ohhh yeni evinde güzel güzel hamarat hamaart kışlık hazırlığına başlamaış bizim hatun sen kur bol bol bizlerde toplanır kışın kısırla birlikte turşu yemeye geliriz mis gibi ellerine sağlık yeni evinde hayırlı uğurlu huzurlu bebiş sesleriyle cıvıl cıvıl bi ev olsun in
ama malesef ben pü nokta bilmiyorum zaten hiç kurmadımda bende sensegillerdenim bimden lıyorum küçücük kavanoz bir kere yiyorum hevesim geçiyo sonra buzdolbında kötü olmayı bekliyo:)))
ama annem niyeyse bisürü dua okur kurarken bildiğin hatim indirir abdestli olmaya dikkat eder ve adetliyken yada gusülsüzken felan töbe dokundurtmaz o turşulara erirmiş turşular:))
heheh akıllı hamarat hatun seni bence zaten en mantıklısı o helede benim ev gibi o tarz şeylerin çok az yenildiği bi evse ayy ben lahana turşusunu çok severim nasıl yapılıomuş bizede anlatsana
tazebahar
yaaa bakın sizinde canınız çekiyo burda okudukça bana canı çekiyo diyen özlem hatun bak bi ben değilim baharın tüm denge kendini hazırladı bebişe aşermeye başladı bile:))
ayy geliiin tabi ne güzel olur amiinn canım inşallah ...:26: abdest almadım başlarken ama adet başlamadan öncede bildiğim duaları ettim hayırlısı bakalım inşallah tutar canım eğer başarırsam hepinize kurar kurar gönderirim artık