- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorkemm guzelb haberlerle don ins. canim.. kalp atini duymaya gidiyodun degil mi..
merve
senin yarin bat gunun du degilmi ...heyecanla bekliyoruz canim... dua ediyorum sizler icin. namazdqn sonra.
Gorkemm guzelb haberlerle don ins. canim.. kalp atini duymaya gidiyodun degil mi..
merve
senin yarin bat gunun du degilmi ...heyecanla bekliyoruz canim... dua ediyorum sizler icin. namazdqn sonra.
Merveeeeee dunmuyduuu. kiz benim aklimda 8 ekim kalmis.
8 ekimdede bisey vardi.
aaa daha cok heyecanlandim simdi. yarini nasi beklicez.. @ama beklicezzz.....
hadi insallah canim ya...
feride
sonuc alacakti bugun....
canımm haklısın baskası olsa sımıd neyı beklıyor dıye bende kızardım ama ınan okadar yoruldummm okadar kırıldım kı o hastaneden okadar yıkılmıs umutlarla cıktım kı okadar yaptıgım testlere lanet ettım kı her hamıleyım dedıgımde okadar yalan cıktı kiii suanda saskınım korkuyorum ama bır okadar da hzur var ıcımde ben cumartesı sabahtan randevu aldım ve o gune kadar beklemek ısıtyorum hakkınızı helal edınKızlaaaaar canım kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsını? ben iyiyim geçmişe çok bakamadım ama şöle bı goz atarken burcun yazısını okudum
BURCUUUU
Canım nasıl güzel anlatmışsın doğumu ağlamaktan bi hal oldum yaaa mşallah sizezaten o kadar gzüel bi meleğin varki allahım ömrün boyunca sevinçlerini mutluluklarını başarılarını göstersin sana, güzel yuvanızda sağlıkla mutlulukla huzurla yaşayın inşallah...off çok etkilendim..bu kuzuların ana rahmıne düşüşüsünü biliyoruz büyüdüler de doğuyolar yaaamaşallah
başka başka haberler varmı
merveeeeeee
test yapmak için ne bekliyosun bebeğim??çocugun doğmasınımı:))))
Kizlaaarr cok sukur kalp atislarimizi duyduk :)))
kızlaaar ben geldim acil yetiştirmem gerek bir çeviri var o yüzden gelişmeleri okuyamıyorum sadece görkem pıt pıtları duymuş çok sevindim.Sonucumu aldım sonuç 23.6,aile hekimim gebelikle alakalı bir hormon bu normalde ama adet öncesi de yükselme olabiliyor dedi,gebelikte olabilir şuan kesin birşey diyemiycem dedi,öpüldünüz şimdilik
Kizlaaarr cok sukur kalp atislarimizi duyduk :)))
kızlaaar ben geldim acil yetiştirmem gerek bir çeviri var o yüzden gelişmeleri okuyamıyorum sadece görkem pıt pıtları duymuş çok sevindim.Sonucumu aldım sonuç 23.6,aile hekimim gebelikle alakalı bir hormon bu normalde ama adet öncesi de yükselme olabiliyor dedi,gebelikte olabilir şuan kesin birşey diyemiycem dedi,öpüldünüz şimdilik
kızlarrr maalsefe testımmm negatıffff ıste bundan korkuyordummm yıne kıst oldu galıba sabah ılk ıdrarımla da yapacagım ama umudum kalmadı![]()
cnm bu saate idrar testimi yapilir... en az 2 saat hic bisey icmemis olman lazim...
bosuma mi diyorlar sabah ilk idrar olsun diye...
sen moralini bozma hemen... hem bu ay boyle olsa bile en azindan hemen regli olmani saglar diger ay icin biran once calismalara baslayabilirsin... ama test icin zamanlaman kotu gun sonu....![]()
cnm benim hadi gozun aydin.... artik daha da rahatlamissindir.. Insallah bundan sonrasi cinsiyet ozaman
tatlim insallah bebisle ilgilidir... 15 gune kadar guzel haberi alirsin insallah...
iyice bir arastir netten musait zamaninda degerini...