Dostlugun ve dayanışmanın topiği

saol ttalim.... bak devir teslimler basladi... sirada sen olucaksin insallah... bizim kizlar bir dogura bilseler.... :9:
dur bir saniye yaaa sen bayram sabahini beklemiyor muydun? varmi bir gelisme yoksa....

Yok hayatım yok, yeni yumyum dönemime giriyom, bu ay bebelerim gelir inşallah...:16:

canım geçmiş olsun daha önce bahsetmemştn bu hastlıktan.. Allah acil şifalar versin:(
bnce epidural sezeryan ol cnm sen... tıp bu kadar ilerlemişken riske gerek yok. ogluna kavus bian önce..
sağlıkla tabykii.. sağlık olca güsel herşey... hem epiduralle ilk doum anını yine görme şansın olacak:34:

valla canım ben epıdurel sezeryana gıremem herhalde ben kesıkten cok korkuyorum cunku nrmal dogumda epıdurel ıstıorum astım doktoru epıdurel normal yapman en ıı sı dedı ama bakalım artık kısmet ya
sezeryan ıcın kararsızım cok aksam esım gelsın bı konusucaz ama hala normalcıyım

cnm gecmis olsun ama uzulme bence en azindan persembe gunune kadar kendini doguma hazirlarsin pasa pasa sancini alip dogurursun... insallahda tek ikinmada geliverir oglusun...

bende geldim doktordan hersey normal hersey guzel dedi doktorumuz.... 375 gr - 21 cm (bas-topuk) sipanin elleri cenesinin altinda uslu uslu duruyordu... kilo alimi sadece 500 gr kadar... bu defa balik yagi yazdi.. haftada 3-4 gun kullan dedi.. bundan sonra teee 1 ay sonra gel seker yuklemesi yapalim dedi... o bir ay nasil gecer bilmiyorum....
birde onumuzdeki iki hafta icinde 10 sonra detayli ultrasona gidebilirsin dedi... birine yonlendirdi beni... randevu alicam.. sizce kacinci hafta gideyim 22. hafta uygun mu? yoksa beklim mi daha fazla... tetenozuda git ol hastanede dogum yapicaksin ama yinede isimizi saglama alalim dedi...
dogum kursu sordum... bir telefon verdi acibademde de yeri var onun... ara benim hastam oldugunu soyle dedi ucretsizmis galiba kurs. bakalim onuda arastircam simdi.... benden haberler bu kadar...

OZLEMMMMMMM nirdesinnnn kizzz????

masallah canım bebısıne ben o balık yagını kullanamadım sen ınsallah kullanabılırsın doktor bana balık hapı yerıne haftada ıkı gun balık ye cevız ye badem ye demıstı en son

detaylı ultrasn ıcın de benım doktorum ne kadar erken gıdersen o kadar ıı demıstı cunku buyudukce yerı doluyor gormek zorlasıyor demıstı
ben 20. haftada cektırmıstım bence kursa gıt bende cok arastırmıstım ama bulamamıstım bılınclı olmak cok daha ıı olur

sizlere son havadıslerı gecıyorum kızlar

gogus hastalıkları kısmını anlattım zaten kendı doktorumuza gıttık 51 cm boyu 3200 kg kılomuz masallah cok ıı dedı
sancılarımız cok degıl bu yuzden henuz dogum yok ortada normal dogum sezeryan dogum olaylarını konustuk sezeryan ıstıorsan aksam gıt konus esınle sonra gel alalım hemen dedı ama normal ıstıorsan 28 ıne kadar bekleyelım o gune kadar geldı geldı gelmezse sunı sancı ıle deneyecegız cantanı al da gel dedı

durumlarımız sımdılık boyle kızlar dıkısler her ıkı dogum ıcınde estetık yapılıormus onuda sordum baska sımdılık aklıma gelenler boyle gelmıor bızım afacanda bu ayın bebıslerınde mı var bı huner ne belgınle ben bı turlu doguramadık
yada acaba sız gobuslerı devır almıyorsnuz dıye mı kızlar hadı acele edın lutfen dogurmak ıstıoruz bız

gogus hastalıkları kısmını anlattım zaten kendı doktorumuza gıttık 51 cm boyu 3200 kg kılomuz masallah cok ıı dedı
sancılarımız cok degıl bu yuzden henuz dogum yok ortada normal dogum sezeryan dogum olaylarını konustuk sezeryan ıstıorsan aksam gıt konus esınle sonra gel alalım hemen dedı ama normal ıstıorsan 28 ıne kadar bekleyelım o gune kadar geldı geldı gelmezse sunı sancı ıle deneyecegız cantanı al da gel dedı

durumlarımız sımdılık boyle kızlar dıkısler her ıkı dogum ıcınde estetık yapılıormus onuda sordum baska sımdılık aklıma gelenler boyle gelmıor bızım afacanda bu ayın bebıslerınde mı var bı huner ne belgınle ben bı turlu doguramadık
yada acaba sız gobuslerı devır almıyorsnuz dıye mı kızlar hadı acele edın lutfen dogurmak ıstıoruz bız

Canim maşallah ozser Paşa'ya nasilda kilo almis bide nazlanmasa artik gelmek icin . Ya biz devir almak istiyoruz ama olmuyor ki

valla canım ben epıdurel sezeryana gıremem herhalde ben kesıkten cok korkuyorum cunku nrmal dogumda epıdurel ıstıorum astım doktoru epıdurel normal yapman en ıı sı dedı ama bakalım artık kısmet ya
sezeryan ıcın kararsızım cok aksam esım gelsın bı konusucaz ama hala normalcıyım

masallah canım bebısıne ben o balık yagını kullanamadım sen ınsallah kullanabılırsın doktor bana balık hapı yerıne haftada ıkı gun balık ye cevız ye badem ye demıstı en son

detaylı ultrasn ıcın de benım doktorum ne kadar erken gıdersen o kadar ıı demıstı cunku buyudukce yerı doluyor gormek zorlasıyor demıstı
ben 20. haftada cektırmıstım bence kursa gıt bende cok arastırmıstım ama bulamamıstım bılınclı olmak cok daha ıı olur

bence dayanabiliyorsan dayan normal icin... doktorunda onay verdikten sonra... ben hep normalci oldum ama tabii once saglik...bende senin gibi cok korkuyorum ameliyat kesik fln islerinden... ozseer pasa ve senin icin hangisi daha dogru olacaksa oncelik onun tabii...ama cok sukur sende hersey normal az kaldi ztn 28 ine...
masallah basta seni korkuttu ama simdi herseyi cok guzel bak... Allah nazarlardan korusun sizi.... boy post yerinde olcak senin yakisiklinin....
estetik olayini ii sormussun.. bende konusim onu zamani gelince hatirlat gene bana....

benim olaya gelince ozaman bu hafta yarin obur gun gidip saglik ocagina su asi isini halledim.. sonra onumuzdeki hafta icin detayli randevusu alayim... cok uzatmaya gerek yok madem... ben 22 fln iii olur sanmistim.. hem 1 ay sonrasi icin ayi ortalamis olurum diyordum ama dedigin gibi yaparim... tabii bide randevu alabilirsem...

balik yag isinide ben soyledim haftada 2 gun yiyiyorum diye ama yemedigin gunler al dedi.. hergun ceviz yiyiyorum ztn... bende kilo yok ama onun iyi gibi gramlari simdilik...

bu arada doguma geliyormusunuz diye sordum.... ekstra isinden bahsetmedi... geliyorum dedi ama bakalim bende saka ile karisik ii bari gece fln gelmeye kalkar gelmesseniz dogurmam valla dedim.. guluyor .... ii zaoamn sabaha bekletirim seni diyor...

kızlar ya moralim sıfır.
3lü taramanın sonucı 1/200 çıktı.
yani risk grubundayız.doktor amniyosentez önerdi.
amniyosentezde de düşük riski var dedi.
elim kolum bağlandı.
ağlaya ağlaya bir acayip oldum.
ne yapmalıyım şimdi sizce?

canım benim arkadaşımda gününü doldurdu bugün.
şuan hastanede.suni sancı verdiler.epidural normal yapıyor.7cm açılması varmış.10 olması lazımmış.
hiçbişey hissetmiyormuş.herkese tavsiye ediyor.
ama tabi kişiye göre değişir mi bilmem.

kızlar ya moralim sıfır.
elim kolum bağlandı.

Canım sakin ol önce .. 2 tarama da sorun var mıydı ? Genelde çıksa onda çıkardı .. Biz 2 li ve 4 lü tarama testini yaptırdık 3 lüyü istemedi .. Yanlış çıkma ihtimalini yüksek o testlerin benim tanıdığım Bir çok kişi ye amniyoerntez i önerdi çok şükür hiç bişey çıkmadı içini ferah tut canım .. Eğer bekleme şansım varsa 4 lü testi bekle onun sonucuna göre karar verirsin..

Canım sakin ol önce .. 2 tarama da sorun var mıydı ? Genelde çıksa onda çıkardı .. Biz 2 li ve 4 lü tarama testini yaptırdık 3 lüyü istemedi .. Yanlış çıkma ihtimalini yüksek o testlerin benim tanıdığım Bir çok kişi ye amniyoerntez i önerdi çok şükür hiç bişey çıkmadı içini ferah tut canım .. Eğer bekleme şansım varsa 4 lü testi bekle onun sonucuna göre karar verirsin..
canım 2li de sorun çıkmamıştı.
bunda çıktı.bu doktor 4lüye gerek yok demişti.
ben yeni bir doktora gidip 4lü mü yaptırsam diyorum...
amniyosentez yaptırdı mı arkadaşların?

Günaydın herkese.Özlem,Suzan , Belgin hadi güzel haberlerle gelinn bugün :16:

kizlar gunaydin ,

esra cnm masallah prensesine kocaman olmus artik o da.... :nazar::nazar::nazar:
doktor iyi rapor konusunda yardimci olmus durumu aciklamis... bazilari cok odun cnku umurlarinda olmaz.

ozlem arada yaz bari cnm sende hastanelerde ... iyice merakta birakma bizi cunu senin isin uzun bugun ...

sezggi
senin pasa nasil bakalim... bak yine saglik ocagi dedin ben hala gidemedim persembe ye niyetliyim insallah... gidip bir gorim beni ne arayan var ne soran .... bizim istanbuldakiler calismiyor belli...
seni neguzel aramislar...

belgin cnm insallah senden de bugun guzel haberleri aliriz... aksama supriz yapma ama bize bebisle....... :18:

cnm gecmis olsun ama uzulme bence en azindan persembe gunune kadar kendini doguma hazirlarsin pasa pasa sancini alip dogurursun... insallahda tek ikinmada geliverir oglusun...

bende geldim doktordan hersey normal hersey guzel dedi doktorumuz.... 375 gr - 21 cm (bas-topuk) sipanin elleri cenesinin altinda uslu uslu duruyordu... kilo alimi sadece 500 gr kadar... bu defa balik yagi yazdi.. haftada 3-4 gun kullan dedi.. bundan sonra teee 1 ay sonra gel seker yuklemesi yapalim dedi... o bir ay nasil gecer bilmiyorum....
birde onumuzdeki iki hafta icinde 10 sonra detayli ultrasona gidebilirsin dedi... birine yonlendirdi beni... randevu alicam.. sizce kacinci hafta gideyim 22. hafta uygun mu? yoksa beklim mi daha fazla... tetenozuda git ol hastanede dogum yapicaksin ama yinede isimizi saglama alalim dedi...
dogum kursu sordum... bir telefon verdi acibademde de yeri var onun... ara benim hastam oldugunu soyle dedi ucretsizmis galiba kurs. bakalim onuda arastircam simdi.... benden haberler bu kadar...

Maşallah canım senin bebişe de bak ne güzel kilo almış Rabbim sağlık sıhhat versin zaman o kadar çabuk geçiyor ki bi bakmışsın sen de gelmişsin 40 haftaya ..

canım 2li de sorun çıkmamıştı.
bunda çıktı.bu doktor 4lüye gerek yok demişti.
ben yeni bir doktora gidip 4lü mü yaptırsam diyorum...
amniyosentez yaptırdı mı arkadaşların?

Ben ce 4 lüyü yaptır canım.. Teyzem amniyoerntez yaptırdı bişey çıkmadı kuzenim şe yaptırmadı çok şükür ikisinin de şimdi sağlıklı sıhhatli çocukları var sen içini feth tut .. Bence risk olsa 2 li de çıkarı Dr karın çoğu 2 liyi ve 4 lüyü öneriyorlar 3 lü testi yapmıyorlar bile ..

Canim maşallah ozser Paşa'ya nasilda kilo almis bide nazlanmasa artik gelmek icin . Ya biz devir almak istiyoruz ama olmuyor ki

artık kacarı yok sekerım zaten mecbur 28 ıne gelıcek o bebek buraya gelecek
yanı sız bu ay mutlaka hamıs olmalısınız

bence dayanabiliyorsan dayan normal icin... doktorunda onay verdikten sonra... ben hep normalci oldum ama tabii once saglik...bende senin gibi cok korkuyorum ameliyat kesik fln islerinden... ozseer pasa ve senin icin hangisi daha dogru olacaksa oncelik onun tabii...ama cok sukur sende hersey normal az kaldi ztn 28 ine...
masallah basta seni korkuttu ama simdi herseyi cok guzel bak... Allah nazarlardan korusun sizi.... boy post yerinde olcak senin yakisiklinin....
estetik olayini ii sormussun.. bende konusim onu zamani gelince hatirlat gene bana....

benim olaya gelince ozaman bu hafta yarin obur gun gidip saglik ocagina su asi isini halledim.. sonra onumuzdeki hafta icin detayli randevusu alayim... cok uzatmaya gerek yok madem... ben 22 fln iii olur sanmistim.. hem 1 ay sonrasi icin ayi ortalamis olurum diyordum ama dedigin gibi yaparim... tabii bide randevu alabilirsem...

balik yag isinide ben soyledim haftada 2 gun yiyiyorum diye ama yemedigin gunler al dedi.. hergun ceviz yiyiyorum ztn... bende kilo yok ama onun iyi gibi gramlari simdilik...

bu arada doguma geliyormusunuz diye sordum.... ekstra isinden bahsetmedi... geliyorum dedi ama bakalim bende saka ile karisik ii bari gece fln gelmeye kalkar gelmesseniz dogurmam valla dedim.. guluyor .... ii zaoamn sabaha bekletirim seni diyor...

canım zaten cogu yerden randevu alma ısıde oluyor ve oldukca pahalı bu ıslem fıyat falan arastır ıı yer mı dıye arastır derken bır hafta gecer
sonrada bence kontrol surende ıken bahane et gıt sonucu goster sonra seker yuklemesıne gıdene kadar kı sure azalmıs olur :D:D
ben 20 haftalık ıken 380 gram ıdık canım ılk o zaman gramı soylemıslerdı oradan hatırlıorum

bende hep normalcı ıdım ama bugun ne hıkmetse sıkıldım eger doktor su an verıorum dese sunı sancı acıcaktım kolumu falan yanı o derece ama doktor bıraz daha dursun belkı kendı sancısı ıle geır dedı bıde anne ve bebek ıcın en saglıklı sekıl normal dogum dedı
ama normal dogum bı macere 8 cm acılman varken bıle sezeryana donebılırsın dedı bakalım artık kısmet yanı

hatırlar ısem mutlaka hatırlatırım sekerım estetık dıkıs normal dogumda kolaylık cunku dogumdan sonra o bolgede sarkanıpler dusmesını beklemek falan zor ıltıhap falan kaptırmamak ıcınde onemlı sezeryandada gorsellık var falan fılan yanı

kızlar ya moralim sıfır.
elim kolum bağlandı.

canım bence uzme hemen kendını ve baska bır yerde daha tekrarlat bıde sey dıcem kuzum ıkılı yaptırmamıs mıydınız sız hıc hatırlamıorum sımdı

artık kacarı yok sekerım zaten mecbur 28 ıne gelıcek o bebek buraya gelecek
yanı sız bu ay mutlaka hamıs olmalısınız

canım zaten cogu yerden randevu alma ısıde oluyor ve oldukca pahalı bu ıslem fıyat falan arastır ıı yer mı dıye arastır derken bır hafta gecer
sonrada bence kontrol surende ıken bahane et gıt sonucu goster sonra seker yuklemesıne gıdene kadar kı sure azalmıs olur :D:D
ben 20 haftalık ıken 380 gram ıdık canım ılk o zaman gramı soylemıslerdı oradan hatırlıorum

bende hep normalcı ıdım ama bugun ne hıkmetse sıkıldım eger doktor su an verıorum dese sunı sancı acıcaktım kolumu falan yanı o derece ama doktor bıraz daha dursun belkı kendı sancısı ıle geır dedı bıde anne ve bebek ıcın en saglıklı sekıl normal dogum dedı
ama normal dogum bı macere 8 cm acılman varken bıle sezeryana donebılırsın dedı bakalım artık kısmet yanı

hatırlar ısem mutlaka hatırlatırım sekerım estetık dıkıs normal dogumda kolaylık cunku dogumdan sonra o bolgede sarkanıpler dusmesını beklemek falan zor ıltıhap falan kaptırmamak ıcınde onemlı sezeryandada gorsellık var falan fılan yanı

canım bence uzme hemen kendını ve baska bır yerde daha tekrarlat bıde sey dıcem kuzum ıkılı yaptırmamıs mıydınız sız hıc hatırlamıorum sımdı
ikiliyi yaptırmıştık canım.onda sorun çıkmamıştı.
garip aslında.ne yapıcağımı bilmiyorum.
başım ağrıdı gene üüzüntüden.

canım benim arkadaşımda gününü doldurdu bugün.
şuan hastanede.suni sancı verdiler.epidural normal yapıyor.7cm açılması varmış.10 olması lazımmış.
hiçbişey hissetmiyormuş.herkese tavsiye ediyor.
ama tabi kişiye göre değişir mi bilmem.

4 cm acılmadan sonra verıolarmıs bugun oyle dedı doktor prenses dogum dıorlar zaten bakalım sordum hep orada mı anestezıcı dıe nobet durumları var dedı bakalım nasıl olacak

ikiliyi yaptırmıştık canım.onda sorun çıkmamıştı.
garip aslında.ne yapıcağımı bilmiyorum.
başım ağrıdı gene üüzüntüden.

canım bızdede doktor 3 lu ıstemedı cok dogru degıl dedı onun sonucu
dırek 4 lu testden afp mı ne vardı onu yaptırdı tek sende bence dırek 4 lu testı yaptır ve sakın uzme kondurma bebısıne kotu seyler

kızlar ya moralim sıfır.
elim kolum bağlandı.

cnm benim hemen panik yapma... kendine yeni bir doktor arastir git 4'lu testi yaptir...
birde genelde risk 2'li de cikarsa endiseleniyorlar... senin o sonucun temiz cikmis...
4'lunude yaptir ondan sonra amniyosentez istersen yaptir ama bence gerek kalmicak...
sakin kendini ve bebisi daha fazla strese sokma... eminim hersey yolundadir guzelim... no stress...
ayrica ultrason olcumlerin nasildi? bende direk 4'lu yaptirdim... daha ilk olcumlerde doktor muhtemelen hersey temiz cikicak demisti olcumlere gore... burun ense ve bacakda kaval kemigi uzunluguna bakiliyordu yanlis hatirlamiyorsam... hatta orantilari ozleme sormustum... onlarida arastir ama hemen amniyo yapyirma derim ben...

Son düzenleme:
10 kılo almıstı ıste gıtmıs sekerım on kılosuda

valla koca olmaz dıyorda dogumda artık kımler kımler gorucek Allah kerım

ya aklıma geldı ama sancı gelınce koymak en mantıklısı gıbı geldı yınede
rske atmayalım yaaa

iyi maşallah o hanıma :) bizde verebilir inşallah.
Öyle tabi doğumda bakan bakana ama işte erkek milleti. daha bizimki o kuaföre kamera koydularsa diye garip düşüncelere bile giriyo :))
Atma canım inşallah sancın gelsin de kullan bakalım. bende bu hafta Ankara ya gidince bulursam alıcam Ulus'ta varmış sadece.
Ama sahtelerini filan da üretmeye başlamışlar diye duymuştum. sen kutuda filn mı aldın yoksa açıkta mı satıyolar diğer otlar gibi ?

Canım ben astım hastasıyım çıktım doktordan su an sınırdan az kötü nefesim yüzde 80 sınır benim yüzde 74 çıktı normal dogum olabilir ama kriz olursa sezeryana direk geçmen gerekir dedi dogum sırasında 3 kere 20 dk da bir hawa verilecek bakalım kendi doktorumuz be dicek

Canım inşallah sağlıkla stressiz sıkıntısız atlatırsın. :16:

kizlar gunaydin ,

esra cnm masallah prensesine kocaman olmus artik o da.... :nazar::nazar::nazar:
doktor iyi rapor konusunda yardimci olmus durumu aciklamis... bazilari cok odun cnku umurlarinda olmaz.

ozlem arada yaz bari cnm sende hastanelerde ... iyice merakta birakma bizi cunu senin isin uzun bugun ...

sezggi
senin pasa nasil bakalim... bak yine saglik ocagi dedin ben hala gidemedim persembe ye niyetliyim insallah... gidip bir gorim beni ne arayan var ne soran .... bizim istanbuldakiler calismiyor belli...
seni neguzel aramislar...

belgin cnm insallah senden de bugun guzel haberleri aliriz... aksama supriz yapma ama bize bebisle....... :18:

benim paşa iyi maşallah hareketleri çoğaldı yerini genişletti sanırım. yarın sağlık Ocağına gidicez. belki oradan fikir değiştirip özeldeki doktorumuza kaymada yapabiliriz. :)
Kozalak bugün kaç kilo oldu ki diye soruyodu. bende devletteki söylemedi ki dedim Özeldekine gidelim o zaman dedi ama bilemiyorum yarına randevu alırsak gideriz belki :)
tekrar demek istemedim sana sağlık Ocağı işini ama askıya alma artık git lütfen.

Kızlar merhaba ben geldim .. Maalesef bugün şe doğum yapamadım:( ama Perşembe yatış yapıcam suni sancı verilecek nts de sancım Çok az çıktı bakalım en azından günü belli oldu :)
Özlemim bence ve riske girme sezeryan ol direk öyle bir risk varsa.. Önemli olan sen ve bebeğin sonuçta ..

Ahh canımm... hadi perşembe günü git artık al bebeğini kucağına :) Sağlıkla sıhhatle gelin inşallah :)

Ayy ne güzel kocaman olmuş uslu çocuk olmuş oturuyomuş :) demek ki ondan hareketlerini hissetmiyosun sen annesi oğlun maşallah upuslu :)
Kurs filn iyi olur tabi ne güzel. burada da s.ocağında veriyolar diye duymuştum ama sormak gerek gene de.
ayrıntılı içinde Özlemin dediği gibi erken zamanda git yaptır. Haftaya Pazartesi gidip yaptırsan da olur yani.

Oh ohh maşallah Özser beyimize :)) Kilosu filan ne güzel. Sezeryan olcam desen hemen kavuşcaksın oğluna ne güzel. ama tabi herşeyin normali en güzeli. 28 Ekim benim doğum günüm Paşamızda gelsin o gün ne güzel olur kiii :))) :16:

kızlar ya moralim sıfır.
elim kolum bağlandı.

Canım kızlar gerekli yorumu yapmışlar. Ama bide ben yineleyim. O testler dedikleri gibi kesin tanı değil. Sakın üzmüp harap etme kendini. 4lüyü yaptır başka 1 hastanede.
Bide amniyosentez konusunda bi ara tv de bi dr. korkulacak bişey yok. anne ve bebek için sıkıntı yaratmıyo demişti.
Ama zaten direk aminiyosentez yapılınca herşey iyi çıkıyo sadece anne stres yaptığıyla üzüldüğüyle kalıyo.
Herşey yolundadır canım Allah'ın izniyle üzme sakın kendini.
Güzel haberlerini bekliyoruz. :54:

cnm benim hemen panik yapma... kendine yeni bir doktor arastir git 4'lu testi yaptir...
birde genelde risk 2'li de cikarsa endiseleniyorlar... senin o sonucun temiz cikmis...
4'lunude yaptir ondan sonra amniyosentez istersen yaptir ama bence gerek kalmicak...
sakin kendini ve bebisi daha fazla strese sokma... eminim hersey yolundadir guzelim... no stress...
ayrica ultrason olcumlerin nasildi? bende direk 4'lu yaptirdim... daha ilk olcumlerde doktor muhtemelen hersey temiz cikicak demisti olcumlere gore... burun ense ve bacakda kaval kemigi uzunluguna bakiliyordu yanlis hatirlamiyorsam... hatta orantilari ozleme sormustum... onlarida arastir ama hemen amniyo yapyirma derim ben...
canım insanın dünyası kararıyor.
doktor ultrasonda ölçtüğünde işler yolunda gözüküyor demişti aslında.
valla stresten şakır şakır burnum kanadı az önce.
ama söyledikleriniz içimi rahatlattı.
dediğiniz gibi önce 4lü yaptırıcam.
sonra gerek olursa amniyosentez...inş gerekli olmaz.
bu arada devlet hastanesinde de 3lü yaptırmıştım.
o 3lünün sonucu cuma çıkacak.
onu da görmek istiyorum.
eşim bu hafta sonu gelmeyecekti güya.
durumu öğrenince c.tesi gelmeye karar verdi.c.tesi yeni bir doktorda 4lü yaptırıcaz.
nolur bana dua edin.sonuç iyi çıksın...

Son düzenleme:
Özleemm..
Canım senin kullandığın magnezyum ilacı nasıl bişey ismi ne ?
toz halinde mi yoksa sandoz şeklinde mi ?
kaç tane var içinde ?

Canim benim dur bekle. Arkadasmi.da 1\220 cikmisti. Amniyosentez yaptirdi hicbisey olmadi.simdi 2 yasinda.

Bu muhtemel sonuc. Yani 200 top sekilisinde isaretli topu tutturmak gibi. Risk tip oranna gore yuksek olsada. Aslinda boyle dusunnce daha rahatliyor insan.

Bende ikili yi yaptirdim...sonra ne dortlu ne uclu yaptirdim..kafam rahat simdi...sende uzme lutfen kendini..

Ozlemmm

Masaallah oglusuna...bak ne guzel kilo almisboyuda uzun maasallah. Cagan 50 cmdogmustu.
50 cmuzeri bebeler uzun olurmus...

Suziii. Oh findigina maasallah canim.buyumus..

Belgin gerisayim basladi o zaman persmbe icin...cok heyecanli.

Back
X