Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Kizlaar cok cok tesekkur ederim hepinize nasil mutluyum anlatamam bi yandan da endiseli tabii :(( insallah bu sefer kalp atislarini da duyar saglikla kucagimiza aliriz :))goguslerimin acisindan anladim aslinda daha cok cunku normalde hic acimaz oyle hamileyken de aynisi olmustu simdi sanki azaldi gibi acimasi niye oyle oldu kii acaba 1 de dra gidicem randevu aldik ne son adet biliyorum ne bisey :))

hııııııı inanmıyorum ayyyyy kalbim küt küt atıyor allahım yaaaa allahım inşşş busefer yüzünü sonuna kaadr güldürür ayyy çok sevindim ohh ohhh yandan yandan özlem topik uğurlu geldi bak dakka bir gol bir hadi sıradakiiii:))))

ayy sorma bende nasıl heyecanlandım anlatamam bak hulya patır patır herkescıkler dokulecek ınsallah
:118::118::nazar::emir_bebek:

bebek küztüm sana haberin olsun herkesin haberi var ben bekliyorum bid eokadar tembih ettim aşk olsun kızlarda sormasam söylemiyo valla hepiciğinize darıldım kendimi çok dışlanmış hissettim :43:

canım allah razı olsun hepinziden,dularla inşallah,ikiz konusunda aslıdna yaş 30 un altında oldugu için 1 embriyo veriyolar ama 2 istesekmi istemesekmi tereddütteyiz herşeyin hayırlısı inşallah kısmet,allahım dualarımızı kabul etsin ne diyelim

cnm hayirli olsun.. tedavin baslamis... hadi insallah daha ilkinde guzel haberlerle geliceksin... dedigin gibi yasin daha genc insallah hemen tutucak. bence doktor cok iyi etmis direk tupe yonlendirerek.. asilama yada diger tedaviler bazen hemen olmayinca insanin moralini bozuyor...

annemin is yerinde Ozge vardi.. o da 27 yasinda fln evlendi hemen denediler olmadi bebis... direk doktora gittiler sonra tup denediler ... 30'a kadar dogurmam lazim fln diyodu... biraz kariyerinden dolayi.... neyse daha ilkinde tuttu... hemde ikiz oglan... onlar ikiz tercih ettiler... insallah seninde hemen boyle sip diye tutucak..

Kizlaar cok cok tesekkur ederim hepinize nasil mutluyum anlatamam bi yandan da endiseli tabii :(( insallah bu sefer kalp atislarini da duyar saglikla kucagimiza aliriz :))goguslerimin acisindan anladim aslinda daha cok cunku normalde hic acimaz oyle hamileyken de aynisi olmustu simdi sanki azaldi gibi acimasi niye oyle oldu kii acaba 1 de dra gidicem randevu aldik ne son adet biliyorum ne bisey :))

canım benm inş sonuna kadar hiiç sıkıntı yaşamadan alıcaksın yavrunu kucağına bu kez randevudan sonra nolduğunu anlat muhakkak emi

bebek küztüm sana haberin olsun herkesin haberi var ben bekliyorum bid eokadar tembih ettim aşk olsun kızlarda sormasam söylemiyo valla hepiciğinize darıldım kendimi çok dışlanmış hissettim :43:

Ahh kuzum benim valla o heyecanla faceten yazdim hemen sonra da esim basimda hadi gel kahvalti yap bak hastasin zaten napicaz bu hastaligi diye diyebasimin etini yedi :)) yoksa burdan yazmazmiyim hic canimm benim :)

hımm ikizmi tekmi konusu valla zor karar verilmesi gereken bişeymiş:)) rabbim hayırlısını versin inş hakkınızda gerçi rabbim ikiz vercekse zaten o tek embriyonu bölünür parçalanır yine çift olur inş olsunda hepsi kabulumuz:))
amaan erkekleri boşverdim zaten kadınlar hamile kalınca antropoza giriyolar anam bi görsen bi nazlar bi cazlar sanki o hamile aynı hamile gibisin bari biirni sana veriyimde boşa gitmesin bu ağrıların sıkıntıların diyorum bazen:))

haha valla görkemli oldu hakkaten ne kadar uydu:)) çok görkemli topiğimize yakışır bi açılış oldu :))

eveeeet onur annemiz belli oldu şimdi sıradakileri bekliyoruz sırada heralde elaam var dimi

aynen gorkemlı bır onur annemız oldu cok sukur :)
ellam sırada kı dıye bılıorum bende 1 ekım demıstı daha once batı olan varmıydı kızlar

canım sımdı ıcın rahatladı heyecanlandın ondan hıslerın karısmıstır aklına hıc kotu bırsey getırme ınsallah saglıkla gelıcek melegımız

aman aman stres yapma kendini dinleme.. belkide simdi bir adrenalin patlamssi fln yasadin o rahattlatti kaslarini...
gogus bu benim bazen agridi bazen gecti... sadece uclarinda dokununca fln hep agri sizi vardi... genel olarak olmaada uclarina dokununca hissediyordum agri sizi varmi diye... oyle kontrol ediyorum halada :9:

bende bıraz once yarın saaat 3 e aldım randevumu bakalım ıcerde neler oluyor
ınsallah aksama kızlar doguruyorum demem :S

Ahh kuzum benim valla o heyecanla faceten yazdim hemen sonra da esim basimda hadi gel kahvalti yap bak hastasin zaten napicaz bu hastaligi diye diyebasimin etini yedi :)) yoksa burdan yazmazmiyim hic canimm benim :)

olsun canım benim takılıyorum ben
erkeklerin bide buyu var hastalık gibi görüyolar yaa ben nolur allahım geçsin bu mide bulantıları sıkıntılar bende tadını çıkarayım artık diye dua ettikçe benim eşim bunu bi hastalık olarak düşün geçecek olan bişey değilki 9ay boyunca böyle sürcek demişti akıllı aklı sıra destek oluyo:)))
eşininde seninde gözünüz aydın inş hiiiç üzülmeyin face'ede artık eşin sen ve kendi bebeişinizin resmini koyarsın inş

Canim senin adina o kadar sevindim ki tup bebege gecis harika olmus ve bak goruceksin hemen tutucak bizde senle dunur oluruz bakarsin kuzumm :))hersey cok cok guzel olsun insallah

aynen gorkemlı bır onur annemız oldu cok sukur :)
ellam sırada kı dıye bılıorum bende 1 ekım demıstı daha once batı olan varmıydı kızlar

canım sımdı ıcın rahatladı heyecanlandın ondan hıslerın karısmıstır aklına hıc kotu bırsey getırme ınsallah saglıkla gelıcek melegımız

bide 2 ekim vardı o kimdi

hadi hayırlısı bakalım inşş güzel şeyle roluyodur içerde kız bide sneinkinin bu kadar harekete kilo almaması gayet normal hiç durmuyoki yerinde bi uyu bi dinlen dimi ama yookk tepin tepin tepiniyo ben sana söyleyim bu oğlan 20yaşınada gelse böyle olcak bizdede var bitane anne karnında öyleydi doğarken bağırarak doğdu şimdi 19yaşında hala öyle kendisi kardeşim olurda:)))

bebek

senin o ağrının geçmesi heyecandandır heyecandan mutluluktan tüm ağrıların sızılrın geçti dinleme kendini sakın bide doktora gidince aman kese göremedi şumu bumu diye stres yapma germe kendini daha çok küçük o minikcik

aman aman stres yapma kendini dinleme.. belkide simdi bir adrenalin patlamssi fln yasadin o rahattlatti kaslarini...
gogus bu benim bazen agridi bazen gecti... sadece uclarinda dokununca fln hep agri sizi vardi... genel olarak olmaada uclarina dokununca hissediyordum agri sizi varmi diye... oyle kontrol ediyorum halada :9:
Haklisin canimm dinlemicem kendimi hic aklima da kotu bisey getirmiycem hersey cok guzel olucak diyorum hep icimden de :)
İnsallah biraz daha bekler annesi oglusun icerde azcik kaldi o da hakli ozledi annecigini ama biraz daha sabir :))
olsun canım benim takılıyorum ben
erkeklerin bide buyu var hastalık gibi görüyolar yaa ben nolur allahım geçsin bu mide bulantıları sıkıntılar bende tadını çıkarayım artık diye dua ettikçe benim eşim bunu bi hastalık olarak düşün geçecek olan bişey değilki 9ay boyunca böyle sürcek demişti akıllı aklı sıra destek oluyo:)))
eşininde seninde gözünüz aydın inş hiiiç üzülmeyin face'ede artık eşin sen ve kendi bebeişinizin resmini koyarsın inş

Oyle valla canim yaa simdi artik onu dinliycekmisim kendime dikkat edicekmisim basladi soylenmeye ben hic duzenli beslenmiyorum da oda endieleniyo hakli aslinda ama iste artik kendimi dusunmucegim icin guzel beslenirim bende :))insallah kendi fotomuzu koyucagimiz gunleri de goruruz canim :))

Canlarimm yavas yavas hazirlanmaya gidiyorum cikicaz birazdan dr icin gelir gelmez hbr vericem size hepinizi cok seviyorummmm :))

hımm ikizmi tekmi konusu valla zor karar verilmesi gereken bişeymiş:)) rabbim hayırlısını versin inş hakkınızda gerçi rabbim ikiz vercekse zaten o tek embriyonu bölünür parçalanır yine çift olur inş olsunda hepsi kabulumuz:))
amaan erkekleri boşverdim zaten kadınlar hamile kalınca antropoza giriyolar anam bi görsen bi nazlar bi cazlar sanki o hamile aynı hamile gibisin bari biirni sana veriyimde boşa gitmesin bu ağrıların sıkıntıların diyorum bazen:))

haha valla görkemli oldu hakkaten ne kadar uydu:)) çok görkemli topiğimize yakışır bi açılış oldu :))

eveeeet onur annemiz belli oldu şimdi sıradakileri bekliyoruz sırada heralde elaam var dimi

ayyy hülyaa ne güldüm yaaa birini sana verimde ağrıların boşa gitmesin:)))))) bu erkekler hep böle yaa cefayı biz çekiyoruz ama onalr bizden daha nazlı hey allahım:))
allahım yeterki ol desin canım, bir iki farketmez allahımın hediyelerinin başımın üstünde yeri var hayırlısı olsun inşallah

cnm hayirli olsun.. tedavin baslamis... hadi insallah daha ilkinde guzel haberlerle geliceksin... dedigin gibi yasin daha genc insallah hemen tutucak. bence doktor cok iyi etmis direk tupe yonlendirerek.. asilama yada diger tedaviler bazen hemen olmayinca insanin moralini bozuyor...

annemin is yerinde Ozge vardi.. o da 27 yasinda fln evlendi hemen denediler olmadi bebis... direk doktora gittiler sonra tup denediler ... 30'a kadar dogurmam lazim fln diyodu... biraz kariyerinden dolayi.... neyse daha ilkinde tuttu... hemde ikiz oglan... onlar ikiz tercih ettiler... insallah seninde hemen boyle sip diye tutucak..

ayyyyy canım benimmm ağzının duası, benimde adıma benziyo yaşlarımızda yakın inşallah benimde öle ilk denemede tutar yarabbim,doktorumdan allah razı olsun evet bizi dolandırmadı hiç direk tüp maddi manevi yıpranmadan güçlü kuvvetli girin bu işe hemen çocuk yap gel doğurtayım seni dedi:46::46: dualarınızı eksik etmeyin canım az kaldı bu hafta sanırım bitirmiş olur bekleme sürecine geçmiş olurum

Canim senin adina o kadar sevindim ki tup bebege gecis harika olmus ve bak goruceksin hemen tutucak bizde senle dunur oluruz bakarsin kuzumm :))hersey cok cok guzel olsun insallah

bebekimmmm ayyy senle aynı zamanlarda ilerleriz bakarsın hiç belli olmaz, ansıl mutluyum anlatamam senin için sağlıkla kalp atışlarını da duyacaksın adımalrını da attığını göreceksin canım arkadaşım maşallah sana topicimize uğur getirsin bebişimiz sölede bizimlikeri de çağırsın:16::16::16:
görkemli bir açılış oldu en azından :1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:))))kizlar cok tatlisiniz yaa valla gozume dunurumu kestirdim insallah bu ay cok guzel haberler alicaz bence dunur olan olana olucak :)topigimiz cok ugurlu bizim :)

hayııııııııııır tek dünürün ben olucam:1::1::1::1::1: benden iii dünürmü olur bak benimki kız olursa çok altın istemem ama erkek olursa gelinime istediğini alırım :16::16::16::16::21::21::21:
valla görkemcim kertelim gitsin bunları biz şimdiden:49::49::49:

özleeeem bak bizden fenalarıda varmış anacım hatunlar altın olayını mehiri felan hepsini halletti şimdiden nasıl hızlı çıktınız kız siz öyle :))))

Back
X