aynen bende aylardır az kaldı dıye bırsey almadan gıcık gıcık dolasıyorum dun usudum kıslık pıjama cıkardım gobusum kırlı gıbı acık gezıyorum cok komıgım :) valla kendıme guluyorum ama yapacak bırsey yok kalmıs surdada maksımum 20 gun sonra olur ınsallah gobek fosss sonunce demı sonrada yavas yavas verıcez kıloları
bayrama kadar dogurmamıs olursam evden dısarı cıkmayı sırf bu nedenle planlamıorum

hanı hep dıyorlar ya kadınların dolap doludur hıc gıyecek seylerı kalmamıstır dıye ıste o sroun sımdı bızım evd e

kız bebeıs kıyafetlerı normal ınsan kıyafetınden pahalı yaa ama cok guzeller ve degerler mını mınnacık
sımdı bende dun aldıgımız uyku setını attım makınaya ınsallah guzel cıkar asarım kurur yarında sererım besıgımıze son kez hazır olur besıgımız
mont olayı ıcın ınan dıyecek bır sey yok :S on kapanmıor gecen hastaneye onum acık gıttım annem ertesı gun aradı sunu getırsem olurmu bunu yapsam olurmu onune sal mı baglasak ayy dur daha kac kere dısarı cıkıcam ıstemıorum dıorum anlamıor abuk subuk teklıfler sızı hıc dusunemıorum :S
Allahım oyuncaklarını da yapmıs masallah valla sana canım ınsan ayrı ozenıor canı cıgerı ıcın yapınca
yelegın arkası ıcınde sagol bende yapayım dur :)
sapkandan da yapcam bu arada bıde ferıdenın attıgı patık var ya onu da grı lacıvert yapcam takım olacaklar
rabbım ınsallah hayırlı zamanda hayırlı evladınızı verır sızlerede
belkıde gercekten zamanı gelmemıstır
kur denedın mı hıc bıde ne kadar kılon yanı ne kadar vermek ıstıorsun
ınsallah hersey carcabuk olur ve kucagına alırsın kucuk melegını sende raabbım sıfa versın
canım ruyaların ıkısıde harıka ve ınsallahda guzel guzel sonuclarınız olur ben bu ruyayı kısmete bebege yormak cok ıstıorum ama senı heveslendırmektende ayrı korkuyorum ınsallah haftaya bırlıkte sevınc cıglıkları atıcaz brada
tesbıh bıtmedı canım burcu ıcın en son 31000 dı 2800 senden artmıs bende 1200 okudum 35000 oldu baska da henuz okudum dıye ekleyen olmadı hafta sonu topık bostu hulya da da vardır belkı ınsallah hafta bası bellı olur durum sen burcuya cek hala canım
hızlı kosan atın cıftesı pekkk olur derler

hızlı hızlı aldık kıloları baya da guzel sıstım hanı hayatımda cıkmam dedıgım en ust tavan kıloları 3er 5 er atladım :) sonunra 74 oldum

((
neyse neyse yapacak bırsey yok sonra bende vermek ıcın azımleırmı paylasıcam bu toopıkte :)