Gunaydin kizlarr :)) cok hastayim yaa basim catliyo dun aksam atesim cikti minoset hamilelikte de iciliyo dedi annem onu ictim biraz dustu ama iniyo cikiyo off(oksuruk de basladi insallah biran once gecer su hastalik
(allahtan kusadasina geldik annem ananem teyzem kardesim herkes bi yandan biseyleri yapiyo bende dinlenebiliyorum
)
inşallah hemencik geçer canım. sen dinlenmene bak bol bol. kızların dediği gibi sıcak doğal içecekler iç. ayy mesela portakal suyu mis gibi olur ohh :))
o tütü eteklere bende bayılıyorumda ben bayılıp giydirirsem eminim eşimd bayılır sonra ayıltamayız adamı okadar senedir tanıyorum kıskançlık nedir bilmezdim okadar istememe rağmen sadece biraz bi evlendikten sonra makyaj yapmasan (ki yaptığım makyaj bitek göz kalemi) işte üzerine uzun kap giysen felan demişti ama şimdi adama bi kıskançlık hasıl oldu okula bile göndermicekmiş ve bunu ciddi ciddi söylüyo şimdiden çocukların aklına sokmayacakmışım askılılar mini etekler yokmuş
çok cici olmuşlar canım ellerine sağlık güle güle giysin minik paşa bencede minik minik renkleri karıştırmadan ponpon yap
Oy oy Rabbim kız çocuklarını tam adamına vermiş o zaman :) ama belki doğduklarında hele ki büyüdüklerinde kendisi senden fazla taviz de verebilir kıyamayıp :) ama küçücük çocukta sıkıntı olmaz ki tütü etek.. daa 1 yaşında nolcak ki :)
bende dün eşime dedim yiğenime yapayım diye ay demez olaydım. sen kendi çocuğunu düşünme git elifi düşün falan filan bi ton laf. ne desem anlatamadım ona. sonra tamam yapmıycam dedim öyle bitti konu.
Gunaydiiinn. off is kahvalti beslenme hazirlayana kadar ogle oluyorrr. okul vakti geliyor...
günaydın canıım :) sabahcı olsa akşamdan herşeyi hazır olur sabaha gönderir öğlen o gelene kadar rahat ederdin ama napıcan öğlenci olmuş oda.. Zamanla alışır düzene oturtursun.. :)
Merhaba kızlar,
Dünden beri içim içimi yiyor.Özlemle konuşuyorum ben çoooook büyük çıkmazdayım.Hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor.Evliliğimdeee çoook büyük badireler atlattın kaç gündür doktordan doktora koşuşturuyorummm dün forumdan tanıdığım herkesi faceten sildim.Çünkü ben hep bebeğimi düşünmek istemiyorum.Sizlerde yaşadınız benim gibi bu günleri ve hala da yaşayanlarınız var.Arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alınca inanın ki onlar içinnn çoook seviniyorum.Yalnızca kendim için endişeleniyorum.Ben bebeğimi birgün bile olsa içimde hissedemedimmm
Buraya yazıyorum çünküüü kimsenin arkamdan kötü düşünmesini istemiyorum.Şuan ne yapacağımı bilemiyorum.Bebeğimmm hala yok.Galiba da gelmeyecek annesine.Buraya girince bebeğim aklımdan çıkmıyor ama uzun zaman sonra buraya girince de burayı özlediğimi hissettim sizlerle olmak desteklerinizi hissetmek güzelll.
Galiba ben buraya yazmaya devam edeceğim bebeğim gelse de gelmese de.Beni tekrar aranıza alır mısınız kızlar.Birinizi kırdıysam üzdüysem hakkınızı helal edin.Ama beni ne olur anlayın.Şuan bunları yazarken ellerim buz gibi oldu ve titriyor galiba deliriyorum.Çokkk uzun yazdım hakkınızı helal edin :)
Sevgilerimle....
canım yaa sen neden kendini bu kadar üzdün ki

Şimdi anlat bakalım uzaklarda bizden neler yaptın ne doktoru bu böle ?