Dostlugun ve dayanışmanın topiği

amaann sana da bişey demeye gelmiyo herşeyi çekiyo canın :) yemek konusu konuşulmaz seninle...
bende etin yanında pilavı çok seviyorum ama pilav bence günlük yapılıp yenmeli ikinci kez ısıtılan pilavı sevmiyorum. ama sürekli uğraşmak istemediğim için mecburen 2 gün yiyoz pilavı . :)
Sen yinede eti yalnız başına yemeye çalış :34:

iyi pilavı çok sevmiyosan kolaylıkla eti tek başına yiyebilirsin. pilav sevenler yiyemiyo. hemen ardına tepiveriyo benim gibi :)
şimdi ye bakalım yiyebildiğin kadar ama benim zamanıma gel yiyemezsin. sağlıkocağındaki hemşire bana artık kilo almaya başlarsın. çok hamur işi yağlı şeyler yeme dedi. bende tamam dedim eve geldim kızartma yedim :27:

azcik kiskandirim sizi :27:
ben 44 kilo ile hamile kaldim... boyum 1.70 azcik zayif denilenlerdendim :17:( ama doktor kiloma takmadi zaten alican dedi)
simdi 45 kilo oldm.. ilk 3 ay istahsizlik vardi.. ynei yeni yemege basladim...
bakalim kapaniz ne olcak... 10 -12 kiloya kadar yolu var.. cok etkilemez beni heralde...
valla banada tuzlu dedi ama cnm nasil tuzlu seyler istiyor anlatamam....
olsun ye cnm... iyice kendimize zindan etmicez yaa hamilelik olayini... :56::56:

ay bu arada beebeek kendi derdime düştüm unuttum,değerin maaşallah güzel canım,inşallah kısa zamanda keseyide görür kalp sesinide duyarsınız :16:

kızlar kızlar hamile olmak isteyen kızlar canım kızlar aman kızlar:1::1:
şimdi beynimizi neye inandırırsak bize onu yaşatırmışya allahın izni ile işte o sebepten bir olumlama yapıyorum ben tedaviye başaldığımdan beri, kendisi şu cümlelerden oluşuyor

"Şu andan itibaren hamileliğimin gerçekleşmesine izin veriyorum.bir çocuk sahibi olmak için ideal koşullara sahibim.Yaradanın yaratıcı gücüne minnettarım.Şükürler olsun."

şifa olsun:16:

amaann sana da bişey demeye gelmiyo herşeyi çekiyo canın :) yemek konusu konuşulmaz seninle...
bende etin yanında pilavı çok seviyorum ama pilav bence günlük yapılıp yenmeli ikinci kez ısıtılan pilavı sevmiyorum. ama sürekli uğraşmak istemediğim için mecburen 2 gün yiyoz pilavı . :)

iyi pilavı çok sevmiyosan kolaylıkla eti tek başına yiyebilirsin. pilav sevenler yiyemiyo. hemen ardına tepiveriyo benim gibi :)
şimdi ye bakalım yiyebildiğin kadar ama benim zamanıma gel yiyemezsin. sağlıkocağındaki hemşire bana artık kilo almaya başlarsın. çok hamur işi yağlı şeyler yeme dedi. bende tamam dedim eve geldim kızartma yedim :27:

naapıyım kız evde doğru düzgün yemek pişmeyince böyel oluyo ne olsa canı çekiyo insnaın bakma böyle konuştuğuma eve gidince şunu yapaımda yiyim diye aklımdan geçiririm canım ister yediğimi düşününce midem bulanır tüksinirim yapmam bid ebu huy çıktı canım istiyo ama yemeyi düşününce midem kalkıyo bende yemem öyle ikinci gün pilavını gerçi ben hiçbi yemeği ikkinci gün yemiyorum babamın suçu hep böyle alıştırdı bizi

amiiiiiiiiiiiiiin ellerini açıp dua eden herkese allahım nasip etsin inşallah bu gzuel duyguyu, kimseyi evlatsızlıkla ya da evladyla sınamasın allahım güzel rabbim ,herkes için doğru bi zaman var bize düşen doğru zamanı beklemek,
bu arada şekercim özelden yazcaktın bana nolduğunu yazmadın:19:
canikom mesaj kutun dolu yahu yazdım sana mesaj kutun dolu diye araya kaynadı bende seni bekliyorum boşalt diye
ben 44 kilo ile hamile kaldim... boyum 1.70 azcik zayif denilenlerdendim :17:( ama doktor kiloma takmadi zaten alican dedi)
bakalim kapaniz ne olcak... 10 -12 kiloya kadar yolu var.. cok etkilemez beni heralde...
olsun ye cnm... iyice kendimize zindan etmicez yaa hamilelik olayini... :56::56:
hıııı çok kıskandım vallahi ayy zaten bugün kıskan kıskan bi hal oldum sizi ne kız o öyle 44 kilo 1.70boy öyle kadınmı olur hııh ben gibi 54 kilo 1.50boy olcak etli butlu :)))) bende bikerem 3kiloyu hatta 4 kiloyu verdim 50ye düştüm taaammı ama şimdi alıyorum artık ben bi doğuruyum sonra sen gör beni dalyan gibi hatun olcam ama boya yapcak bişey yok boy fakiriyim :(((

şimdi beynimizi neye inandırırsak bize onu yaşatırmışya allahın izni ile işte o sebepten bir olumlama yapıyorum ben tedaviye başaldığımdan beri, kendisi şu cümlelerden oluşuyor

"Şu andan itibaren hamileliğimin gerçekleşmesine izin veriyorum.bir çocuk sahibi olmak için ideal koşullara sahibim.Yaradanın yaratıcı gücüne minnettarım.Şükürler olsun."

boyle pozitif ol hep... buyukler ne der.. baslanmis is bitmis istir... sende yari yolu bitirdin.. kismetse 15 gun icinde yolu tamamlican... hem ztn olumsuz sonuclanmasi icin sebep yok... hayirlisi ile guzel biticek hersey...
gelicek o bebis :49::nazar:

bayıldım kuzum yaa tabi böyle olcak evrene pozitif düşünceler yaycaz sonra onlar toparlanıp geri gelcek kişinin kendisinin inanmasıyla alakalı herşey inş rabbiminde ardımıyla sen inandıktan sonra gelir o minik kuzu

boyle pozitif ol hep... buyukler ne der.. baslanmis is bitmis istir... sende yari yolu bitirdin.. kismetse 15 gun icinde yolu tamamlican... hem ztn olumsuz sonuclanmasi icin sebep yok... hayirlisi ile guzel biticek hersey...
gelicek o bebis :49::nazar:

canım benim hepimiz böyle pozitif olalım, nedense tedaviye başladıktan sonra iğneleri yedikçe bana bi huzur geldi:1::1: bi pozitiflik geldi çok şükür hep öyleydim ama bu konuda nedense içimde hep huzursuzluk avrdı ama bu sefer inancım tam allahta uygun görürse neden olmasın:16:

bayıldım kuzum yaa tabi böyle olcak evrene pozitif düşünceler yaycaz sonra onlar toparlanıp geri gelcek kişinin kendisinin inanmasıyla alakalı herşey inş rabbiminde ardımıyla sen inandıktan sonra gelir o minik kuzu

bende bayıldım dşünceleri gönderelim onlarda bize aps ile göndersin minişleri dimi, önce allahım ol dicek sonra ben o kadar inanıyırumki onu hissedeceğime allahım boş açıkarmasın inşallah, ayy mesaj kuutmu boşaltayım o zaman durun ben bi kutuma gideyim:9:büyük hissediyorum:1::1::1:

bende 52 kilo olduğum zaman hamile kalsaydım takmazdım. :) 62 kiloydum ben hamile kaldığımda herkes çok yakıştırmıştı ama çünkü önceden çingene değneyi gibi çıtır zayıf bişeydim :) şimdi 67 kiloyum. pek belli değil ama. doğumdan sonra nasıl olurum bilinmez:)
sen al ama zaten zayıfmışsın. hiç yadırganmaz yani :34:

ne güzel bir dua. yüreğine sağlık. İnancın hep bu yönde olsun. Pozitif düşün herşey güzel olsun.. Olacakta:16:

naapıyım kız evde doğru düzgün yemek pişmeyince böyel oluyo ne olsa canı çekiyo insnaın bakma böyle konuştuğuma eve gidince şunu yapaımda yiyim diye aklımdan geçiririm canım ister yediğimi düşününce midem bulanır tüksinirim yapmam bid ebu huy çıktı canım istiyo ama yemeyi düşününce midem kalkıyo bende yemem öyle ikinci gün pilavını gerçi ben hiçbi yemeği ikkinci gün yemiyorum babamın suçu hep böyle alıştırdı bizi

yazık annene .. hergün yemek mi pişiriyodu kadın. valla benim herifim (maşallah) aynı yemeği 4 gün bile yer ama ben kıyamıyorum az yapıyorum 2 gün yesin diye ama bu sefer bu niye az diye gene bana sarıyo neymiş çokçok yapcakmışım. o hergün severek yermiş. :)
Bu arada sen kızlarına tütü etek yap koy hülü çok tatlı duruyolar :) ben yiğenim için yapsam mı ki diye düşündüm ama daha burada tül bile bulamadım kapı süsü yapmak için. :(

bide ben atkı ördüm benim ufaklık için ama ucuna ne yapacağımı bilemedim ponpon mu yoksa saçak mı yapsam ?

ne güzel bir dua. yüreğine sağlık. İnancın hep bu yönde olsun. Pozitif düşün herşey güzel olsun.. Olacakta:16:

yazık annene .. hergün yemek mi pişiriyodu kadın. valla benim herifim (maşallah) aynı yemeği 4 gün bile yer ama ben kıyamıyorum az yapıyorum 2 gün yesin diye ama bu sefer bu niye az diye gene bana sarıyo neymiş çokçok yapcakmışım. o hergün severek yermiş. :)
Bu arada sen kızlarına tütü etek yap koy hülü çok tatlı duruyolar :) ben yiğenim için yapsam mı ki diye düşündüm ama daha burada tül bile bulamadım kapı süsü yapmak için. :(

bide ben atkı ördüm benim ufaklık için ama ucuna ne yapacağımı bilemedim ponpon mu yoksa saçak mı yapsam ?

amin canım dua ile olacak inşallah...hepinizden güç alıyorum allah razı olsun..senin bebişin kızmıydı erkekmi kızsa ponpon erkekse saçak yap hayatım ayyy onu boynunda gördğümüz günde gelecek inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:çok tatlı bunalrrrrrrr yaa hadi doğurun da sevelim yawww:46:

amin canım dua ile olacak inşallah...hepinizden güç alıyorum allah razı olsun..senin bebişin kızmıydı erkekmi kızsa ponpon erkekse saçak yap hayatım ayyy onu boynunda gördğümüz günde gelecek inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:çok tatlı bunalrrrrrrr yaa hadi doğurun da sevelim yawww:46:

İnşallah canım. Bizler hep burdayız sizlerde hep dualarımızdasınız.:16:
Erkek olucak kısmetse. Ozaman saçak yapayım. İnşallah her güzel günlerini görürüz... bizde seninkileri görcez bakalım. sende yapar yapar gösterirsin bizlere.
git doğumu yaklaşanlara söle hemen doğursunlar sevelim :))

İnşallah canım. Bizler hep burdayız sizlerde hep dualarımızdasınız.:16:
Erkek olucak kısmetse. Ozaman saçak yapayım. İnşallah her güzel günlerini görürüz... bizde seninkileri görcez bakalım. sende yapar yapar gösterirsin bizlere.
git doğumu yaklaşanlara söle hemen doğursunlar sevelim :))

owww paşa geliyosa o zaman hemen saçaklı yap ponpon olmaz annesi çocugumuzun erkeklik karizması çizilmesin, göstermemmiiii ben şimdilik onu beklerken babasına atkı örcem stresim olmasın beklerken vakıt gecıreyım dıye,
canım hepiniz en sağlıklı ana geldiğinde tam zamanında doğum yapın ama bize hızlı geçsin bu zaman hemencik sevelim bebişlerimizi :16::16:

Selam

ne kadar ilerlemis sayfalarrr.

bebek degerin ne guzelmis oyleeee...

oz

izmir jofteyi bende iyi yaparim ayiptir soylemesiii..;)

Kizlaaaar hayirli olsun yeni topik neler olmus yinee sacma sapan neyse tekrardab hayirli olsun cok yazamasamda firsat buldulca takip ediorum sizleri ;)

Sensee.. Düdüklüde yap canım sonra yağda iki çevir baharatla kavur al ben çok seviyom öle.. pilav cacıkta şahane olur. ama etin bebişine yaraması için yanında pilav yememen gerek Özlem sana sölesin bunu. ben önce eti yiyom sona pilavı yiyom öle yarar sağlar mı ki Özlem ?
akşama balık yicez bizde :)
öğlende ıspanak yapmıştım eşim işten geldi çorba ıspanak yedik öle. :) :56:

canım etın yanında ekmek pılav makarna ve ozellıkle yogurt ayran yok salata et yenecek faydası olsun denıyorsa yada maksımum fayda almak ıstıorsak
valla canım bende pılavı genelde bı ıkı kasık dayanamayıp alıorum ama normalde 1 saat olsun arası olsun dıor doktor
bu ay kasaba yatırdıgım para 200 tl yı gectı valla bızden donduler koseyı :D:D

ayy canım cacık istedi ama salatalık yokki evde dur kozalağa tembih ediyim unutmazsa alsın anneninde ellerine kollarına sağlık allah razı olsun anelerimizden başımızdan eksik etmesin onları valla

ayy ben etin yanında bayılırım pilava ama annemin pilavı olcak ben beğenmiyorum kendi yaptığımı ayy nasılsa bikaç gün annemdeyim yaptırayımda yiyim ama valla eti ztaen yiyemiyorum yediğimdede pilavsız töbe yiyemem bebekerde kusuruma bakmayıversin aaa valla yeter artık:)))
anaaa ıspanakta istedi kızlar yaaa benim pazar daha perşembe günü kuruluyo yapmayın böle ama şöyle yoğurtlu ıspanak yemeği olsa nasıl güzel olurdu şimdi ufffffff marketteki eskimiş o ıspanaklara kaldım şimdi iyimi :(((

kız bahane mı arıon canım ceksın dıye ne desek ıstıor canın bak sımdı vıcdan yaptırcan bızlere sen menu ıle baslayan mesajları okuma en guzelı :D:D

yada soyle annecıgıne yapsın torun ıstemeyı bılıorlar ben oyle dıyorum anneme torun torun dedın bakcaksın tabı sımdı dıye :D:D

tatlim ben ztn 2 kasik pilav yerim genelde ... cok bayilmam .. ama ogrendigim ii oldu ozaman... aynen bende duduklude yapcam ztn... hemencecik oluyor oyle...
ayni yerde karisiyo yine ama :56::9:

ayy kizlar borek delisi oldum.. 2 gundur ispanakli borek yiyiorum.. sagolsun tuzlada bnim icin sabah yaptilar sicak sicak yedim kahvaltida... bu sabahta bizim burda bir bosnak borekcisi var... hemencecik biter borekleri fln... tepsi tepsi siparisle calisiyor adam... kozalak aradi varmis gitti aldi... yarim kilo tek basima.... gelde kilo alma sonra... :14:
sasti halime nerene yedin onlari dedi :9:

ohh yarasın valla bebecıgıne et olsun can olsun

canım arama imkanı yok gibi yani hastaneyi arayınca bazen bağlamıyorlar doktora,valla özlem sorabilirse çoook memnum olurum,

canım sorucam ınsallah hem doktora hemde aynı ılacı kullanan arkadsım var ısten gelsın dıye beklıorum arkadası

ayy nasılda guzel laf dınlermıs aferım sana :D bılememıskı bı bardak sutu sakın bı kerede ıcme deseydı bak nasıl goturuyodun :D:D

sus sus sen hıc bu konuları da acma topıkte tam deprosyona sokmalıksın ınsanı hıhhh
ben senın doguma gıtmeyı planladıgın kılo ıle hamıle kaldım tatlım sonumuz hayır ola omrumda 60 gormem ben derken 70 lerı gordum :18::14:

ne guzelmıs evrene pozıtıf mesajla vermen cok guzel tabı yedın ıgnelerı yedın ıgnelerı aklın basına geldı durumu ıgne yemeden bu kadar pozıtıf degıldın demı :DD:

bende 52 kilo olduğum zaman hamile kalsaydım takmazdım. :) 62 kiloydum ben hamile kaldığımda herkes çok yakıştırmıştı ama çünkü önceden çingene değneyi gibi çıtır zayıf bişeydim :) şimdi 67 kiloyum. pek belli değil ama. doğumdan sonra nasıl olurum bilinmez:)
sen al ama zaten zayıfmışsın. hiç yadırganmaz yani :34:

bence pon pon yap sacak agzına gozune gırmesın yavrucagın

Selam

ne kadar ilerlemis sayfalarrr.

bebek degerin ne guzelmis oyleeee...

oz

izmir jofteyi bende iyi yaparim ayiptir soylemesiii..;)

ohh ellerıne sagk sekerım

Kizlaaaar hayirli olsun yeni topik neler olmus yinee sacma sapan neyse tekrardab hayirli olsun cok yazamasamda firsat buldulca takip ediorum sizleri ;)

sagol canım tesekkur ederız gel gel oyle uzaktan takıp etmekle olmaz

cnm bu arada senden nbr? gorememistim seni uzun zamandir... gittin mi yakinda doktora sen?
bebis nasil bakalim? :nazar::49:

ohhh masallahh hazirlansin hazirlansin bakalim... folikasit fln yazmadiysa hatirlat mutlaka...
akinti icin benim doktorum progesteron vermemisti valla... pek onaylamiyordu... Allaha sukur gerekte kalmadi kullanmama... ben ondan habersiz baska doktordan almistim sonra biraktirdi 4.gun...
sakin akinti icin stres yapma... yerlesme kanamasi bizde boyle olabilir.. kilcak damarlar catladigi icin fln rahim gelisiyorken...
ben ilk zamanlar cok pimpirikliydim ... sakin oyle olma :20:
hayirlisi ile hersey cok guzel gidicek... :nazar::49::emir_bebek:

Saol canim iyiyiz cok sukur bebiste iyi gordum son gidisimde :)
Kalp atislarimiz baslamiz boyumuz 1 cm :) buyuyoruz yavas yavas canim
Sen nasilsin? Bebis nadil cinsiyet belli mi :)

Kizlar hepinize iyi aksamlar
Benim kozalaga bi sinirliyim sormayin yesem az gelecek
Az once aradi is yerinden konustuk..
Beni bugun k.v aramisyi beni bebegi sormak icin ama vardi bi derdi soylemedi birsey
Bende hissettim ya onu kocama dedim boyle boyle..
Sonra oda annesini aramis konusmuslar ne var ne yok kurban kesmeden konu acilmis tabi bizimde muallakta bakalim..
Esim demis iste durum sikisik belki kesrmem demis k.v demde iste harcamayin cok fazladkkat edin biraz biriktirin bebek olcak asrafiniz olcak yok bilmem ne.. sanki ben bilmiyorum para biriktirmeyi ev alindi zaten bortu krediydi bi suru masraf var bu arada dikkat ediyorum bide harcamaya hanimefendi uyariyo bide dar zamanda destek istesem ne hikmetse onlarda da olmaz.. benim kocamda suc evimin icini onlara soyluyo ne soyluyosun ben kimseye caktirmadan zaten idare ediyorum ki cok sukur kimseye muhtac degiliz gecinip gidiyoruz borclar bitince daha da rahat olacagiz..
Ay sinirim bozuldu telefonu kapatip agladim :(
Gelir birazdan yemek degil sopa var aksam yemeginde !!!

Saol canim iyiyiz cok sukur bebiste iyi gordum son gidisimde :)
Kalp atislarimiz baslamiz boyumuz 1 cm :) buyuyoruz yavas yavas canim
Sen nasilsin? Bebis nadil cinsiyet belli mi :)

cnm benim cinsiyetimiz henuz belli degil bide ben supriz olsun istiyorum aslinda...
masallah size annesi :nazar::49::nazar::emir_bebek:
kocaman olmus .... hadi bakalim insallah saglikla sihhatle kucagimiza almakta nasip olsun...

aman guzelim yaa bosver erkekler boyle... anneleri iki laf edince hemen sokuluveriyorlar...
kimseye muhtac olmadan neguzel idare ediyormususnuz... insallah hepte oyle devam etsin...
hic agzinin tadini bozma ... zamani gelince soylersin lafini esine... sicagi sicagina hic buyutme bence...
bak bebis uzulmesin sonra :18::18:

Back
X