- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
ay anam çok heyecanlııı....Kızlar sanırım biraz sancım var .. 15 dk ya düştü bebiş gelecek mi acaba merak ediyorum ve korkuyorum![]()
sakiin ol tatlım.elbet gelecek ahyırlısıyla.
yanında birileri var di mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay anam çok heyecanlııı....Kızlar sanırım biraz sancım var .. 15 dk ya düştü bebiş gelecek mi acaba merak ediyorum ve korkuyorum![]()
ayy canım inşşşş pozitif çıkacak.bende çok gülmüştümyaa benim doktorum bakmıyo bıle ortunun altında adersi gayet ii biliyo o yuzden hiç utanmadım zaten oda ışıklı degıl loş dah aii hissediyo ınsan kendini
aaa merve şuan öğrendim ben eşinden test istemediler eşinin değerini bilmedenmi sen yumurta takibi yaptırdın, ah kuzum benim bende şubattan beri istiyorum bende senin gibi hep kendimde aradım durdum ilaçlar ıctım yumurta için ama meğerse eşimde ufak bi problem varmış, lütfen eşin biranönce test yaptırsın sen rahim filmi çektirmeden önce çünkü allah korusun eşinde problem varsa tüpe yonlendırırlerse rahim filmine ye gerek yok , tabi inşallah allahım kapılarda dolanmadan kendiliğinden mucizeni nasip etsin allah taaa yürekten diliyorum bunu ama nolur eşinle konuş ve emin ol mutlaka kucagımıza alıcaz bu bebişleri
canımmm inşallah ben de buraya hamileyimmmm yazmak ıstıyorum hatta şoktayım inanamıyorum falan yazmak ıstıyorum
negatif olursa zaten siz teselli edersiniz beni![]()
ya canım ben sana sormuştum,bir sorununuz var mı diye?kızlar çogu arkadasa soyledım ama buraya da yazayım dedım :) kan sonucum negatıf 0.46 çıkmış deger tabı kı kardesımde cok uzuldu ve hemen erkek doktorla konusmus durumu anlatmıs ablam subattan berı bebek ısıtyor ama olmadı demıs azızeye gelıyor yumurtlama takıbı falan yaptırdı azızede bır sorun yok deneyın dıyor her seferınde demıs soner bey hsg cekıldı mı ablan hayır esının sperm sayısına bakıldı mı hayır pekı azıze neye gore hersey normal dıyor demıs sımdı bakalım bayrama kadar adet olursam adetten sonra eger olmazsam bayramdn sonra yenı doktoruma gıdecegım hastanesedekı herkes kardesımde dahıl bana hep erkege gıt dedı ama ben hep utandım bugunde hastanedekı kadın ik çalışanı bencede sonere gıt zaten cok zor bır durum olmadıkca alttan muayene etmıyor edecegı zamanda hastanın bılgısını alıyor dedı kızlarrr ıcım okadar umut doldu kı bu doktorla basaracagıma ınanıyorummm cokk uzun oldu kızmayın ne olur :)
hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin inş.Merhaba kızlar, paylaşmak istedim belki beni hatırlayanlar olur şubattan beri her ay bekliyordum,bugün kan testi verdim pozitifallah isteyen bekleyen herkese kısmet etsin,benim umutlarımın bittiği ay geldi bebeğim,gelecek aya tedaviye başlayacaktık,inşallah hepinizden güzel haberler alırım bende
canım olabilir tabi. korkma sakın. evin içinde yavaş yavaş yürü sen. eğer doğum sancısıysa yardımcı olur doğuma.
ay anam çok heyecanlııı....
sakiin ol tatlım.elbet gelecek ahyırlısıyla.
yanında birileri var di mi?
Bende 2000 çekerek 14000 yaptık :)
Canım annemle ve eşim yanımda yalnız değilim ama hafifledi sancılarım biraz duş aldıktan sonra baya bi heyecanlarımıştım bebişim gelecek diye ama bakalım inşallah gelir belli olmaz dua edin benim için lütfen ..
Ben okuyunca heyecanlandım. Seni tahmin edemiyorum. Sağlıkla, sorunsuz gelsin inşallah.
Canım annemle ve eşim yanımda yalnız değilim ama hafifledi sancılarım biraz duş aldıktan sonra baya bi heyecanlarımıştım bebişim gelecek diye ama bakalım inşallah gelir belli olmaz dua edin benim için lütfen ..
Allah razi olsun hepinizden canim bende 8500 okudum simdilik toplam 22500 oldu
Âmin inşallah canım ..
Özlemcim 1000 kelime i tevhid de benim için ekle lütfen ..
Belginde yukarda yzmis 1000 tane okumus.
toplamda 23500 oldu o zaman.![]()
Günaydın kızlar,herkese çok teşekkür ediyorum ebda,sesse,esra güzel dilekleriniz beni mutlu etti ve bütün kızlar,inşallah hepimiz güzel haberler veririz ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız![]()
günaydınnn :2:
Bu gün adetimin 16. günündeyim. 12. ve 15. günü yoğun çalışmalarımız olduİlk denememiz bakalım tutcak mı?
![]()
Bu gün adetimin 16. günündeyim. 12. ve 15. günü yoğun çalışmalarımız olduİlk denememiz bakalım tutcak mı?
![]()
Günaudınz kızlar..Günaydın sekerler nsılsınız bakalmmmm
belgın ne yaptın canım gelısme var mı?
Bu hulya 0311 nerelerde ya kayıplar bı suredır
Eki Görüntüle 827958
Olmusmu Feride ve İrem teyzoslar :)
Günaydın sekerler nsılsınız bakalmmmm
Eki Görüntüle 827958
Feride
Kiz kacirmayin bugunu de bari.. ama25. Gun diyosun yum. suren
bitmistir. ama sen genede tedbirini al..
patiklere bayildimmmmm..iremmm...
ayy canım inşşşş pozitif çıkacak.
çok merak ediyorum valla.
ben sabırsızlıktan öldüm seni beklerken.
cuma olaydı biiii
yok bebeğim cumartesi yaptırcam cma işinden vazgeçtim, korkuyorum test günü hem gelsin hem gelmesin istiyorum cumartesi doktorun verdiği test günü eşimle birlikte teste gitmek ıstıyorum bi garip haller içindeyimCuma sabah mi yapacaksin testi canim...
![]()
Günaydın sekerler nsılsınız bakalmmmm
Eki Görüntüle 827958
canım valla akşam sinir etti beni işte, doktor bize adete kadar gün aşırı dedi,ama açıkça söyliyim bende sıkıldım bu maratondan![]()