Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Gunaydin kizlarrr...su cuma gelsede adana ya annemlere atsam kendii..yemek yapmaktan hergun
onun derdine dusmekten biktim...

heyecaniiii liii
kiz ne cabuk 10 hafta olmussun bacim..maasallh...gunler su gibii..benimde dun gibiydi 30 hafta bitecek...
kizlarin haberini aldigimizda oyle burcu ozlem belgin
iste dogum vakitleri geldi. dogdu bile birisi...
ne cok sey yasamisiz yavv.. opuyorum herkesiii.. ayni yerde olsakta
doyasiya bulus:54:sak konussak...:54:

Selam kızlar, uzun zamandır aranızda dolaşıyorum. Selam verme zamanı geldi diye düşündüm. Cünkü artık biz de bebiş istiyoruz. Daha çalışmalara başlamadık. :1: Ön araştırma yapıyorum, ovulasyon günümü bellirlemek için. Umarım hepimiz istediğimiz zaman saglıklı bebeklere kavuşuruz.

günaydın kızlarrr sabah yaptıgım test maalesef yıne negatıf bende kesın kıst oldu dıyerekten sabah 9 da doktorumun yolunu tuttum :) alttan muayene etti ve kist falan yok :) tabı kı kese goremıyorum ama kese ıcın zaten erken dedı ve rahım duvarında kalınlasmıs dedı ama bılıyorsunuz kı bu adetten hemen once de kalınlasıyor ve kan testı verdım saat 9:15 gibi 1 saate cıkar dedıler sonucu kardesım alacak umarım hayırlı haberler gelırrr :)

günaydın kızlarrr sabah yaptıgım test maalesef yıne negatıf bende kesın kıst oldu dıyerekten sabah 9 da doktorumun yolunu tuttum :) alttan muayene etti ve kist falan yok :) tabı kı kese goremıyorum ama kese ıcın zaten erken dedı ve rahım duvarında kalınlasmıs dedı ama bılıyorsunuz kı bu adetten hemen once de kalınlasıyor ve kan testı verdım saat 9:15 gibi 1 saate cıkar dedıler sonucu kardesım alacak umarım hayırlı haberler gelırrr :)

Kuzum insallah kan testi pozitif cikar biliyosun idrar testinde cikmayip kan testinde cikan bir suru bebis var :))heyecanla bekliyoruz sonucu:)

Selam kızlar, uzun zamandır aranızda dolaşıyorum. Selam verme zamanı geldi diye düşündüm. Cünkü artık biz de bebiş istiyoruz. Daha çalışmalara başlamadık. :1: Ön araştırma yapıyorum, ovulasyon günümü bellirlemek için. Umarım hepimiz istediğimiz zaman saglıklı bebeklere kavuşuruz.

Hosgeldin aramiza canim :) insallah en yakin zamanda bebegine kavusursun adetlerin duzenlimidir??

Kuzum insallah kan testi pozitif cikar biliyosun idrar testinde cikmayip kan testinde cikan bir suru bebis var :))heyecanla bekliyoruz sonucu:)

bende okadar heyecanlıyım kııııı sımdı kalpten gıdecegımmm herhaldeeee :) hakkımızda hayırlısı olsun negtıfe elbet uzulecegım ama hayırlısı buymus dıyecegım hersey Allah'tan .

Canim nasilsin bugun?? Agrilarin gecmistir insallah :(pasamiz nasil kocaman olmus ohh bee:)) artik istedigi zaman gelicek annesi biz ne desek bos ama az kaldigi kesin kavusucaksiniz insallah saglikla :))

bende okadar heyecanlıyım kııııı sımdı kalpten gıdecegımmm herhaldeeee :) hakkımızda hayırlısı olsun negtıfe elbet uzulecegım ama hayırlısı buymus dıyecegım hersey Allah'tan .

Aynen oyle canimm hersey allahtan yoksa eger zamani gelmemis daha demektir hayirlisiyla saglikla gelsin de gec gelsin kuzucum :)geldi sanip kaybetmek oyle aci ki allahim kimseye yasatmasin :(insallah su an seninledir ama degilsede kasim icin calismalara tam gaz devam dimii :))

Aynen oyle canimm hersey allahtan yoksa eger zamani gelmemis daha demektir hayirlisiyla saglikla gelsin de gec gelsin kuzucum :)geldi sanip kaybetmek oyle aci ki allahim kimseye yasatmasin :(insallah su an seninledir ama degilsede kasim icin calismalara tam gaz devam dimii :))

ya doktor cok guzel bır tanede folıkul var dedı ama :) anlamadım yanı yumurta mı var mıs kı? durun ultrasonumu cekeyımde koyayım buraya adet olacagım zaman ne folıkulu heyecandan soramadım :)

Son düzenleme:
Canim nasilsin bugun?? Agrilarin gecmistir insallah :(pasamiz nasil kocaman olmus ohh bee:)) artik istedigi zaman gelicek annesi biz ne desek bos ama az kaldigi kesin kavusucaksiniz insallah saglikla :))

Sagol ol canım benim iyiyim akşam 10 dan sonra biraz hafifledi sanırım yorgunluk falan etkiledi
artık ne zaman canı isterse artık gelcek teyzesi :))

günaydınlr herkesciklere

$image2.webp$image1.webp$image.webp

şimdi hastaneden aradılar hormon cihazlarında bir sıkıntı olmuş teknik servis gelecekmiş sonucunuz 5 ten sonra cıkacak dedıler hanı hastanedeysenız beklemeyın demek ıcınnn Allah'ım yaa aksılıge bakın kızlar neyse beklıcezz artıkk

şimdi hastaneden aradılar hormon cihazlarında bir sıkıntı olmuş teknik servis gelecekmiş sonucunuz 5 ten sonra cıkacak dedıler hanı hastanedeysenız beklemeyın demek ıcınnn Allah'ım yaa aksılıge bakın kızlar neyse beklıcezz artıkk

Canim guzel bi haber gelsin de bosver 5 den sonra ogrenelim :))gerci sana simdi zaman gecmez ama :(

Hosgeldin canim aramiza elimizden geldigince yardimci oluruz. ovl. gunu icin ovl. testi kullanabilirsin.

Kiz merveee.. bizide heyecanlandirdin simdi.. folikul dedigi yumurta degilmi
ne simdi bu...:) allalh alah... sonucunu beklicez artik. baska marka test varsa yapabilursin aslinda..

Folikulden kastettigi ne acaba drun :s kist olmamasi da super hadi hayirlisi insallah:)

Şimdi kardeşimle konuştum benim doktorumla baska bır sezaryana girmişler :( doktor demıs kı eger gebelık testı negatıfse muhtemelen kan da negatıf cıkcak demıs ablan cok kafasına takıyor bu kadar takmasa olacak aslında demıs :( moralım bozuldu kanda negafıte hazırladım kızlar kendımı o yuzden sonuc falan beklemıyorum bu konusma tum umutlarımı yıktı.

Back
X