Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Günaydınnnn
uyuyamıyorım 6 da uyandım ve hala int yok ttnetin sapığı olmayı planlıyorum 3G ile öyle zor bağlanıyorum ki

Günaydın canım .. Uyku sorunu ben de de var .. İşe giderken olsa beş dk da fazla uyumak için neler vermezdim:) ama şimdi uyuyamıyorum maalesef .. Buğün bizim de kontrolümüz var saat 1.30 da inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz .. Bu ara da canım 2000 kelime tevhid daha ekleyebilirsen sevinirim ..

Musaitsen showu acsana kendime engel olamıyorum aglamamak için Rabbim korusun meleklerimizi
sabır versin mevlam bu aileye de

bu arada tesbih artık nurN için çekiliyor bilgin var demi canım

Burcup canim gwcmis olsun ailenle nice mutlu yillara..
ne kadarda guzel anlatmissin dogum hikayeni.
ordaymusiz gibi canlandi gozumuzde..dunyanin en guzel duygusunu tattin. darisi bizim diger
kizlara...cok duygilandim..burnumun ucu sizladi.
en yakin zamanda evine aramuza donmen dilegiyle..

topigin bir cocuklu analari kervanina hosgeldin.
arkandan hekes tapir tapir dokulecek belgin ozlem. sonrada sira bende...

hayırlı olsunnn pipiniz :) merak etme topikte hamişlik bekleyen var daha elbet kendinize uygun bir gelin bulursunuz sekerım :)

canımmmmm benim Rabbi'm meryem'ini kollarına verdi ya bunun herseye bedel olduğunun farkındayım.maasallah okadar tatlı bir bebegın var ki.Rabbi'm size hep güzellikler nasip etsin inşallah.Bayağı zorluklar yaşamışsın umarım Rabbi'm en kısa sürede şifa versin.Bebeğin içinde üzülme erken doğum olduğu için gerçekten emmemesi normal.İnan herşey düzene girecek.Kızın kocaman olacak daha mürvetlerini göreceğiz :) Hakkında herşeyin hayırlısı olsun tatlım.

Ozlem canim bende actim. off cok zor. ne kadar simdiki halimize sukretsek az....

kesinlikle canım kesinlikle kadına hayran kaldım Rabbim büyük sabır ve güç vermiş
allahım kimselere yaşatmasın

Bende dun 1500 okudum. devam edecem. okurken uyumusum aksam.

Tmm canım pc den bakınca net düzelincr toplucam herkesin kini inş yada hülü neredesin gel artık :))

Gunaydin kizlarr :) off bende uyuyamadim 2 saattir ayaktayim cok heyecanliyim :))bugun cok guzel bi gun olsun insallah hepimiz icin :)

Gunaydin kizlarr :) off bende uyuyamadim 2 saattir ayaktayim cok heyecanliyim :))bugun cok guzel bi gun olsun insallah hepimiz icin :)

günaydın tatlımmmmm :) kaçtaydı randevunnnn ben hala adet olmadım ama ara ara adet sancısı gıbı brsey gırıyor yanı ben kendımı adete hazırladım eger bugun adet olmazsam sevınecegım artık ınsalah :)

Canim oyle guzel anlatmissinki yasadiklarinizi okurken agladim allahim size uzun omurler versin guzel ailenle hepbirlikte :)meryem nasil guzel bi bebek masallah onu kucagina aldin ya saglikla hayatta daha buyuk bi mutluluk olmadigini yazdiklarinla hissettim o kadar etkilendim :) bizde sizi cok ozledik insallah aramiza donuceginiz gunu bekliyoruz :))cok opuyorum ikinizideee:)

1.30 da canim randevum :) ohh cok sevindim adet olmadigina bugun olmazsan yarin sabah yap bence bi test :))kasik agrisina takilma adet olucak gibi agri oluyo zaten :) insallah olmazsin da bebisimiz gelir kuzum yaa :)

1.30 da canim randevum :) ohh cok sevindim adet olmadigina bugun olmazsan yarin sabah yap bence bi test :))kasik agrisina takilma adet olucak gibi agri oluyo zaten :) insallah olmazsin da bebisimiz gelir kuzum yaa :)

sende 1:30 da pıtpıtları duyuppp koşarakkk güzel haberlerle geleceksin bize. :)

İnşallah tatlım kardeşime falan hep adet oldum dedim :) umarım bebegım vardır da herkese kocamannnn surprız yaparım fallara inanmam ama kardesım hafta sonu fal baktırmıs kadın demıs kı aılenıze bır bebek gelecek tum aıle ayakta sevıncte demıs :) bakalım ksmet

Son düzenleme:

Hadi bakalim insallah kuzucum hayirlisiyla gelsin artik bebisin :))adetlerinde gecikme olmuyodu dimi senin ??

Hadi bakalim insallah kuzucum hayirlisiyla gelsin artik bebisin :))adetlerinde gecikme olmuyodu dimi senin ??

yok tatlım olmuyordu yaklasık 5 aydır gunu gunune hatta saatı saatıne olurdu :) sadece haptan dolayı duzensızlıklerım olmustu bekarkende cok duzenlıydı adetlerım ama bu ay asırı sancılarım falan oldu doktorlaara tasındım ya neredeyse kıst mıst olmus mudur dıye korkuyorum suan.gercı ozaman ustten bakmıstı doktorum ama bu sancılar benı korkutuyor tuvalete gıde gele :) korkuyla ha oldum ha olacam modundayım :)

Burcum cnm benim... Rabbim bundan sonra esinle beraber kizinizi saglikla buyutmeyi nasip etsin.... Masallah bir de guzel kizin... Allah nazarlardan korusun sizi...
dogum hikayenide nasil guzel anlatmissin resmen o ani yasamis kadar oldum... icim pirr etti..
eminim sende en kisa zamanda toparlanip yavru kusunla beraber yuvana donersin... emme olayinida suan cok stres yapma ikinizede zaman ver... hele bir hep yaninda kalsin iyice alisir emmeye...

Doktor baktiysa kist yoktur tatlim olsaydi gorurdu ustten ultrasonla da goruyolar aklina kotu seyler getirme sancilari da bebis yapiyodur insallah :)

gunaydin kizlar ,

hadi bakalim bugun hepinizden guzel haberler bekliyoruz...

pitpitlar - gelmeyen bat ....
Burcudan da guzel haberi alip iyice rahatladik... sira sizde bakalim....

Musaitsen showu acsana kendime engel olamıyorum aglamamak için Rabbim korusun meleklerimizi
sabır versin mevlam bu aileye de

bu arada tesbih artık nurN için çekiliyor bilgin var demi canım

Canım müsaittiöaslında ama evi toplamaya daldım uykum gelmeyince ..açtım şimdi Show U ama geçmiş sanırım .. Biliyorum canım okudum daha önce inşallah Rabbim gönlündeki niyetini kabul eder ..

bu arada size söylemeyi unuttum kızlar dün gece rüyamda adet olmuştummmmm okadar ağladım ki anlatamam sabah uyandım adet oldum sanıyorum okadar etkilendim ki ve demek okadar kafama takmısım ki umarım tersine çıkar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…