Canim dunurum benim, merakta edermis gelinini :))
Eksik olma canim, iyiz cok sukur annemde Allah`im izniyle gelcek aksam 8 gibi nmesi gerek ucaginin ..
Hayatim hastaneden geldim Melegin yatagini hazirladim kendi nevresimleri degistirdim , hesapta babaanesi yapcakti ama ustelik hastaneden bir gun gec ciktik. Hatta eve donerken melegimle dedim unutcam herseyi yeniden baslicam diye koca gece eve gitcez diye uyuyamadim soyle olcak boyle olcak diye..
Eve bir geldik bisi yok , esime kizmiyorum sagolsun evi supurmus, viladalamis en azindan , insaat baya ilerlemis pencere siparisleri verilmis , hastaneden gelince evde yemek yok dolap bos, sagolsun ben yatak odasini toparlarken gitti oda tencereyle corba yemek almis gelmis restauranttan, o yemek almaya diye cikti anasi bizdeydi arkasindan anneside evine gitti ocakta yemegim var bakiyim yine gelirim diye.. O kadar agrima gitti ki anlatamam kizlar. Eve donus gunumuzu hic boyle dusunmemistim. Yemek yedim Meryemi emzirdim, mutfagi fln toparla ev isine daldim gene aksam yataga sirf meme saati diye yikandim girdim ..
Ama olsun Allah`im binlerce sukur kizim saglikli biraz emme sorunumuz var hala buyuyoruz kilo aliyoruz, anneanneside gelcek hafta sonu suslucez yatagimizi cibinligimizi takicaz , oda suslerimizi takicaz , cikolatalarimiz gelcek .. Ohhhh
Kiz Ozlem cidden beni dogurta dogurta ruyanda dogurdum sonunda, hamis kizlar cidden hamilelik , dogum isin en kolay kismiymis , simdi daha cok teredutte oluyor insan, acaba doydumu, aglasa niye agliyor acmi canimi yaniyor, aglamasa ama cok uyuydu elini kolunu niye az oynatiyor atesimi var hastami oldu

Daha bir suru endise , 3 saatte bir 1 saat meme zamani sonunda doydumu doymadimi .. Allah`im isteyen herkese gobis, tum gobisteki yada dogmus bebeklere saglik versin ins ..
Yaa ben cok sulu goz oldum anlatamam altini degistiriyom iki gozum iki cesme , size yazarken bile hangisini once yazsam aklimda bir suru sey , gozler dolu dolu..