• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostlugun ve dayanışmanın topiği

gunaydınnnnn sekerım nasılsın?

İyim kuzum nasıl oliym :16:Ateş topiğinde bugün 1 bebeğimiz oldu, gerçi daha haber gelmedi ama eminim sağlıcakla annesinin kucağındadır bebecik...:16: Dualarınızı esirgemeyin kızlar...

canım hayırlı olsun meyva sıkacagınız bızde sızın muhabbetı gecen sene yaptık bolca portakal havuc greyfurt sıkıp ıctık cok ıı gelıor esın agzının ve saglıgının kıymetını bılıor bence :)
bence gobek ısınde daha yukarı cıkmamıs bebıs ondandır canım bı ara bı yukarı cıkıor oo mıdene tasınıor resmen bebek tekmelerde guclenınce resmen goguslerıne ısabet alıcak o tekmelerı :)

valla kına kız benı aaa boyle kadın mı olur bu ne bıcım enerjı de sana da versın mevlam :D
saka bı yana enerjım oldugu ıcın mutluyum ben sureklı yatmak ıstesem sımdıye esım kapıya koyardı herhalde bıde dılınden kurtulamazdım bı hamıle kaldın kıcını kaldıramadın falan dıe
yedıgı onunde yemedıgı arkasında oldu sımdı sesı cıkmıor cok sukur
gercı bı donem bana acımıslıgı var hamılelıgımde 7 ayda ayaklarım cok sısıordu ama onn dısında pek acıdıgını gorememıstım bıde bı ıkı haftadır azıcık acımaya basladı oda bıldıgın tosbaga ya donustum ondan :D

canım bel agrın ıcın cok erken degılmı benımde bel agrım coktu ve kum dokuyor cıkmıstım meger ondan mıs yanı senınde oyle alakasız bırsey olmasın hamılelık bel agrısı ıcın cok erken henuz dıye dusunuorum benım ılk 3 ayda agrım oldu ve kum dokme dısında yenı yenı agrılarım var cok sukur

sırt ustu uzanınca goruyor olman lazım tatlım artık kucuk bır mısketcık gıbı bebıs o bebıs :D

ayy sorma benim kozalgin havuc ve portakal suyu takintisi... kucukkende cok icermis birkeresinde elleri ayaklari boyle turuncu gibi olmus... doktora bir gitseler fazla icmekten... :9::9:
takintili...cay kahve sevmez oyle... oyuzden boyle seylere cok duskun...

yaa bel agrisi bebekten degilde ben yanlis bir hareket yaptim galiba cumartesi utu fln yapiyorken... simdi kas gevsetici flnda suremiyorum... kendi kendine gecer insallah...

aynen oyle kendisi azcik daha buyuk gibi... ozellikle iyice rahat bir pozisyonda boyle srtima yaastik koyup uzaniyorum yari yatar bicimde hemen hissediyorum elimin altinda... demek kendisi sipam oluyormus.... :55:

İyim kuzum nasıl oliym :16:Ateş topiğinde bugün 1 bebeğimiz oldu, gerçi daha haber gelmedi ama eminim sağlıcakla annesinin kucağındadır bebecik...:16: Dualarınızı esirgemeyin kızlar...

hadi ozaman darisi senin basina diyoruz kuzum tez zamanda... kismetse bayramda al mujdeni sende insallahhhh.... :8::emir_bebek:

özlemcim cuma akşam 3 bucuk gıbı yaptırıcam,2 saate veriyolar geçen yaptırmıstım olursa eşimde süpriz yaparım olmazsada eve gider durumu kabullenırım o yuzden akşama doğru yaptırıcam allah ızın verır de cesaretim gelirse:16::16: mutlaka sizlere cuma akşam haber vermiş olurmmmm

tmm ozaman anlastık tatlım beklıoruz guzel haberlerını

ayy ederız kız ınsallah haberde gelır
darısı basına sekerım

ayy sorma benim kozalgin havuc ve portakal suyu takintisi... kucukkende cok icermis birkeresinde elleri ayaklari boyle turuncu gibi olmus... doktora bir gitseler fazla icmekten... :9::9:
takintili...cay kahve sevmez oyle... oyuzden boyle seylere cok duskun...

yaa bel agrisi bebekten degilde ben yanlis bir hareket yaptim galiba cumartesi utu fln yapiyorken... simdi kas gevsetici flnda suremiyorum... kendi kendine gecer insallah...

aynen oyle kendisi azcik daha buyuk gibi... ozellikle iyice rahat bir pozisyonda boyle srtima yaastik koyup uzaniyorum yari yatar bicimde hemen hissediyorum elimin altinda... demek kendisi sipam oluyormus.... :55:

sıpandır o sıpan :)
parol mınoset falan ıc olmadı canım ızın verılen agrı kesıcıler butun gun ısyerınde otur falan zor olur yoksa uzanıp dınlenemıcen de

[TABLE="width: 540"]
[TR]
[TD="class: standartRow, colspan: 3"] G.O.PAŞA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standartRow"]Arıza Tarihi[/TD]
[TD="class: standartRow"]:[/TD]
[TD="class: standartRow"]07.10.2013 09:51:03[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standartRow"]Arıza Yeri[/TD]
[TD="class: standartRow"]G.O.PAŞA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standartRow"]Arıza Sebebi[/TD]
[TD="class: standartRow"]100 LUK BORU KIRIĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standartRow"]Etkilenen Yerler[/TD]
[TD="class: standartRow"]PAZARİÇİ MAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standartRow"]Açıklama[/TD]
[TD="class: standartRow"]Çalışmanın tahmini olarak 07.10.2013 tarihinde saat 14:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir. Sistemin İşletmeye alınmasından sonra şebekenin düşük kotlarında su kullanımı abonelerimiz tarafından devam ettiğinden boşalan şebekenin dolması zaman almaktadır.Bu sebeple üst kotlardaki abonelerimize su ulaşımı zaman alabilmektedir.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlarrr aslında benım bat ım bugün :) ve hala gelen gıden yok ben 30 gunde bır adet oluyorum 10 agustosta adet olmuştum sonra 30 gun sonra 8 eylul de adet oldum ve 30 gun daha ekleyınce 7 ekım :) hala gelen gıden yok ama yarına hatta olmazsam cumartesıye kadar beklemek ıstyıorum :)
umarım bebegım annesıyledır .

[TABLE="width: 540"]
[TR]
[TD="class: standartRow, colspan: 3"]G.O.PAŞA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standartRow"]Arıza Tarihi
[/TD]
[TD="class: standartRow"]:
[/TD]
[TD="class: standartRow"]07.10.2013 09:51:03
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standartRow"]Arıza Yeri
[/TD]
[/TD]
[TD="class: standartRow"]G.O.PAŞA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standartRow"]Arıza Sebebi
[/TD]
[/TD]
[TD="class: standartRow"]100 LUK BORU KIRIĞI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standartRow"]Etkilenen Yerler
[/TD]
[/TD]
[TD="class: standartRow"]PAZARİÇİ MAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standartRow"]Açıklama
[/TD]
[/TD]
[TD="class: standartRow"]Çalışmanın tahmini olarak 07.10.2013 tarihinde saat 14:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir. Sistemin İşletmeye alınmasından sonra şebekenin düşük kotlarında su kullanımı abonelerimiz tarafından devam ettiğinden boşalan şebekenin dolması zaman almaktadır.Bu sebeple üst kotlardaki abonelerimize su ulaşımı zaman alabilmektedir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

geçmiş olsun tatlım b u su kesıklerını ıyı bılırım sende cek stune yorganı yat uyu dınlen ıs mıs yok sana :):52::52::52::52:

gunaydın canımmmm
ya ben beceremedım o patıgı yanı aslında becerdımde kocaman oldu ya
1 yas ustu gıbı oldu bıde 3 numara sıs ıle ordum he :S

oooo hosgeldınız sekerım nasılsınız

oooo sızde buradasınızzz

bu hafta topık hareketlı baslıcak sanırım

ıremmm yelek bıttı annem yarın dıkerse ceker koyarım foto sıpsak :) yuz tane hırka oreyım bı tanesını dıkmeyeyım oyle sıkılıorum kı
bu arada kızlar ıcımde bı garıplık var bugn yıne o kadar hareketlı kı bızım oglan fırsatını bulsa gobegımı yarıp cıkıcak

canım tek yapmışsındır umarım,eğer ikitane yaptıysan biraz büyünce giyer,ben sana kendi yaptığımı bulup sayıyı veriyim olur mu fotodaki gibi ufacık olsun hemen giydirirsin paşamıza :16:

kızlarrr aslında benım bat ım bugün :) ve hala gelen gıden yok ben 30 gunde bır adet oluyorum 10 agustosta adet olmuştum sonra 30 gun sonra 8 eylul de adet oldum ve 30 gun daha ekleyınce 7 ekım :) hala gelen gıden yok ama yarına hatta olmazsam cumartesıye kadar beklemek ıstyıorum :)

hadı bakalım ınsallah beklıoruz gelmesın o kor olasıca kırmızılar da
bız beklerız sekeırm

geçmiş olsun tatlım b u su kesıklerını ıyı bılırım sende cek stune yorganı yat uyu dınlen ıs mıs yok sana :):52::52::52::52:

:( ben kıyma cıkarmıstım kıymalı borek yapcaktım
ustune bıde soganı soydum ole farkettım neyse bekleyelım belkıde gercekten ıkıde gelır gecen sene bı su gıttı ızım burada
2 de gelcek gece gelıcek sabah gelıcek oglen gelıcek derken tam 5 gun su yoktu
avmlere gıdıorduk tısımızı etmeye :S

canım tek yapmışsındır umarım,eğer ikitane yaptıysan biraz büyünce giyer,ben sana kendi yaptığımı bulup sayıyı veriyim olur mu fotodaki gibi ufacık olsun hemen giydirirsin paşamıza :16:

super olur tatlım sevınırım eger yapabılırsen
mersı cekerım

inşallah meleğin seninledir canım benim

Canimm insallah bebegin seninledir insallahhh :))cumartesiye kadar catlariz ama nasil dayanicaz :)
yaaa kizlar bide bisey sorucam
ben daha onceden de hissederdimde ihtimal vermemistim... 13 haftada faln 1-2 kere olmustu...
simdi tam bebegim oldugu yerde boyle yumurta gibi arada gidip gelen bir sertlik hissediyorum... ozellikle one geldiginde... yani dire k yumurta gibi cikiyor... sag sola oynuyor... sonra kayboluyor.. ozellikle boyle uzanip rakatladigimda one geliyor elimi koyuyorum ustune... bebis oldugunu tahmin ediyorum... oylemidir acep gercekten :16::16:
ben onu daha once gaz topu snamistim ama degil anlasilan... :31:
Ayy ne guzel annesi ben burdayim diyo artik kucuk kuzucuk :)harika bi duygudur eminim ki allah hepimize nasip etsin insallah :)
özlemcim cuma akşam 3 bucuk gıbı yaptırıcam,2 saate veriyolar geçen yaptırmıstım olursa eşimde süpriz yaparım olmazsada eve gider durumu kabullenırım o yuzden akşama doğru yaptırıcam allah ızın verır de cesaretim gelirse:16::16: mutlaka sizlere cuma akşam haber vermiş olurmmmm

Canimmm cok guzel haberlerini bekliyoruz az kaldi :))

Canimm insallah bebegin seninledir insallahhh :))cumartesiye kadar catlariz ama nasil dayanicaz :)

Ayy ne guzel annesi ben burdayim diyo artik kucuk kuzucuk :)harika bi duygudur eminim ki allah hepimize nasip etsin insallah :)

Canimmm cok guzel haberlerini bekliyoruz az kaldi :))

ya cumartesı calısmıyorum ya sabahtan ofste ısım var dıye evden cıkacagım dogru doktora gidecegım tahlilimi yaptıracagım dıye dusundum eve gelınce de esımeee surprız ama bakalım bugun yarın bır gecsınde belkıde gderım doktora bılemıyorum :)

Tatlim insallah biran once gelir sular olmayinca hayat cok zorlasiyo ama gelene kadar dinlen sende bari bi is yapmaa popon yer gorsun azcik :)))

ya cumartesı calısmıyorum ya sabahtan ofste ısım var dıye evden cıkacagım dogru doktora gidecegım tahlilimi yaptıracagım dıye dusundum eve gelınce de esımeee surprız ama bakalım bugun yarın bır gecsınde belkıde gderım doktora bılemıyorum :)

Hadi bakalim insallah gelmicekler kuzucum bu ay bol bol haberler alicaz insallah ekim cok ugurlu gelicek inaniyorum ben :))

)

amin cnm insallah... herkeze tez zamanda insallah...

OZlem

cnm uzulme okadar su kesintisi icin seninkilerin gelmemesi icin bahanen hazir iste... sular yok de direk. :9::52:

kiz saka bir yana su olmayinca insanin tuvalete bile gidesi gelmiyor yaa... berbat bisey... ayy insallah hemen hallederler ...
valla elektrik neysede su bambaska...

Hadi bakalim insallah gelmicekler kuzucum bu ay bol bol haberler alicaz insallah ekim cok ugurlu gelicek inaniyorum ben :))

ne bileyim ya ne hissttiğimi bilmiyorum bir umutlanıyorum birde umutlanıp yıne tepetaklak olmaktan korkuyorum :( ynı ne hıssettgımı bende bılmyıorum :)

ne bileyim ya ne hissttiğimi bilmiyorum bir umutlanıyorum birde umutlanıp yıne tepetaklak olmaktan korkuyorum :( ynı ne hıssettgımı bende bılmyıorum :)
canım haklısın cok iyi anlıyorum hepimiz heray aynı duyguları hissettik bende heray mutlaka hamileyim diye gezdim ortada bide son 2 ay 15 gun gecikmeli oldu kan testi yaptırıp neg görmeme ragmen kırmızıları görmedigim sürece umudum gitmedi olmayınca cok üzüldümmü mutlaka üzüldüm ama 2 saat sonra bitse de calısmaya baslasak diye toparlanıyosun mecburen bu ay ınsallah bebegin seninledir ama degilse de aralıga kadar mutlaka gelicek bence az zamanı kaldı nazlı birazcık ama saglıklı olsunda gec olsun :16:

Back
X