burcucum herşey yolundaymış çok sevindim maşallah size
Sagol hayatim, ins darisi size bizim gobisler giderken, sizlerinki dolsun tassin ins..
günaydın hanımlaaaaarrrr,nasılsınız?
Gunaydin canim, iyiyz cok sukur sen nasilsin ?
dn okadar saat yoruldun tabi boşver kalkam yat dinlen sende
buarada kızımıa maşllah senin damat gelcem diye bağırıyo kızda yerini pek sevdi çıkmam diye sabit duruyo maşallah ee kızcağız kocası ondan büyük olsun diye bekliyo:)))
Valla aslinda aksam kozalagi bekledim 12 gibi geldi baktim elinde kamera bisikleti cekiyor, kendi kendine konusuyor neymis rewiev yapiyormus .. Insan bir ben geldim nasilsin der, hastanedeydim disardaydim koca gun bisiklet almaya giderken anlatiyom, o bana ahh bilmem ne parcasida var yok soyle yok boyle diyor, hadidedim heyecanli takmadim, eve gec sarhos eliyor sormuyor bile, vurdum kapiyi yattim salonda uyudu , sabahta geliyor, dedim defol git isigida kapa rahatsiz etme beni ..
Allah kizim akilli uslu bekliyor, yoksa bu kozalakla isimiz zor..
kızlarr ben sizi çoook merak ediorum face ten eklesem olurmuuu :26: özlem seninkini biliorum bi seni eklesem sonrada ordan diğer kızları eklesem olurmuu acepp bide bi ricam var kendi ismimi burda soylemeseniz olur dimi eşim sen yazmıosun dimi die sorup duruo papaz olmak istemem yönetimede mesaj attım şu saçma nick ten kurtulmak için
Benide ekleyebilirsin canim, benim kozalakta hic takmaz kendide yok bisiklet yok bu hokeyi futbol forumlardan cikmadigi icin..
kızlar ben anladım benim bu kocam bana iyi gelmiyo kızlarımada iyi gelmiyo kaç gündür uslu duran çocuklar bi tuhaf oldu karnım kasıldı kaldı nefes almakta zorlanıyorum bi garip ağrılar giriyo neyse gece 11gibi felan gelcekti bende iş çıkışı pazara gittim ordan dedim şimdi börek sever börek yaptırayım dedim hemde yemek ne yapcağımı bulamadım fırına gittim böreği yaptırdım eve geldim saat zaten 8i geçiyodu baktım ev topluymuş nasıl olduysa tek tük şeyleride kaldırdım ütüye giriştim acil olanları ütüleyip diğerlerini kenara yığmaktan evde havlu kalmamıştı artık ütüsüz havlu kullanıyoduk hiçte sevmem ütüsüz havluyu pijamalar havlular sofra bezleri ayy ne çokmuş hepsini ütüledim tabi geriye eşimin gömlekler ve pantolonları kaldı inş onlarıda bugün yapaırm ütüye 9da başladım 11e kadar sonrada sofrayı ayarladım namaz kıldım tam eşim geldi yemek ye çay iç heryerim ağrıyodu sabah işe geldim kolumu uzatamıyorum telefona kan aldırdığım yer acıyo kendi kendime kızdım amma nazlısın taa kaç gün oldu acırmı diye meğerse kolum tutulmuş ütü yapmaktan kıçım başım nasıl acıyo taş bağlamış gibi oysa anamın evind eöylemiydi ohhh gel keyfim gel naısl rahattım
Valla kizlar sizin hamaratliginiza sasiyorum, Alah`im ben ne tembelim, koca gun yaptigim iki tas yemek arada bir camasir yika as, haftada bir supurge, o kadar .. utu yakinimdan gecmiyor lazim olursa utuluyorum .. Ilk evlendigimizde bende donuna kadar utulerdim muntazam muntazam kozalagin yaptikta noldu, bosver canim uc caninla havlu masa ortusude eksik kalsin yorma kendini..