Yok canım işe başlicam zaten hep yatmafım gezdim dolandım sürekli yatmadım yarında işe bsşlicam ve unutucam daha doğrudu odaklanmicam hemen vakit geçsin,:)inşallah sımdıkı tutunur güzel ranbim nasip eder yaa ben sadece sekize bölünmüş hücre resmiyle bu kadar hrycanlanıyosam sizde durumlar nasıl allah biliryap valla bak keyfine... sonra zor cku..
son tatil gunum derken isemi baslicaksin sonra yoksa 3 gun gectigi icin ayaklanman serbestmi olucak?
olsun okdar agri sizi birde vucutta devamli yatinca sarsirmistir tabii
konus konus valla ... bende hep derdim sIki sIki tutun annecigine kalbin gumbur gumbur atsin diye... insallah seninkide oyle olcak...
bende iyiyimm valla cok sukur....gun sayiyorum siradaki ultrason ve hareketleri hissetmek icin![]()
boyle dogmus bebisleri goruncede bolbol heyecan yapiyorum..
Merveeeeee kızıcam ama ne testi yaaa bu saatte daha erken benim arkadaş 6 haftalık hamileyken bile idrarda çıkmadı kan testi elinde olmasına ramen 8 ekimde güzel haberleri alalım inşallah valla bak mıral bozarsan olan bebeğide üzersin umudunu hiç yitirmeben yine karalar bağladım bugün bat 8 ekim sabah test yaptım negatiffff galiba bu ay yine olmadı napalım önümüzdeki aya kaldık inşallah![]()