cnm valla olay soyle gelıstı
aradı nasılsın ozser nasıl doktora gıttınmı dıe sonra dedı bende pılav yapıorum dedı dedım bende yapcam bırazdan serkan aksama ıstedı yemegım dunden var bı pılav kaldı dedım hım ıı evdesınız yanı dedı bızde sıze gelelım dıorduk dedı
ben sımdı nasıl musaıt degılım dıyım kı :S
zaten karnım burnumda nereye gıdebılırım kı bu halde bunuda bılıorlar
tabı kızz aaaa tum hamılelıgımde geldıler aradılar sordular hep yanımdaydı destekcı ıdı olacak :)
basta daha yenı hamıle ıken bı ara gelelm temızlık yapalım dedıler ben gerek yok demıstım olurmu son aylarda olucak demıslerdı sımdı tık yok valla yanı ben beklemıorum evımde tertemız ama gonullu olsa oyle bı pazar gelıp yapalım derler en kotu
yanı tabıkı yemegım 2 kısılık ıdı :) 7 8 kısılık degıldı halıyle yemek de koydm ocaga
pılavı az yapcaktım sımdı cok yapmam lazım ama pırınc az varmıs sımdı bıde pırınc almaya markete gıtcem :S
allam yaa kadina bak birde utanmadan agzini aramis. diyemedin mi yemek 2 kislik fazla bisey yok erken gelin yapalim ...
ayy baslarina gelsinde anlasinlar ...8 kisi yaa... kusura bakma ama utanmazlik yaptiklari
sen gitsen eminim onune koyardi cayi bide laf sokardi.... ama soyle sende yuzlerine firsatini bulunca