Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Doğru diyosun bak. Millet yaz girince de bi türlü kazaklardan kurtulamazlar.
az önce dışarı çıktım mevsimlik montumu giyip eve gelene kadar piştim. akıl sır erdiremedim ben bu havalara yahu. tam bi serinlese de kurtulsak :))
onlarıda örersinde asıl renklerinden örmek varken hiç öle unisex renklerden örülür mü. örgü örmede ne var 2 ters iki düz git gel al sana örgü. :)
sen öğren gel şekerim bizde meraktayız valla topikçenek. 3buçuktamıydı randevun 4 temiydi?

canlar ben geldim...
bu 4'lu degerlerinden anlayan var mi?
olcumleri normal hareketleri normal dedi ama degerleri yazimde sizlerde bisi soyleyin...

cinsiyeti belli oldu.. %100 kesinlesti artik... degismez dedi :9:

kimsecikler yok... nerdesiniz kizlar.... :14:

yaww bende diyorum neden usuyorum devamli...
botlarimi bile cikardim yaaaa ben... :9::9:
internetten alsan getirseler olmuyor mu dicem ama bu defada onlar gelene kadar 1 hafta olur...
eldekilerle idare edilcek yapcak bisi yok...

yaw ben bugun yine muallakta kaldim cinsiyeti ogrensem mi ogrenmesem mi diye... bir tarafim cok istiyor bir tarafim amannn bosver diyor... bir tuhaf oldum nedense.... :26:

uwww saglam adimlarla ilerliyorum diyorsun... kurler takipler... hadi bakalim hayirlisi ile 20 gune senden de guzel haberler gelir insallah...
yilbasina kadar insallah herkes bebislenicek.... :10:
bu arada inciri hic sevmem bende... :50:

ayy canım inşallah güzel haberleri alırız hep beraber,ben yiyebiliyorum inciri ama suyu beni öldürdüüü,sizlere sorayım ptesi doktor çatlatma iğnesi verirse,çatlayaıp çatlamadığına bakmak için geliyim mi diyimmi :31: yani gitmem mi iyi olur

canlar ben geldim...
olcumleri normal hareketleri normal dedi ama degerleri yazimde sizlerde bisi soyleyin...

hohoww hadi bAKALIM GÖZÜN AYDIN.. herşey normalmiş ne güzel.. :)
dr. yorum yapmadı mı testiniz için. biz yaz bakalım belkim anlayan vardır.
söle bakalım cinsiyeti neymiş. :23:

canlar ben geldim...

gözün aydın canım inşaallah herşey yolundadır:16: haade bakalım söylee bumu :55: yoksa bumuuu:8:

canlar ben geldim...

Canimmm merak icindeyiz neymis cinsiyet??:)))

sense söylemeyecek herhalde illaha çatlatacak bizi :52::52:

kızlar ben de bugün doktora gittim ve iyi haber aldım en azından benimle birlikte 9 ay dır olan kistim bu ay gitmiş ve prolaktın hormonum bu ay düşmüş sonunda klomene başlayacağım bu ay inşallah güzel haberler alrım ya ilk defa kendimi bugün mutlu hissettim sanki hamile kalmış gibi :16::16:

ayy canım inşallah güzel haberleri alırız hep beraber,ben yiyebiliyorum inciri ama suyu beni öldürdüüü,sizlere sorayım ptesi doktor çatlatma iğnesi verirse,çatlayaıp çatlamadığına bakmak için geliyim mi diyimmi :31: yani gitmem mi iyi olur

simdi zaten takip icin muayene ucreti odiceksin ve 10 gun icinde kontrol ucretsiz. otomatik olarak bence git gor...
icinde kalmasin kesin olsun... sonra dusunme derim ben...

Canimmm merak icindeyiz neymis cinsiyet??:)))

gözün aydın canım inşaallah herşey yolundadır:16: haade bakalım söylee bumu :55: yoksa bumuuu:8:

hohoww hadi bAKALIM GÖZÜN AYDIN.. herşey normalmiş ne güzel.. :)
dr. yorum yapmadı mı testiniz için. biz yaz bakalım belkim anlayan vardır.
söle bakalım cinsiyeti neymiş. :23:

biparitel cap =35.61
femuar uzunlugu= 19
bas cevresi = 130
karin cevresi= 104

cinsiyet kesin :55:

yalniz kozalak cok komikti...doktor bana 13. haftada %70 kiz demisti... gecen hafta emin olamadi gostermedi...
bu defa ultrasonu acti direk belli oldu yani olmus... kozalak nasil gulmeye basladi anlatamam.. sonra doktor da basladi...
meger pipimize guluyolarmis cok net belli olmus... annesi saf bebisin anlamadim basta ben :50:

simdi zaten takip icin muayene ucreti odiceksin ve 10 gun icinde kontrol ucretsiz. otomatik olarak bence git gor...

biparitel cap =35.61
femuar uzunlugu= 19
bas cevresi = 130
karin cevresi= 104

yalniz kozalak cok komikti...doktor bana 13. haftada %70 kiz demisti... gecen hafta emin olamadi gostermedi...
bu defa ultrasonu acti direk belli oldu yani olmus... kozalak nasil gulmeye basladi anlatamam.. sonra doktor da basladi...
meger pipimize guluyolarmis cok net belli olmus... annesi saf bebisin anlamadim basta ben :50:
paşalar artmaya başladı topikte :nazar: canım allahım kucağına da almayı nasip etsin

biparitel cap =35.61
femuar uzunlugu= 19
bas cevresi = 130
karin cevresi= 104

Bi pasa daha geliyoooooo :))canim saglikla al kucagina insallah cok sevindim herseyin yolunda olmasina da:)) zaman ne cabuk geciyo hamilemiyim acaba cizgi silik dedigin gun dun gibi simdi cinsiyet belli oldu :))

kızlar ben de bugün doktora gittim ve iyi haber aldım en azından benimle birlikte 9 ay dır olan kistim bu ay gitmiş ve prolaktın hormonum bu ay düşmüş sonunda klomene başlayacağım bu ay inşallah güzel haberler alrım ya ilk defa kendimi bugün mutlu hissettim sanki hamile kalmış gibi :16::16:

Canimm cok sevindim cok guzel bi haber bu :))) bu ay bi acilicaz ki topik olarak kimse bizi tutamiycak patir patir hamile haberleri gelicek arka arkaya :))

özleeeeeeeeeem nasılsın şeker?kapat şu telefonu yaaa ne işi bu böle halla halla:)))

ayy sorma kac telefon konusması kapattım sımdıde maıllet gelen maıller oyle uyuzkı ınan cevap veresm gelmedı sınır oldum ya aglıcam valla sınırden ya :S

Senin bu şirkette vazgeçemiyo senden haa. ne elemanmışsın :)

ayy ben bıde acaba bebekten sonra ıse donebılırmıyım dıordum eger bole aramaya devam ederlerse calısıım daha ıı baksanıza evdende ıs goruyorum :S

Ayy bugün bi mutsuzum bi mutsuzum töbe estağfirullah valla bişey olsada ağlasam diye bekliyorum herkese çatıp duruyorum şimdi benim stres topum canım eşimede sert çıktım:))) hakkınızı helal edin ama valla yazdıklarınızı bile okuyamıyorum bi sıkıntı var gitmiyo sadece tesbih sayılarını yazıyorum oyyyy aksi gibi bide patronum döndü yurtdışından olur olmaz şeyler isteyip duruyo onada sert davrandım sanırsam adamcağız korktu

kocanı ozlemıs olmayasın sen kozalak mozalak dıyoruz ama kokuları bıle yetıor bızlere

Valla bu topikte birisi eksikmiş bende koşa koşa geliverdim Hayırlı olsun arkadaşlar.Kavgasız gürültüsüz paylaşım alanı olur inş.çocuk hasretiyle yananlara bizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir inş.her ay anne olma umidiyle bekleyip hüsrana uğramak başına gelmeyenler bilemez.o yüzden Yüce Rabbim bebiş isteyen herkese gönlüne göre verir.keşke bu topiğe biz gebeğiz msj nı biz versek ne güzel olurdu...valla böyle topiklerde olmasa napardık bilmem.

hosgeldın cnm gel bakalım
ınsallah en yakın zamnda guzel haberlerını alırız senınde
bat ne zaman ne kadardır ıstıorsun anlat baalım

ooo super havadısler art arda gelıor masallah bu ay ınsallah sendende hayırlı haberler alıcaz desene cok sevındım canım
hem kıs hem prolaktın super ya

biparitel cap =35.61
femuar uzunlugu= 19
bas cevresi = 130
karin cevresi= 104

cıkolata meyve suyu yaradı desene afacana actı hemen pıpıyı bu durumda ebdaya dunur degıl rakıp oldun :D:D
canım valla sen yazınca hemen gıdıp kendı test snuclarımı actım ama
senınkıler gıbı bısı bulamadım
bende soyle seyler yazıor
rısk dıo mesela 18800 /1 bıde 9970/1 doktorda soyle acıklamıstı durumu
9970 de bır rıskın var eger deger 250de bırden az olsaydı rıkslı ıdı su anda rısk yok demek bu demıstı
sana bole acıklama yada buna benzer bısı yazıormu kagıdında

masallah tatlim... butun sorunlari tek tek hallediyorsun ne guzel....
artik sira bebiste insallah...
hamile kalmaya bir adim daha yaklastin cunku... artik tez vakitte seninde mujdeni beklicez..

vallahi catlatmayi dusundum ama dayanamadim yine.. :52:
bende kiz bakmaya baslasam ii olcakk..

ebda
bizimkileri galiba kertemicez...
ama dur bakalim seninki hele bir kesinlessin.. sonucta banada 13. haftada %70 kiz demisti...

paşalar artmaya başladı topikte :nazar: canım allahım kucağına da almayı nasip etsin

amin canim ... cumlemize insallah... tez vakitte insallah herkese nasip olcak...

Bi pasa daha geliyoooooo :))canim saglikla al kucagina insallah cok sevindim herseyin yolunda olmasina da:)) zaman ne cabuk geciyo hamilemiyim acaba cizgi silik dedigin gun dun gibi simdi cinsiyet belli oldu :))

ayy sorma yaa.. bnmde aklima geldi... o pimpirik yapislarim fln... artik sira sende insallah..
kese pitpit sonra bunlara gelcek sira....

cıkolata meyve suyu yaradı desene afacana actı hemen pıpıyı bu durumda ebdaya dunur degıl rakıp oldun :D:D
canım valla sen yazınca hemen gıdıp kendı test snuclarımı actım ama
senınkıler gıbı bısı bulamadım
bende soyle seyler yazıor
rısk dıo mesela 18800 /1 bıde 9970/1 doktorda soyle acıklamıstı durumu
9970 de bır rıskın var eger deger 250de bırden az olsaydı rıkslı ıdı su anda rısk yok demek bu demıstı
sana bole acıklama yada buna benzer bısı yazıormu kagıdında

sorma masallah direk acmis pasa pipiyi babasina ...
cnm bunlar ultrason olcumleri sadece... simdi nette deger araliklarini buldum.. normal sinirlar icinde..
senin dedigin sonuc kismetse haftaya cikicak... bugun kan aldilar iste... pazartesi - sali cikarmis sonuc... persembe gidicez doktora degerleri gostermek icin... insallah onlarda guzel cikar...
gerci doktor risk yok gibi dedi ama hayirlisi bakalim...

154 gram kendileri...
vallahi aklima sen geldin... hep erkek dedin yaa..

biparitel cap =35.61
femuar uzunlugu= 19
bas cevresi = 130
karin cevresi= 104

yok tatlım bu sefer ki kontrol ücretsiz tekrara gidersem ücretli ama galiba dediğin gibi aklımda kalmasın diye geliyim diycem doktora, bu arada paşamız geliyormuş hayırlı olsun canım benim :16:

Son düzenleme:
Canimm cok sevindim cok guzel bi haber bu :))) bu ay bi acilicaz ki topik olarak kimse bizi tutamiycak patir patir hamile haberleri gelicek arka arkaya :))
Ay insallah canim bilmiyorum ama sanki icimde tarif edilmeyen bir mutluluk var bu ay

oo super havadısler art arda gelıor masallah bu ay ınsallah sendende hayırlı haberler alıcaz desene cok sevındım canım
hem kıs hem prolaktın super
Ay insallah canim evet bu ay cok sukur.ikisindeede kurtuldum ay ilkdefa heyacanlandim bu ayyy:-D

masallah tatlim... butun sorunlari tek tek hallediyorsun ne guzel....
artik sira bebiste insallah...
hamile kalmaya bir adim daha yaklastin cunku... artik tez vakitte seninde mujdeni beklicez..

vallahi catlatmayi dusundum ama dayanamadim yine.. :52:
bende kiz bakmaya baslasam ii olcakk..

ebda
bizimkileri galiba kertemicez...
ama dur bakalim seninki hele bir kesinlessin.. sonucta banada 13. haftada %70 kiz demisti...

Canilarim iyi dileklerimiz icinm cok tesekkur ederim hepinize ben bu moralle ikizlere bile hamile kalırım;-) :-)

Doğru diyosun bak. Millet yaz girince de bi türlü kazaklardan kurtulamazlar.
az önce dışarı çıktım mevsimlik montumu giyip eve gelene kadar piştim. akıl sır erdiremedim ben bu havalara yahu. tam bi serinlese de kurtulsak :))
onlarıda örersinde asıl renklerinden örmek varken hiç öle unisex renklerden örülür mü. örgü örmede ne var 2 ters iki düz git gel al sana örgü. :)
sen öğren gel şekerim bizde meraktayız valla topikçenek. 3buçuktamıydı randevun 4 temiydi?

hoşgeldin canım.. buradaki herkesler yaşadı o hüsranı ama yanlızca bi gün sonra yine umutla önümüzdeki aylara baktık. derken Rabbim mucizemizi yolladı bizlere. İnşallah sende yakında güzel haberler verirsin.. :) Bat ne zaman ?

hoşbulduk canım.Amin inş. Yüce Rabbim en kısa zamanda bizede mucize yollasada çığlık çığlığa atsam diyorum bat tarihi 25.09.2013 canım daha dün oldum.

Canim seni oyle iyi snliyorum ki..cok haklisin bebek yolu gozlemeyenler bilemez ne zor oldugunu nasıl haysl kirikliklari oldugunu...allah en kisa zamnda hayirli bi evlat versin inş bizde epey bekledik bize gore coktu tabi. ama ben umudumu kaybetsemde eşim hic kaybetmedi olacak ben inaniyorum dedi denemedigim kür kalmadı. ..sonra nasıl oldu biliyormusun o ay sadece uc kere mik mik yapmisiz ve cok alakasiz zamnds o ay gelmis konmus minik..allahim isteyen herkese nnadip etsin aratmasin ins.senjnde olscak ins

ay canım benim güzel dileklerin için çok saol valla her ay aha ben gebeyim demekten gına geldi:)valla benimde denemediğim kürler ayak dikmeler bel altı yastık koymalar hiçbiri banamısın demedi sonunda doktor kapısı göründe galba doktorada hiç gitmek istemiyo eşim napcaz bilmem doktora gitmeden Allah bu ay nasip etse ya inş.senin kaç aylık bebişin Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inş.

Back
X