Hayatim ama cok stres yapiyorsun herseye , amannn bosver benden degerlimi de gec gitsin.. Kendimizide yesek yine kendimize ediyoruz ne yazikki, kozalaklarin bile umrunda degil, bak benimkine yeni bisiklet sevdasina sormuyor bile kizim nasilmis diye ..
Eee durum napsak degismiyor elbet bizimde keyif catip ettigini bulanlari izlicemiz gunler gelcek.. Sen icini ferah tut, icine huzur gelince insanin evinede huzur geliyor, bak bu hafta agladim sizladim evin huzuruda kacti diyorum .. Hafta sonu dinlen yataginda yapma bisi al cayini yorganini yat ohh miss..
aynen canım doğru söylüyorsun kozalaklar yine kendi derdınde bosuna dememısler aglarsa anam aglar gerısı yalan aglar dıye . ben cok evhamlıyım takmayayım uzulmeyeyım dıyorum ama beceremıyorum annemı de uzuyorum bos yere o Allah tan kavga ettıgımızı bılmıyorda yoksa daha da uzulur esımle sımdı ıyıyız cok sukur ama dun gece hastayım geberıyorum ılac ıcsene dıyor ınatla gıdıp ıcmedım hıc suna su getreyım ılac getıreyım yok bılıyorum bana ınat yapıyor annelerının yanında kavga ettık onları da uzduk ya sınırını benden cıkarıyor gecen aksamda hastaydım annelerde kalalım dedım o eskısehıre gtmıstı ben gec dnerım yorgun olurum dus alıp yatarım dedı gelmedı bende ayrı kalmak ıstemıyorum ama bazen degerımı anlasın dıye soyle 10 gun 15 gun onu yalnız bırakasım gelmıyor degıl o hasta oldugu zaman ben delı gıbı dolanıyorum pesınde sankı cocgum gıbı yok yok bu adamlar hıccc buyumezler bende kendımı bosuna uzuyorum ama kararlıyım bundan sonra hıııccc umurumda olmaz.yemek mı yok otursun kahvaltı yapsın hıc kendımı sıkamam kasamam ben artık sadece bebegım ıcın ugrasacagım Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasıp eder de bebegıme aktarırım tum sevgımı heyecanımı.yanı anlayacagın bende burada yalnızım canım cok sukur aılem yanımda ama onlara da herseyı anlatamıyorum kı ınsallah bebeklerımız bızım yasama umudumuz olacak canlarım ayyyy ne uzun oldu ama ıcımı doktum kızlar kusura bakmayın