz bakalim ilk kez muayeneye dogum yapicam hastaneye , kendi doktorum gonderdi bakalim nolcak ???
Opuldunuz, ins herkes icin guzel bir gun olur..

hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah canım :16:

yok kız ne gelmesi aman gelmesinler bide onların yemeği bilmemneyi uğraşamam valla dün benim bişeye ihtiyacım yok akşam eve gidince korkarsam öağırırım dedim

yaa kızlar ne biliiym ben söyleyemiyorum bırak kaldığımı annemle telefonda görüştüğümü bile söyleyemiyorum nebiliyim yetiştirilmemden sanırım utanıyorum sanki sürekli annesiyle birlikte felan dicekler diye çekiniyorum halbuki kayınvalideme daha çok gidiyorum bide annem benim evime çok yakın olunca zaten akıllarında yakın olduğu için sürekli annesine gidiyo düşüncesi var gittiğimide söylesem iyice kendi kendilerine hırs yapcaklar aman ne biliyim işte şöyle çat çat herşeyi söyleyen yırtık bi gelin olamadımki

valla canım ben sadece kaynanamları uzun süre aramayalım tam annemlerde olalım kaynanam arasın söylemeye çekiniyorum annemlerdeyiz diye. yada ben annemle her akşam konuşurum arıyo kadın beni bende onu ararım. ama kaynanam aradığında annen napıyo konuşuyonuz mu der ağız arar gibi o zaman da diyemem dün konuştuk filn diye iyiydi geçenlerde konuşmuştuk derim. o da sırf beni aramıyolar anasını her gün arıyo demesinler diye.
ee ben napayım 3 gündür diyom eşime ara ara diye daha dün aradı bismillah deyip..
ama dünkü olayında derdim annemlerdeyim diye. neden çünküm 2 gün geçmiş aramamış :)

şimdiii herkeslere günaydııınnnn herşey çoook güzel olsun inş gece ben kabuslar gördüm ayy nasıl etkilendim tai 9da yatarsan bünye alışkın değil tabi 11de içim kalkmış elim ayağım titriyo bi şekilde kalktım su mu içtim dolaştım annemle oturdum muskamı aldım yastıımın altına öyle yattım

neyse yasinleri yazıyorum
feride:3
merve:1
özgen:1
burcu:1
sezzgi:10
özlem:5
nice'ın eşi:))))1
ben:20
toplamda 42oldu kızçeler:))) gözümüzaydın şimdi kimduasını etcek bence özgen yapsın duasını ne dersiniz????

feride'nin tesbihler:
özgen:12000
nice:5000
feride:7000
esra:2000
ben:25000
diğer kızlar devam ediyolardı son durum ne onuda yazında heralde oda tamam oldu şuanda 51000sayımız

evet duasını yapsın kendisi Allah kabul etsin inşallahh..
Benim 6000 tesbih var şimdilik. çektikçe yazarım ben aralarda :))

günaydın herkese....

Gunaydin kizlarrrrrr..

günaydın kızlar nasılsınız bugün içimde ir sııntı var hayır olsun diyorum :(

Günaydın kızlar.. Güzel gün olsun hepimiz için. Mervecim sıkıntı var dersen gelir bulur o sıkıntı seni. Dua et rahatla bebeğim çok güzel bi gün bugün :54:

başım gene çatlıyorrrr:43:
bi dün ağrımamıştı,sevinmiştim.hevesim kursağımda kaldı.
sayfaları okuyamıyorum kızlar.
geçerse uğrarım.
öpüldünüz.hepinizden iyi haberler bekliyorum...

ayy canım yaa nolcak senin bu baş ağrıların :( biz yarım saatlik girenlere dayanamıyoz sen sürekli çekiyosun. İnşallah geçer biran önce..

gunaydın ve tunaydın arasında bır selam kızlar :)

gece esım fılm ızledı onu beklerken gec yattım gec de kalktım gunde ıkı kere sırketten gelen telefonun bırı de sagolsun yatakta buldu benı ay ben ızıne cıktımmı nıye anlayamıorum dıye sıkayet edıyorum ama bellı gunde en az ıkı telefon alıorum hatta ruyamdada ıse gıdıordum herahdle sonunda ısyana baglayıp hadı len ıse geleyım madem mı dıyordum acaba :)

Senin bu şirkette vazgeçemiyo senden haa. ne elemanmışsın :)

canııımm :)) :nazar::nazar: hayırlı olsun çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı naip etsin :) tabi alırız aramıza neden almayalım.. sen gir katıl konuşmaya.. :16:

dikkat et canım kendine.. havalarda iyice soğumaya başladı. fazlalaştırma hastalığı.
Ayy yarın güzel haberlerle gel inşallah.. minik keseciği fasulyeyi görün gelin. :nazar::16:

yazarken bende güldüm:1::1::1: nerden aklıma geldiyse:24::24::24::24::24:

inşallah canım,etrafımdaki herkes umutlu konuşuyo herkes bziden umutlu belki benim inancımdan etkilenıyolar bılmıyorum ama bende çok ınanıyorum yarın bebişlerimi orda bırakcam 3 gun emanet etcem sonra gidicem alıcam,

hiç stres yapma olurmu güzel allahımın büyüklüğünü biliyosun bak burda ezan okunuyo şuan şahit olsunki kesende kalp atışlarında peş peşe göreceksin sonra bi bakmışsın kucagında:16::16::16:

Supersin canim sen inancli olucaksin kii allah da versin tabii bebecigini:))son 3 gunluk ayriliginiz olsun allah bi daha ayrilik gostermesin size bi kavusun kii hiic ayrilmayin :))

Tünaydınlar olsun canikolar.. :)
ben bu sabah kalkma işini iyice abarttım haa.. elimden gelse 3e kadar yatacam hiç bıkmadan.
havalar soğudu diyodum meğer Rize eteklerine kar yağmış ya la :27:
Dün arkadaşımın bebeğine doru dürüst bişey bulamadım. bura zaten ilçe toplasan 5 tane bebe mağazası var. Onlarda yaz bitimi kış girişimi diye bi çok şeyi toplamış kaldırmış filn.
bende 6lı takım aldım. 4 aya kadar giyebiliyomuş.
şapka,
eldiven,
uzun kollu penye,
uzun alt,
kısa kollu zıbın,
mama önlüğü'nden oluşan bi takım. LCW'de hiç bişey kalmamış ki anam yaz sezonu bitmiş kış için bişey de getirmemişler. bugün gideyim diyodum üşendim artık yarın giderim heralde arkadaşıma da.

Sensee..
sende öğren gel bebenin pipisimi var kukusumu. güzel haberlerini bekliyoz hadi bakalım. :34:

vay maşallahh :) ben seçtim gitti seni.. topiğin hamaratı sensin ama öle kurudan kuruya olmaz yaptıklarından bizde isteriz :27:

valla canım ben sadece kaynanamları uzun süre aramayalım tam annemlerde olalım kaynanam arasın söylemeye çekiniyorum annemlerdeyiz diye. yada ben annemle her akşam konuşurum arıyo kadın beni bende onu ararım. ama kaynanam aradığında annen napıyo konuşuyonuz mu der ağız arar gibi o zaman da diyemem dün konuştuk filn diye iyiydi geçenlerde konuşmuştuk derim. o da sırf beni aramıyolar anasını her gün arıyo demesinler diye.
ee ben napayım 3 gündür diyom eşime ara ara diye daha dün aradı bismillah deyip..
ama dünkü olayında derdim annemlerdeyim diye. neden çünküm 2 gün geçmiş aramamış :)

Günaydın kızlar.. Güzel gün olsun hepimiz için. Mervecim sıkıntı var dersen gelir bulur o sıkıntı seni. Dua et rahatla bebeğim çok güzel bi gün bugün :54:

ayy canım yaa nolcak senin bu baş ağrıların :( biz yarım saatlik girenlere dayanamıyoz sen sürekli çekiyosun. İnşallah geçer biran önce..

canııımm :)) :nazar::nazar: hayırlı olsun çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı naip etsin :) tabi alırız aramıza neden almayalım.. sen gir katıl konuşmaya.. :16:

dikkat et canım kendine.. havalarda iyice soğumaya başladı. fazlalaştırma hastalığı.
Ayy yarın güzel haberlerle gel inşallah.. minik keseciği fasulyeyi görün gelin. :nazar::16:

Canimm dikkat ediyorum biraz daha da iyiyim aslinda ama tam cok iyiyim diyemiyorum :))insallah yarin daha iyi olucam ama ona inaniyorum :))

buarada 0311 nerde kız dün turşu turşu dedi okaadr çok tarif veren olduki sanırım manavı pazarı eve taşıdı şundanda bundanda derken işin içinden çıkamadı

:1::1: ayy içine dogmuş resmen :53: bissürü işim var ama yapacak hatun nerdee canım hiçbişey yapmak istemiyo bi hailsizlik çöktü paröağımı oynatasım yok :31:

taze baharimm bugun insallah cok guzel gececek..guzel haberlerke doneceksin.
mervee icindeki sikinti hayitlara ciksin canim....sen pozitif olmaya bak...esinle simdi nasilsiniz..iyisinizdir umarim...

burcuuu
hadi hastaneyi begenirsin..

suzi canim naber...

ozgeee

selam caktin gittin...;)

canım benim çok sağol eşimle aramız çok iyi olmasa da iyi limoni diyebiliriz yani dün ben annemlerdeydim eve gec gelmiş bende onu merak ettim falan sonra face e girdi bende dedım hanı acmısın dolapta yemek var falan yazarken ben yorgunum ve hala mesaj yazıyorsun (kendılerı okuz oldugu ıcın mesajlasmayı sevmez.) bende senı dusundugum ıcın ozur dılerım dedım ve cıktım sabahta aramadım hıc saat 11 gıbı aradı mutlu mutlu konusuyor sen hasta mısın falan aklı sıra tavrımı anlamaya calsıyor bende ıyıyım ısım var dedım kapadım bu adam benı sınır edıyor bebegım Allah ın ıznıyle gelse de tum ılgımı ona versem bu da kudursa ona vaktım kalmasa.

Hayir olsun tatlim:(nasil oldun sen iyilestinmi?? Hastalik da icte sikinti yapiyo:(

Burcucum hadii gel seni bekliyoruz meryemimiz nasilmis ne zaman gelmeye karar vermis acabaa :))

hala kotuyum izin alacağım ama gecen hafta doktor falan derken 2 gun ızın aldım dunde yarım saat erken cıktım utanıyorum artık bırde ıslerım var .

Back
X