• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostlugun ve dayanışmanın topiği

iyi geceler kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun biraz geç oldu ama :54:
özlem iyi yapmışsın canım valla yeni topik açmakla yepyeni tertemiz bi sayfa lütfen bu sayfaları kirletmeyelim :54:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar,

Ayy dun ilk kez bisi yaptim:52: gecenin 4`u kalktim makarna salatasi yaptim oturdum iki tabah yedim yattim, normalde bir seftali fln yiyip yatiyordum, nasil usenmedim sastim kendime de :1:

İlk soylediginde bende baktim bulamadim canim ondan dedim acaba siz duydunuz mu diye garip geldi bana da :)

şimdi kızlar anlatınca bende hatırladım ben ilk öğrendiğimde o uyuz doktora gittiğimde muayene etmişti kadına ben hamileyim diyorum kadın muayene ediyo güya kese kontrol ediyo bana iyi bu ay yumurtan var demişti şaşkolozun demek istediği yada yanlış gördüğü şey o olsa gerek canım içini ferah tut bizim sıpalar pek nazlı gelmek bilmiyolar geldilermide bak giderim haaaa ayağını denk al deyip baştan restlerini çekiyolar hakikaten düşününce nerdeyse hepimiz ilk öğrendiğimizde önce bi kötü haberler aldık ama çok şükür bugünlere geldik inş sende bu günleri hayırlısıyla 1hafta sonunda mutlu haber alarak geride bırakıcaksın sonra o sıpaya böyle korkuttuğu için doğunca vereceğin cezayı düşünceksin:))

Kizlar degerim cikmis 1796 4 gun once 465.6 ydi biliyosun zaten aslinda artis cok kotu degil ama keseyi gorememesi anormal dimi :((

canım değerin bence tamda artması geerktiği gibi artmış gayet iyi akşam tüm sonuçları buldum bak yazıyorum benim artışları 25 mayıs 800 - 27mayıs 1900 - 29haziran 5800 bak iki günde 2 kat artmış aşağı yukarı ikiz olmasına rağmen şimdi seninkini hesaplayalım
pazartesi 465 - çarşamba (olması gereken) 920 - cuma 1800 ee tamam işte daha neyi düşünüyosun allaha şükür inş herşey yolunda kuzum

Yeliiiiiiiiiiiiiiiis geldiiiiiii :46::46::46:

ohhh nihayet hoşgeldi ......

Canlarım çok iyiyim çok şüküt çok güzel geçti şimdi bebişlrrimin döllenmesini bekliyorum yarın haber alıcaz yok yazayım derken uyumuşum:)))))çok iim saolun canlarımçoğu gitti azı kaldı
canım çok şükür önce senin ve eşinin arkaısndan ailenin sonrada bizlerin gözü aydın inş pazarteside herşey yolunda gidicek ve arkasından herşey çoook güzel gelişecek ayy bu topik nasıl güzel oldu ilklerin topiği oldu onur annemiz ve bebeğimiz var tüp bebeişimiz olcak çok şükür:))
iyi geceler kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun biraz geç oldu ama :54:
özlem iyi yapmışsın canım valla yeni topik açmakla yepyeni tertemiz bi sayfa lütfen bu sayfaları kirletmeyelim :54:

nerelerdesin hoşgeldin özlem bizleri toparladı sağolsun tekrardan yoksa dağılıp gitmiştik:))

Gunaydin kizlar,

Ayy dun ilk kez bisi yaptim:52: gecenin 4`u kalktim makarna salatasi yaptim oturdum iki tabah yedim yattim, normalde bir seftali fln yiyip yatiyordum, nasil usenmedim sastim kendime de :1:

aaafiyet olsun maşşallah hemde makarna uyandın makana haşladın onu bekledin yaptın ve yedin helal olsun yaa ben gece uyandım yine tuvaletim gelmiş ufff yaaa dedim bilmezden gelmeye çalıştım baktım olmadı allahım nolur saat daha 3felan olsunda yatınca bol bol uyuyum diyerek lavaboya gittim ama malesef saat 6.15ti gözüm yarı açık bi namaz kıldım heme uykum kaçmasın diye bi yarım saat daha yattım

gunyadin hanimlar ,

burcu
vallahi helal olsun afiyet bal seker olsun ... :56: sabahin korunde hayatta ugrasmam demim demekki yapiliyormus :26: :27:
masallah cok ii besliyorsun meryemi yalniz son ay annelerin nasil birden kilo aldigini gostermis oldun bize :9:

hulya

ayyy bende bu sabah azcik uyurum dedim ama nafile... normal saatte cat diye gozum acildi yine...
sen yine 1 kere uyaniyorsun tuvalete ben 2 defa min kalkiyorum gece... bide her kalktigimda suyuda dikip yatiyorum :50: hopp sonra yine...

Günaydın kızlar nasılsınız ..
Görkem cim içini ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek Dr un keseyi görmemesi normal değerin daha az ben 5000 küsürler de zor görmüştüm dualarımız seninle ..
Burcu canım afiyet olsun demekki bebiş acıkmış bak gece gece sana makarna bile yaptırmış .. İkinize de yarasın bebişe kilo olsun inşallah :)
Tazebahar inşallah Rabbim hakkında hazırlısını verir bebişim bu ay seninle olur dualarım dasın sen de..

Gunaydin kizlar,

oohhh yarasın gelınıme bak hamıleyken ozel bırsey yapmadım deme gecenın korunde kalkıp sana makarna bıle yaptım dersın :):)

bızde aksam kızlar bebısı gormeye gıttık doktor 3300 dıordu 3020 gram dogmus 50 cm kucucuk ya bıde acıkınca bı sesı cıkıor hıc kucuuk demezsın sankı ıcerde borazan yutmus
annesıde masallah ıı ıdı bı kac saat sunı sancı ıle denemısler acılmayınca sezeryan dıo
bıde dogum hane de batsın bu dunya calıyordu dıo :) cok guldum ya

rabbım gobusunde olanlara tez vakıtte nasıp etsın olmayanlarada ınsallah br an once bebıslı gobus nasıp etsın:)

sımdı kahvaltı edıcez ve kuzenımın bebegını gormeye gıdecegız ınsalalh :)

ahh be tatlim girdin ciktin fln...
merakta biraktin bizi...
hadi artik insallah yari yolu gectin kismetse sonuna geldin artik. :46::49::nazar:

ya size habe vermek için telefondan gireyım dedim ölece uyumuşum:)) açık kalmış telefonda,çok şükür çoğu bitti azı kaldı :16:

Ohh bol sposlu yumoslu geceler canim, bak gorcen guzel guzel dollencekler, siz evinizde mutlu mesutken, gitmemiz lazm biran once annemizle evimize dicekler.. Hadi hayirli olsun, dinlen guzelce transfer yarin sanirim, Allah guc kuvvet versin ins hep guzel haberlerini alicaz .. :16::nazar:

aminnnn dün geceden beri nolur döllensin hepsi diye dua edıyorum dondurlacakta çıkarsa kardeş için bidaha bu kadar iğne yemem :16:transferim pazartesi allah kısmet ederse bakalım neler görücez,dün dinlendim bugun işe geldim duramadım haber bekliyorum kaçı döllendi diye:55:

Tazebahar
Hadi bakalim melegin simsiki tutinsun sana insallah
aminnnnnn canım ağzının duası inşallah:nazar:

Tazebaharrr
canim benjm...hadi hayirli olsun yarin trasferin yapilirsa topigin ilk tup bebegi icin geri sayimi
hepbirlikte. yapacaz....

canım transferim pazartesi olcak inşallah,geri sayım başladı sayılır 12 ekimde bayram önce ğrenmiş olucaz inşallah:16:
Taebahar
Hadi bakalim dollensinde annecigine siki siki tutunsun yavrun

ayyy inşallah sıkıca tutunsun bidaha hiç bırakmasınnn

inşallah canımmmm topicin ilk annesi onur ödülünü görkemcim kapınca bende dedim başka bi ilk yaşatayım diye tüp bebek yapim bari ilk tüpümüz olsun sonra herkes gaza gelsin hamiş kalsın dedim:1::1:

Tazebahar inşallah Rabbim hakkında hazırlısını verir bebişim bu ay seninle olur dualarım dasın sen de..
inşallah canım,allah razı olsun allah tüüüm dualarını kabul etsin inşallah

özgencim herseyın yolunda gıtmesıne cok sevındım kalbımızde duallarımızdasın :54:

özlemcim çok teşekkür ederim,narkozdan çok güzel uyanmışım pek hatırlamasamda demekki bilinç altım cidden umutlu:46: hepinizin duaları güç verdi bana hepinizden tek tek allah razı olsun,şuan heycanlıyım kaç tanesi döllenmiş 12-14.00 arası arayıp haber verecekler :52:

oohhh yarasın gelınıme bak hamıleyken ozel bırsey yapmadım deme gecenın korunde kalkıp sana makarna bıle yaptım dersın :):)

bızde aksam kızlar bebısı gormeye gıttık doktor 3300 dıordu 3020 gram dogmus 50 cm kucucuk ya bıde acıkınca bı sesı cıkıor hıc kucuuk demezsın sankı ıcerde borazan yutmus
annesıde masallah ıı ıdı bı kac saat sunı sancı ıle denemısler acılmayınca sezeryan dıo
bıde dogum hane de batsın bu dunya calıyordu dıo :) cok guldum ya

rabbım gobusunde olanlara tez vakıtte nasıp etsın olmayanlarada ınsallah br an once bebıslı gobus nasıp etsın:)

sımdı kahvaltı edıcez ve kuzenımın bebegını gormeye gıdecegız ınsalalh :)

ufff çok sert diyo ya tam ondan :)) batsın bu dünya haa allahım yaaa ne güldüm:)))

ya size habe vermek için telefondan gireyım dedim ölece uyumuşum:)) açık kalmış telefonda,çok şükür çoğu bitti azı kaldı :16:

aminnnn dün geceden beri nolur döllensin hepsi diye dua edıyorum dondurlacakta çıkarsa kardeş için bidaha bu kadar iğne yemem :16:transferim pazartesi allah kısmet ederse bakalım neler görücez,dün dinlendim bugun işe geldim duramadım haber bekliyorum kaçı döllendi diye:55:

aminnnnnn canım ağzının duası inşallah:nazar:

canım transferim pazartesi olcak inşallah,geri sayım başladı sayılır 12 ekimde bayram önce ğrenmiş olucaz inşallah:16:

ayyy inşallah sıkıca tutunsun bidaha hiç bırakmasınnn

inşallah canımmmm topicin ilk annesi onur ödülünü görkemcim kapınca bende dedim başka bi ilk yaşatayım diye tüp bebek yapim bari ilk tüpümüz olsun sonra herkes gaza gelsin hamiş kalsın dedim:1::1:

inşallah canım,allah razı olsun allah tüüüm dualarını kabul etsin inşallah

özlemcim çok teşekkür ederim,narkozdan çok güzel uyanmışım pek hatırlamasamda demekki bilinç altım cidden umutlu:46: hepinizin duaları güç verdi bana hepinizden tek tek allah razı olsun,şuan heycanlıyım kaç tanesi döllenmiş 12-14.00 arası arayıp haber verecekler :52:

ayyy çok heyecanlı yaaaa az kaldı 12'ye ben çıkmadan gelsin güzel haber inş:)))

kızlar benim face'imde ali bavik diye biri var arkadaş listemde kendisi benim üniversiteden hocam olur evlenmişti eşi hamileymiş mutlu aile pozları paylaşmış dün benim çok hoşuma gitti sizlerde görün istiyorum bakabillirseniz resimler açılıyoa bi baksanıza:))))

ufff çok sert diyo ya tam ondan :)) batsın bu dünya haa allahım yaaa ne güldüm:)))

ayyy çok heyecanlı yaaaa az kaldı 12'ye ben çıkmadan gelsin güzel haber inş:)))

inşallah canımmm ,çok heycanlıyım valla öle böle değil dualar ediyorum lütfen hepsine yakın döllensin dondurulacak embrio çıksın dıye :18::18:

Gunaydin kizlaaar:9: deli gibi uyumusum yaaa , bi tek sabah esimin nobetten gelip uyumak yok kalk kosuya gidecegiz dedigini hatirliyorum:9: saglikli yasam kosusuymus ama ben ruyamda tamamladim maratonu ancak kalktim bide saat erken heralde diyorum :9:
Tazebaharim insallahguzelce dolllenir hepsi,esracim guzel gelismeleri aliriz sendende insaallah

Gunaydin kizlaaar:9: deli gibi uyumusum yaaa , bi tek sabah esimin nobetten gelip uyumak yok kalk kosuya gidecegiz dedigini hatirliyorum:9: saglikli yasam kosusuymus ama ben ruyamda tamamladim maratonu ancak kalktim bide saat erken heralde diyorum :9:
Tazebaharim insallahguzelce dolllenir hepsi,esracim guzel gelismeleri aliriz sendende insaallah

:9::9: koştunmu bari sabah sabahohh sağlık olsun inşallah
inşallah canım 1-2 saate ak koyun kara koyun belli olur zaten :18::18::18::18:
hepimziden herzaman güzel haberler gelsin inşallah:16:

:9::9: koştunmu bari sabah sabahohh sağlık olsun inşallah
inşallah canım 1-2 saate ak koyun kara koyun belli olur zaten :18::18::18::18:
hepimziden herzaman güzel haberler gelsin inşallah:16:

Koştum koştum rüyamda :9:, tatilde kilo aldim ilaclari kullanmaya bslayinca zayiflamaya baslamistim 2-3gunde 1kilo verdim ama durdu heralde yaa, azicik veriyim oyle hamile kalirsam tosun olmiyim diyorum ama disari hic cikmiyorum gidecek bi yer yok ne yapsam ki,arada ip atliyorum evde :9:

Kizlaarr nasilsinizz:)))pztesi icin iyi bi drdan randevu aldim 15.30 yine :)) insallah iyi haberlerle gelicem bu sefer :)ozgencim herseyin yolunda olmasina cok sevindim kuzum az kaldi haber gelicek bayramdan once de mujdenin buyugunu alicaz insallah :))dun sizlerle konusmak oyle iyi geldi ki bana bugun cok daha iyiyim :)) gece cok kabuslar gordum aslinda haftaya cmtesi gidiyim dra diye dusunuyodum ama dun geceden sonra vazgectim 1 haftayi kabuslarla gecirmiyim en iyisi ;))esracim guzel haberlerle gel insallah bak bakalim kizcemiz ne kadar buyumus :))

Back
X