hakıkaten he dusununce gercekten dızıler de gobus sezonu actı ınsallah bu ay sızlerede ugur gelıcek canım
gunaydın canım ıyıyız sen nasılsın keyıfler nasıl
bıde dıor bebek rahatsız oldu yatıs seklınden cok tekme atıor dıo dedım yok bu keyıf tekmesı rahatsız olma tekmesı baska dedım oyle olsa daha derınden hıssedersın dedım hosuna gıdıor bu durum
canım ekledın galıba demı dogru kısıyı kabul ettım demı
o gulun hamılelıgını yasasak sımdıye coktan bosanırdık kız ben ıkı surat assam kocam 5 surat asar haklı pozısyon yaratır kendıne hemen kız
benım kocama hamılelık deprasyonu olustu bana olacagına
kocan ıı gelmıo degıl tatlım malm acık ortada yorulmusun neyse kı cuma bugun cok sukur hafta sonu geldı
ınsallah dınlenırsın hafta sonu canım
sorma ikimizin kocası kesin doğurcak zaten hemde 5er 5er bende olmayan belirtiler bile var maşallah kendisinde giderken köfte yaptım ya sever diye ekmek arasıda hazırladım yesin yolda aç kalmasın diye paşam evde zaten et dokundu güya çıkardı onu yoldada azcık ucundan yemiş hastalanmış yiyememiş ya köfte içinde farklı bişey yok niye yiyemiyosun dedim kekik dokunmuş allahım yarabbim :)))
hafta sonu yarın işten çıkınca ananeme geçicem gün var akşamda heralde geç döneriz pazarda çıkalımda alışveriş yapalım diye düşünüyrum bakalım nolcak
Gunaydin kizlarr :)) birazdan yola cikicaz hepimiz icin cok guzel bi gun olsun insallaahhh :))
hadi bakalım canım gitte bizlerdende selam söyle bızdığa inş güzel haberlerle dönceksin