ay teyzesi teşekkür ederiz:))) sağolasın
ya bu ağda olayını napcaz yaa ben hiç ağdaya gitmeidm kendim hallediyordum epilasyon aletiyle geçende yapıyım doktora gitcem nolur nolmaz dedim anaam canım çıktı dahada çok var nasıl olcak bu iş böyle yaaa bi akıl verin bana
bebek
canım evet akıntıyı mutlaka sorsaydın sormadıysanda kan sonucunu sorarken muhakkak sor progestan verebilir bide akıntı olsa bile bazen içerde kanama felan olmuyo içerde kanama felan varmıymış onu bi sor
valla canım kendım yapıcam dıye mınnakarı sıkıstırma oracıkta bende basta kendım hallederım sandım baktım olmuyor utanmayı arlanmayı bırakıp gıttım agdaya bı kız var sagolsun dedım esra kocamdan sonra bıde sana acıyorum aman sakın ısı bırakayım deme en azından dogurana kadar dedım

sımdı ayda bır gıdıorum valla
kasımda gitcem bida kontrole ozamana kadar biter ilaç bende yazdırayım o sıvı olandan onu içeyim bari.
kasımda mı gıtcen kız yuhh nıye ole uzak kı arası :S
dur sana mail atayımda sen kızlara faceden yaz:))) yada dur burdan özel mesaj atayım
okudum ve koptum ya saka gıbı valla
canım ben bat 3 gün sonra falan ama ben bu ay ilaç kullandım dokyor bebek yasak dedi bu ay o yüzden benden bu ay bir fos çıkmaz :)siz dua edin bu ay prolaktinim düşük çıksın 2 aydır onunla uğraşıyorum
he dogru hatırladım nasıl bır ılac kullandın tatlım bendede bekarken vardı o sorun bı ılac vermıstı haftada 3 kes yarım ıcıordum garıp bır ılactı
ınsallah duser degerın ama o hrmonun asıl sebebı beyınde bıtıor bılıorsun demı streslı kafaya takan bır tıp olmakla ılgılı doktorum dırek ne varkı bu kadar herseyı sorun edıorsun dunyayı sen mı kurtarıcaksın demıstı
yok canım bu süt hormonu bu yüksek oldukça yumurtlamayı engellermiş
dusugude emzırmeyı engellıor bılgıne