Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Aşk olsun 2 gün girmedim diye unutmuşsunuz beni :(
bugün dr. gidenlerden biri de bendim. hoş gitmesem de olurmuş.
Devlet Hastanesine gittim. 5 tüp kan ve idrar tahlili verdim sonuçlar yarın çıkacak.
sonra ultrasona girdim kadın bana şikayetin var mı dedi. kasılmalarımı söyledim. tmm dedi
bebeğimin boyu kilosu ne kadar olmuş normal mi dedim. evet dedi. ama kadın bana bi birim söylemedi.
Sinir oldum. Ekrandan bi kaç kısaltmaları okudum kendim. o okuduğumda boyuymuş. 37,1cm. kilosu ne kadar hiç bilmiyorum. :(
yarında tahlillere bakacak. bana Önümüzde ki ay gene özel hast. yolu göründü.
Niye bu devlettekiler böyle anlamıyorum. :47:

cnm benim sen bat i en kotu yarin diye dusunuyorsun... bence carsamba - persembe gibi idrar yap...
cumartesiye kadar kendini strese sokma derim ben... ama benim fikrim tabii cnku ben cok tez canliyim hayatta dayanamam oyle beklemeye... :31:

ayyyyy canım beni az çok tanıdınız bende dayanamam :=) ama ne bilim nasıl olsa adet olurum dıye dusundum ama hala gelen brsey yokkk sancım falanda yok arada sol tarafıma bır agrı gırıyor hepsı bu galıba yarında adet olmazsam bende dayanamıcammm carsamba sabahı bır test yaparım umarım adet olmam :)

ayy su hafta bir gecsin
9 gun tatill ne guzelllll :32::52:
artik ruyalarima bile giriyor tatil...

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop tatıl :)

özlem teyzesiiii ve kızlarrr nasıl olmuşşşş?:16:

wsup.jpg

oo ellerıne saglık canım cok cıcı olmus

Benimde annem kiloludur bana git benim dolabından bişeyler giy diyo :D
yelek bitmiş hayırlı olsun çek koy bakalım :) bende bi şapka daha var ananemiz ördü dün koysam bunu da çok beğenirsiniz kii :))

:) anneye malum olurmuş doğum bugün mü yoksa :44:
Bide ben 3300 çektim. Bu çektiğimden 750sini filn ekleyin hülü 750 çeksin. benimde tesbihim bulunsun. gerçi önceki kalandan eklenmişti ama bu taze taze :27:

ekle kız ekle gorelım yenı sapkanızıda

canım hlya onlıne degıl kesın okumustur o artık sende nuranın nıyetıne oku ne fark ederkı kız :)
allah kabul etsın dualarımızı ınsallah yuregımızden gecenlerı kucagımıza versın mevlam ınsallah

Aşk olsun 2 gün girmedim diye unutmuşsunuz beni :(
bugün dr. gidenlerden biri de bendim. hoş gitmesem de olurmuş.
Devlet Hastanesine gittim. 5 tüp kan ve idrar tahlili verdim sonuçlar yarın çıkacak.
sonra ultrasona girdim kadın bana şikayetin var mı dedi. kasılmalarımı söyledim. tmm dedi
bebeğimin boyu kilosu ne kadar olmuş normal mi dedim. evet dedi. ama kadın bana bi birim söylemedi.
Sinir oldum. Ekrandan bi kaç kısaltmaları okudum kendim. o okuduğumda boyuymuş. 37,1cm. kilosu ne kadar hiç bilmiyorum. :(
yarında tahlillere bakacak. bana Önümüzde ki ay gene özel hast. yolu göründü.
Niye bu devlettekiler böyle anlamıyorum. :47:

aa dogru sende bugun gıdıcektın demı aman ne kızıorsun be
cıkmıs aklımızdan bu ay baya hareketlıyız kız
oda ne gıcıkmıs ya ınsan kılosunu der falan bence sen bayramdan sonra gıt ozele bekleme bır ay falan
catlarsın yanı
tahlıllerı ne ıcın verdın kız ben o haftalarda bısı verdımıydı dıe dusundumde hatırlamıorum

şimdi gelelim anlatımına
42 ilmekle başlıyoruz 6 sıra haroş örüyoruz sonra ilmekleri 3e bölüyoruz, ortada her zaman 12 ilmek olacak,15ilmek örüp 12 ilmek daha haroş yapıyoruz ancak 12. ile 13. ilmeği bir kesiyoruz.( püf noktası iki ilmeği bir kestikten sonra sağda kalan ilmeklerden ilkinin etrafından ipi dönelimki arada boşluk olşmasın.o da aşağıdaki şekilde)

ltnh.jpg
5kvg.jpg

kenarlarda 6şar ilmek kalana kadar devam ediyoruz.toplamda 24 ilmek olacak,sonra 4 sıra haroş ördüktan sonra baştaki ilmeği boş alıyoruz 1 ajur alıp 2 ilmek kesiyoruz,sıranın sonuna kadar aynısını yapıyoruz.Sonra isteğe göre 2 yada 3 sıra daha haroş örüp bitirp dikiyoruz işte bu kadar inşallah anlatabilmişimdirr

elıne yuregıne saglık ay ugrastırmısız senıde kız neyse bahanesı ıle junıorun belkıde ılk patıgı olmustur :)

ayyy kızlar benı heyecan bastııı yaaaa bencede ben bekleyeme cumartesıye kadar yanı ıdrar yaparım mutlaka :) ama esıme soylemeden durmaya calısacagım kızlar ne bılım ıcımde yeserennn kocaman bırrr umuttt var umarım yıne yıkılmam hos yıkılsam ne olacak Rabbımın takdırı ama sol tarafıma ara ara sancı gırıyor sankı bebegım buradayım der gıbı pofff :)

ınsallah guzel haberlerın olur canım bence sımdı sen hıc kendını strese sokma cıft cızgı gorunce suprız lsun burada cekelım halaylar hoplayalım zıplayalım

sonra millete laf soylerle neden devlete gitmiyorsunuz ... yok soyle iyi yok boyle iyi diye...
tmm belki iyi doktorlarda vardir da yani cogu boyle olunca insan gitmek istemiyor iste...

ohh masalllah bebisine cnm benim... o iyi olsunda varsin doktorun agzindan cimbizla al laflari ... ama bencede aklinda durucagina ozele bir git gorun dedim ben...

kizlar bu arada ben doktorumla hic eger normal dogum olursa ve diyelim gece baslarsa doguma glerlimi diye sormadim...
bazi doktorlar varmis gece dogumlara gelmiyorum fln diyormus. son dakka baska doktor fln giriyormus...pazar gunu hani mevlutde konustukta... simdi bayramdan sonra Varujan Bey ile ilk onu konuscam..
Rabbim kismet ederde ozamanlara gelebilirsek eger simdiden bilmek istiyorum nasil olcak diye.. yoksa baska doktor bakmak lazim yada gelmesi icin ucret konusmak gerek belkide....

aslında kendı doktorumuzun gırmıs olmasının cokda farkı armı bılemıorum aslında bende heveslenıorum doktorum gısın ıstıorum 500 tl alıor ama aslında hersey ebede bıtıo
butun seyı ebeler ıle cekıorsun sonra doktor gelıo bebegı cıkartıo kordonu kesıp hop gıdıo dıkıs falan olsa bıle cogu atmıo bıle
ama yınede ınsan ıstıor tabe :S

Dur simdi yapma..belki hamileysen zararli olabilir. regl ol. rwgl bitince hemen basla... ;)
Bak faydasini goreceksin canim..:54:

yokkkk şimdi yapmam zaten..sonuçta azda olsa bi ihtimal bi umut var..beklemedeyim şimdilik :34:

aslında kendı doktorumuzun gırmıs olmasının cokda farkı armı bılemıorum aslında bende heveslenıorum doktorum gısın ıstıorum 500 tl alıor ama aslında hersey ebede bıtıo
butun seyı ebeler ıle cekıorsun sonra doktor gelıo bebegı cıkartıo kordonu kesıp hop gıdıo dıkıs falan olsa bıle cogu atmıo bıle
ama yınede ınsan ıstıor tabe :S

ebe zaten garanti benim gelicek de.. yani mecbur napcakk... ebe yuzunden o hastaneye gidiyorum..
ama ters bisi olur fln kendi doktorum girsin isterim ben... artik 3-5 e bakmicaz vercez ozaman... buuyk ihtimal bizimkide ekstra aliyordur ozaman... belki normalde umursamaz insan ama boyle durumlarda biraz daha stresden heralde ona taktim simdide...

kiz geldimi sular bu arada....
sen bence bu aksam yeemkte yapma hazir sular yokken bahanen hazir :9:

ebe zaten garanti benim gelicek de.. yani mecbur napcakk... ebe yuzunden o hastaneye gidiyorum..
ama ters bisi olur fln kendi doktorum girsin isterim ben... artik 3-5 e bakmicaz vercez ozaman... buuyk ihtimal bizimkide ekstra aliyordur ozaman... belki normalde umursamaz insan ama boyle durumlarda biraz daha stresden heralde ona taktim simdide...

kiz geldimi sular bu arada....
sen bence bu aksam yeemkte yapma hazir sular yokken bahanen hazir :9:

:))) kız boregı yaptım bıraz mutfak dagılmıs duurmda ama olsun yarısını yedım bıle valla mıdem bayram ettı ıyıkı yapmısım dıyorum :)))
hadı aksama hepınızın menusu borek lı olsun
bıde pılav ve ızgara bıftek yapcam o kadar

saol canım valla sayıları anlatabilmek için oturdum ördüm,diğer tekinide öreceğim ne zaman geleceği belli olmayan benim sıpanın ilk patikleri olur :21:
İnşallah canım ör ör koy zarar gelmez :)

sonra millete laf soylerle neden devlete gitmiyorsunuz ... yok soyle iyi yok boyle iyi diye...
tmm belki iyi doktorlarda vardir da yani cogu boyle olunca insan gitmek istemiyor iste...

ohh masalllah bebisine cnm benim... o iyi olsunda varsin doktorun agzindan cimbizla al laflari ... ama bencede aklinda durucagina ozele bir git gorun dedim ben...

kizlar bu arada ben doktorumla hic eger normal dogum olursa ve diyelim gece baslarsa doguma glerlimi diye sormadim...
bazi doktorlar varmis gece dogumlara gelmiyorum fln diyormus. son dakka baska doktor fln giriyormus...pazar gunu hani mevlutde konustukta... simdi bayramdan sonra Varujan Bey ile ilk onu konuscam..
Rabbim kismet ederde ozamanlara gelebilirsek eger simdiden bilmek istiyorum nasil olcak diye.. yoksa baska doktor bakmak lazim yada gelmesi icin ucret konusmak gerek belkide....

Vallahi yaa. giden arkadaşlarım var onlar memnunlar nesinden memnun kalıyolar
anlamıyorum ki kadın başından savana kadar acele ediyo. tamam işinde iyidir ama
hastanın memnuniyeti soruları önemli değil mi.
32. hafta raporu için zaten özele gidecektim. 7 kasımda özele giderim daha iyi.

Konuş canım belki gece gündüz demez katılır :) gerçi seninki rüşvetçi ücreti vardır kendisinin :27:

ayyyyy canım beni az çok tanıdınız bende dayanamam :=) ama ne bilim nasıl olsa adet olurum dıye dusundum ama hala gelen brsey yokkk sancım falanda yok arada sol tarafıma bır agrı gırıyor hepsı bu galıba yarında adet olmazsam bende dayanamıcammm carsamba sabahı bır test yaparım umarım adet olmam :)

yarın da olmazsın inşallahh bekle bakalım keşke ateş ölçseydin hiç olmadı o haber ederdi bize ne olacak gelişme :)

ekle kız ekle gorelım yenı sapkanızıda

canım hlya onlıne degıl kesın okumustur o artık sende nuranın nıyetıne oku ne fark ederkı kız :)
allah kabul etsın dualarımızı ınsallah yuregımızden gecenlerı kucagımıza versın mevlam ınsallah

aa dogru sende bugun gıdıcektın demı aman ne kızıorsun be
cıkmıs aklımızdan bu ay baya hareketlıyız kız
oda ne gıcıkmıs ya ınsan kılosunu der falan bence sen bayramdan sonra gıt ozele bekleme bır ay falan
catlarsın yanı
tahlıllerı ne ıcın verdın kız ben o haftalarda bısı verdımıydı dıe dusundumde hatırlamıorum

Olsun canım nuranın niyetine olsun Rabbim hepsine versin evlatlarını sağlıkla inşallah. Ama başında ona niyet edilmişti ya ondan dedim bi parça alınsın diye. ama nurancığıma da helal hoş olsun :16:
Şapkayı da akşam eşim gelince işten çeker eklerim :) çook şirin bi şapka :)

bakma yaa sitemim size değil hastaneyee:27:
hiç söylemedi kilo filn sordum da yani hadi sormasam.
herşey yolunda normal dedi başkada bişey demedi.
şimdi ona ilk defa muayene oluyorum ya ondan elinde bulunsun diye istedi testleri benden.
bide kendi görecek ne var ne yok kanımda idrarımda :)
bayramdan sonra 22sinde sağlık ocağı çağırdı kontrole.
Özele de Kasımın 7sinde gidicem nasip olursa.

:))) kız boregı yaptım bıraz mutfak dagılmıs duurmda ama olsun yarısını yedım bıle valla mıdem bayram ettı ıyıkı yapmısım dıyorum :)))
hadı aksama hepınızın menusu borek lı olsun
bıde pılav ve ızgara bıftek yapcam o kadar

ohhh hanfendiye bak sen hep yapmis hem yemis bile .... afiyet bal seker olsun tatlimm..
ben borege doydum gecen hafta... ama biftek fena olmaz bu aksam icin...

ama bizim menu belli.

taze fasulye
kara lahana dolmasi
bide bisey daha varmis ama unuttum...
kayinvlaidem sabah sayiyordu evden cikiyorken aksam bunlar var diye... :26:

Vallahi yaa. giden arkadaşlarım var onlar memnunlar nesinden memnun kalıyolar
anlamıyorum ki kadın başından savana kadar acele ediyo. tamam işinde iyidir ama
hastanın memnuniyeti soruları önemli değil mi.
32. hafta raporu için zaten özele gidecektim. 7 kasımda özele giderim daha iyi.

Konuş canım belki gece gündüz demez katılır :) gerçi seninki rüşvetçi ücreti vardır kendisinin :27:

kesin vardir diye dusunuyorum bende... gorcez bakalim ekstra kaca patlicak bize... :31:

yok kiz memnun olanda bence hic ozele gitmedigi icin bilmiyorlar normalda nasil olabilir diye...
yoksa zor yani bir kere develte gidim dedim ayni anda 3 hasta aldilar iceri.. hamile flnda degildim hee.. bi dahada adim atmadim.. gerci istanbulda daha yogun oluyorlardir belki.
aman neyse sen firsatin varsa git ozele kafan rahat olsun...

kiz ben hala saglik ocagina gidemedim yaa... bu hafta ici gitmem lazim kayit kontrolu icin.. bakalim bayram donusu asimi vururlar belki... tetenoz asisi fln..

kızlarrrrr hulya 13000 okumus bu durumda 68500 yaptı kalan 1500 taneyı de okurum dedı

eger sızler ıcınde uygun ıse nuran ıcın okuyalım mı?
hazır prolaktını dusmus kıstı gıtmısken bıde duaların gucu ıle gobusunun dolmasını temennı edelım mı?

Olsun canım nuranın niyetine olsun Rabbim hepsine versin evlatlarını sağlıkla inşallah. Ama başında ona niyet edilmişti ya ondan dedim bi parça alınsın diye. ama nurancığıma da helal hoş olsun :16:
Şapkayı da akşam eşim gelince işten çeker eklerim :) çook şirin bi şapka :)

bakma yaa sitemim size değil hastaneyee:27:
hiç söylemedi kilo filn sordum da yani hadi sormasam.
herşey yolunda normal dedi başkada bişey demedi.
şimdi ona ilk defa muayene oluyorum ya ondan elinde bulunsun diye istedi testleri benden.
bide kendi görecek ne var ne yok kanımda idrarımda :)
bayramdan sonra 22sinde sağlık ocağı çağırdı kontrole.
Özele de Kasımın 7sinde gidicem nasip olursa.

Canlarim cpk tesekkur ederim dualariniz icin bir an ismimi gorunce cok duygulandim dusunmeniz bole yeter kizlar

Feridecim sen igneyi vurulali kac gun oldu canim igneyo vurulduktan 12 gun sonra testlerde cikiyormus canim

evet kıslarrr.
kutumuzdan ne çıktııııı????
bir adet pipiiiii.
bu devlet hastanesi ne acayip,adam hala büyük ihtimal diyor.
ve biz 16.haftadayız.özelde 13 te kesin erkek demişti.
Allah devlete gitmek zorunda olanlara sabır versin.

bu arada hemen kız bulmam lazım.
esrraaaa senin kızı kim alacaktı?
sahibi var mı?
varsa feride,tazebahar ya da merve hadi anacım bi kız yapın. talibiz...

bu arada kötü koku için idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.
fitil ve toz bir ilaç verdi.
inşş ilerlemez,ii gelir.
kramlarım oluyordu kötü kokudan beri.
idrar yolunla ilgili olabilir dedi.
idrar tahlili de istedi.
ama ne hikmetse sonucu görmeden ilaç yazdı.
boşuna mı çiş yaptım yane?
hııı bi de 3lü taramayı da yaptırdı.
bedavaymış.yapsınlar bare dedim:37:

Son düzenleme:
evet kıslarrr.
bir adet pipiiiii.

sahibi var mı?

oo tatlim hayirli ugurlu olsun oglusun.... allah kucagina almayida nasip etsin.. sunnet mevludunu okutmayida... :nazar::emir_bebek:
kiz du bakalim sirani bekle azcik...
once ben varim burda... :20: :22:
gitti bizim dunurluk desene... en iyisi biz direk hulunun ikizleri alalim.. gerci o onlari kertti ama ... :9::9:

kiz bu 2014 te herkes erkek doguruyor yaa.... bu nedir boyle.. ozellikle mart ayinda dogacklar.. %85 i erkek... vallaha memlekette kiz kalmicak bizim oglanlara...

cnm zaten doktorlar koku varsa direk ilaca baslatiyor... bosa gitmemistir cis merak etme sen... zaman kaybetmenden iyidir.. ama sonucu bekle oyle basla istersen icin rahat etmicekse...

Son düzenleme:
oo tatlim hayirli ugurlu olsun oglusun.... allah kucagina almayida nasip etsin.. sunnet mevludunu okutmayida... :nazar::emir_bebek:
kiz du bakalim sirani bekle azcik...
once ben varim burda... :20: :22:
gitti bizim dunurluk desene... en iyisi biz direk hulunun ikizleri alalim.. gerci o onlari kertti ama ... :9::9:

kiz bu 2014 te herkes erkek doguruyor yaa.... bu nedir boyle.. ozellikle mart ayinda dogacklar.. %85 i erkek... vallaha memlekette kiz kalmicak bizim oglanlara...

cnm zaten doktorlar koku varsa direk ilaca baslatiyor... bosa gitmemistir cis merak etme sen... zaman kaybetmenden iyidir.. ama sonucu bekle oyle basla istersen icin rahat etmicekse...
sağol canım...
canım ilaca hemen başlıycam,çünkü kramplarım da var.
doktor enfeksiyondandır ,rahimde kasılma gözükmüyor dedi.
kramplar düşük tehdidiymiş.
hemen başlıyorum ilaca yani.
zaten bugün hafif yanma da hissediyorum.
benimki ilerlerse önünü almak çok zor oluyor.
nisanda da olmuştu.en son iğnelerle geçmişti.

kesin vardir diye dusunuyorum bende... gorcez bakalim ekstra kaca patlicak bize... :31:

yok kiz memnun olanda bence hic ozele gitmedigi icin bilmiyorlar normalda nasil olabilir diye...
yoksa zor yani bir kere develte gidim dedim ayni anda 3 hasta aldilar iceri.. hamile flnda degildim hee.. bi dahada adim atmadim.. gerci istanbulda daha yogun oluyorlardir belki.
aman neyse sen firsatin varsa git ozele kafan rahat olsun...

kiz ben hala saglik ocagina gidemedim yaa... bu hafta ici gitmem lazim kayit kontrolu icin.. bakalim bayram donusu asimi vururlar belki... tetenoz asisi fln..

sanırım bi gitseler zaten özele anlarlar o zaman devlettekilerin suratını. bakalım bizim doğum nerde olacak.
fazla açma arayı git en kısa zamanda.

evet kıslarrr.
bir adet pipiiiii.

sahibi var mı?

ayy pipimiz kesinleşti mi maşallahhh.. Hadi bakalım gelsin kızlar. Oğlan bizim kız bizim :27:

bu arada kötü koku için idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.
fitil ve toz bir ilaç verdi.
inşş ilerlemez,ii gelir.
kramlarım oluyordu kötü kokudan beri.
idrar yolunla ilgili olabilir dedi.
idrar tahlili de istedi.
ama ne hikmetse sonucu görmeden ilaç yazdı.
boşuna mı çiş yaptım yane?
hııı bi de 3lü taramayı da yaptırdı.
bedavaymış.yapsınlar bare dedim:37:
devlet böyle sen leb demeden o leblebiyi bile bilir :) anam ne çektik bu devlet kapısından :27:

kızlar bazılarınızı face den ekledim.
sapık sanmayın.
ama adımı burda ifşa etmiyorum.
senseeeeeeeeeee eklesene beni yaw.
zaten arada girip kaçıyorum.

bak kızı olursa ilk ben talibim.
ama zannımca seninki de erkek olacak.
ay çok merak ettim.

erkek anası olmak da ne zormuş anacım.
git onu iste bunu iste vermesinnnn:27::32:
oğluma kız mı yok.
doğuracak birileri yakında:46: