aynı folik asit mi seninde kullandığın peki,kafam karıştığı için soruyorum kusura bakma lütfen
Evet canim inofolic degil mi kutusu pembe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı folik asit mi seninde kullandığın peki,kafam karıştığı için soruyorum kusura bakma lütfen
Kizlaaaar hayirli olsun yeni topik neler olmus yinee sacma sapan neyse tekrardab hayirli olsun cok yazamasamda firsat buldulca takip ediorum sizleri![]()
Evet canim inofolic degil mi kutusu pembe
evet canım ondan,valla ben hep tok içtim zararı olur mu ki
Folik asit tokvaliniyor zaten. degil mi
canım etın yanında ekmek pılav makarna ve ozellıkle yogurt ayran yok salata et yenecek faydası olsun denıyorsa yada maksımum fayda almak ıstıorsak
valla canım bende pılavı genelde bı ıkı kasık dayanamayıp alıorum ama normalde 1 saat olsun arası olsun dıor doktor
bu ay kasaba yatırdıgım para 200 tl yı gectı valla bızden donduler koseyı
ayy nasılda guzel laf dınlermıs aferım sanabılememıskı bı bardak sutu sakın bı kerede ıcme deseydı bak nasıl goturuyodun
bence pon pon yap sacak agzına gozune gırmesın yavrucagın
yemin ederim sen insanı çatlatırsın.nasıl oldu da hamile olduğunu bize hemen söyledin.Herkes kiz diyo bnimkine... Bnde ogrenmek istemiyorum supriz olsun istiyorum....
Oyuzden yaa Annesinin sozunden cikmiyo gostermiyo kendini supriz yapmak icin
Yada erkek olucak herkese kustu sakliyo gostercem ben size kizi diyo.....Bakalim persembe 4lu varya belki drgorur..
Benim elevitle sorunm yok tatlim. Kan ilaci hap olunca benim midem kaldirmiyo..
Ben sivi kullanirdim onu hep.. Eskiden 6 ay kullan,istim hep sivi olarak... Ilk kur yine sivi idi bu defa dr hap yazmis unutmus...
küçük küçük 3-4 tane diyorum.ben size fotoyu ekleyim bi bakın bakalım ne uygun düşer. artık ponponda karar kılarsak ip bulup yaparım ama bide nasıl ponpon kocaman bitane mi yoksa küçük küçük 3 4 tane mi :)
Eki Görüntüle 811630
ayrı ayrı renkte yap,kırçıllı gibi olmasın derim.çok sağol canım hemencik listeme ekledim :) ben hatırlatcaktım tekrar ama sen hatırlayıp yazdın sağol :) Kolay gibi görünüyo ama İnşallah lezzetli yapabilirim..
bu gidişle zaten küçük ponponlar yapabilcem sanırım. çünkü elimde azcık ip kaldı. peki ponponları iki ayrı renkten mi yapiim yoksa iki rengi karıştırıp mı yapayım :)
çok lezzetli yapacağına eminim tatlım.çok sağol canım hemencik listeme ekledim :) ben hatırlatcaktım tekrar ama sen hatırlayıp yazdın sağol :) Kolay gibi görünüyo ama İnşallah lezzetli yapabilirim..
bu gidişle zaten küçük ponponlar yapabilcem sanırım. çünkü elimde azcık ip kaldı. peki ponponları iki ayrı renkten mi yapiim yoksa iki rengi karıştırıp mı yapayım :)
kizlarrrrrrrrr
az once tuvalette girdim azcik akinti ile pembe gibi akinti geldi... oyle pespembe degildi cogu beyazdi...
sonra hic gelmedi... napim simdi acile gitsem mi?
yabanci doktor kesin alttan bakmak fln ister... :18::18::18:
allahim sen hakkimizda hayirlisini ver bebegimle...![]()
ayrı ayrı renkte yap,kırçıllı gibi olmasın derim.
Kizlar hepinize iyi aksamlar
Benim kozalaga bi sinirliyim sormayin yesem az gelecek
Az once aradi is yerinden konustuk..
Beni bugun k.v aramisyi beni bebegi sormak icin ama vardi bi derdi soylemedi birsey
Bende hissettim ya onu kocama dedim boyle boyle..
Sonra oda annesini aramis konusmuslar ne var ne yok kurban kesmeden konu acilmis tabi bizimde muallakta bakalim..
Esim demis iste durum sikisik belki kesrmem demis k.v demde iste harcamayin cok fazladkkat edin biraz biriktirin bebek olcak asrafiniz olcak yok bilmem ne.. sanki ben bilmiyorum para biriktirmeyi ev alindi zaten bortu krediydi bi suru masraf var bu arada dikkat ediyorum bide harcamaya hanimefendi uyariyo bide dar zamanda destek istesem ne hikmetse onlarda da olmaz.. benim kocamda suc evimin icini onlara soyluyo ne soyluyosun ben kimseye caktirmadan zaten idare ediyorum ki cok sukur kimseye muhtac degiliz gecinip gidiyoruz borclar bitince daha da rahat olacagiz..
Ay sinirim bozuldu telefonu kapatip agladim
Gelir birazdan yemek degil sopa var aksam yemeginde !!!
yok yaa ben öle kurudan kuruya et yiyemiyom hiç :) Özser doğduktan sonra isyanlarda olur sizin kasap :)
hehe ben sütüde lakır lakır içerim ki akıllıımm :)) çok söz dinlerim ki ben :)
bak şimdi emin olamadım yaa.. ponpon yapmaya da ip yetmeyecek.
ben size fotoyu ekleyim bi bakın bakalım ne uygun düşer. artık ponponda karar kılarsak ip bulup yaparım ama bide nasıl ponpon kocaman bitane mi yoksa küçük küçük 3 4 tane mi :)
Eki Görüntüle 811630
başım bugün gene hafiften ağrıdı,bir ara çoğalacak gibi oldu,uyudum neyse ki.
ne geveze hatunlarsınız.baş ağrısı korkumdan giremiyorum,uçmuşsunuz gene.maşallah!
bu arada yarın doktora gidiyorum 15.50 de.bakarsınız pipi mi fıstık mı görüveririz
bebekkkk
ya canım çok sevindim.sonunda hayallerin gerçek oldu.
Allah bağışlasın meleğini.
tebrik ederim.ne iyi geldi bu haber.ohhh beeeaaa!!!
darısı isteyen tüm kızlara olsun inşşş,en kısa zamanda,hayırlısıyla...
yemin ederim sen insanı çatlatırsın.nasıl oldu da hamile olduğunu bize hemen söyledin.
sen doktora söyle bize mail atsın cinsiyeti.sen bakma.sana sürpriz olur![]()
kizlarrrrrrrrr
az once tuvalette girdim azcik akinti ile pembe gibi akinti geldi... oyle pespembe degildi cogu beyazdi...
kizlarrrrrrrrr
Gunaydin kizlar ,
Ins bugunde hayirli guzel haber dolu bir gun olur..
Dun kozalaktan giremedim sayfalar cok ilerlemis, bugun gonderdim ise sizleyim :)
Kimler doktora gidiyor bakalim bgn , Ozlem aldin mi randevunu ?