allha herkesin gönlünden geçen küçük büyük ne muradı varsa hayırlısıyla tez zamnda kabul etsin inş bizim bu naçizane dualarımızıda inş kabul eder
sende bir tane oku senin yasininde bulunsuncanım ben şimdi sanada 1 tane yazıyorum
o allahın emri canım sonra nolcak ben anlatayım geleceği sana(töbe töbe bilemden şirke girmiyorumdur inş) bana taşınalım diye baskı yapcak bende ona baskı yapıp susturacam bisürü küscez tam o sustu derken onlarda alttan alttan zaten iki çocuk var bisürü kira veriyosunuz bisürü masraf diye bizi düşünüyo ayağına girecekler bizimki hayır diyemicek ben duydukça benimkinin sessiz kaldığını gördükçe delircem evde sürekli tepesine çullanacam yine tartışma yine küslük olcak en son ben resti çekecem oda sana ev mev yok hayat boyu kirada oturcaz dicek olay kapancak umarım bu kadar hafif atlatabiliriz çünkü bunlar daha öncede yaşandı bu şekilde atlatıldı bidahaki bukadar hafif atlatılmaz gibime geliyo
snein komşuları ben toptan küçük büyük hepsiin köküne kibrit suyu çalacam bu sinirle gelip benimkiler komşulardan anne babadan girip seninkilerden çıkacam şimdi:)))
allah kabul etsin canım oo senin duan daha makbul olur şimdi ohh ne güzel senin kuran okumanada vesile oldu hem kızın annesinin kuranını dinledi oda amin dedi ne güzel:))
tazebahar garanti senin bu iş baksana taa nerelerden amin geldi sana:))
tamam canım ben sana 7 yazıyorum şuanda 30 oldu diğer kızlarda yazsınlar eksik kalırsa tamamlayalım ona göre ama eksik kalmıcak hatta fazla gelcek gibi
canım yasin mi okuyacaksınız bende alabilirim şimdilik 2 tane ama ben arapça değilde türkçeden okuyorum eğer kabul olursa taze bahar için şimdilik 2 tane bende alabilirim