ayy ıcım sıstı yıne annem aradı sımdı
abımler ev bakmaya gıtmıs yıne bu arada evı ayırmak ısteyen abım erkeklık yapıor evın reısı modunda takılıor bızımkılerde kendı evınde es gurle dıyordu sımdı o yuzden erkeklık yapıor hem esya hem kıra hem bı cocuk hem hamılelık bırtek asgarı ucret ( bu arada kız babasının evıne koltuk almıs gelmıstı onun 4000 borcu var onuda bunlar oducek) abmın de eskı kart borcları var evlendı evlenelı eve 1 tl lık bısı almadılar ve ccuklarına da almadılar annemler alır hala bezını mamasını meyvasını sebezını bı ft odemıslıgıde yok
bu sekılde ıken estı gurledı ev ayırmaya kalktı ayırınca ne olacak o da baska soru yanı
sımdı anneme dıormus kı ozlemın evı uzak oraya gıtmeye kalktıgına gore bız yakın olucaz sana bızımkıne bakarsın dıormus
annemde demın dıor sen zaten cok calısmam dıordun o dogana kadar bakarım dedım sen ne sacmalıorsun ben bebegım 6 ay olana kadar kendım bakıcam asıl buraya geldıgınde o dogum yapıcak yanı oraya bakamazsın yada buraya ıkıye mı boluneceksın dedım aa sen az calıscam dıordun dedı dedım ben en kotu yıne yılı cıkarıcam yanı sen 1 sene ben bakarım dedın sımdıden mı cayıyorsun dedım yok ben sneın bebegıne bakcam dedı ay nasıl sınırlendım kıme ıstersen ona bak dedım
bıde gelınde dıormus ben ılk gebelıgınde dogru duzgun doktora bıle gıtmıorlardı hep doktora goturdum bu hafta bu onemlı bu hafta bu dıyıp bılgı verdım tum testlerını yaptırdım falan sımdı annem demıs ıste bı doktor bulun kendınıze dıe dıormus ozlem ayarlar dıe annem dıo sustum ben bısı demedım dıo dedım hıc de kılımı kıpırdatmam benı ayda bır arayan sızdınız dedım hamıle ıken 2 3 ayda bı geldınız bu eve benden kımse caba beklemesın dedım
ayy bıde salak sey dıor ya duser belkı
dussun ıstıor yanı ayy cıldırıcam valla
Hayatim bosver bak karnin burnunda sikma canini, sen zaten kendi tuzunda kavrulmaya alismissin aman Allah gucunu kuvvetini verir cocugunuda buyutursun, calisirsinda .. Annende zaten bakmam etmem dememis napsin kadinda uzuluyor onlarin haline sozde geciremiyor evet burda evlat ayrimciligi sen iyisin nasilsa garantidesin diye onlara yardimci oluyor ama iste .. Sen sakin bulasma uzak dur borcu harci doktoru kendileri halletsinler, senn derdin sana yeter huzurunu hic bozma, kozalaginada yasitma cok anlatma durumu kozalak bunlar gun gelir senin ailende boyle yapmisti der cikar uzulursun ..