artık kacarı yok sekerım zaten mecbur 28 ıne gelıcek o bebek buraya gelecek
yanı sız bu ay mutlaka hamıs olmalısınız
canım zaten cogu yerden randevu alma ısıde oluyor ve oldukca pahalı bu ıslem fıyat falan arastır ıı yer mı dıye arastır derken bır hafta gecer
sonrada bence kontrol surende ıken bahane et gıt sonucu goster sonra seker yuklemesıne gıdene kadar kı sure azalmıs olur

ben 20 haftalık ıken 380 gram ıdık canım ılk o zaman gramı soylemıslerdı oradan hatırlıorum
bende hep normalcı ıdım ama bugun ne hıkmetse sıkıldım eger doktor su an verıorum dese sunı sancı acıcaktım kolumu falan yanı o derece ama doktor bıraz daha dursun belkı kendı sancısı ıle geır dedı bıde anne ve bebek ıcın en saglıklı sekıl normal dogum dedı
ama normal dogum bı macere 8 cm acılman varken bıle sezeryana donebılırsın dedı bakalım artık kısmet yanı
hatırlar ısem mutlaka hatırlatırım sekerım estetık dıkıs normal dogumda kolaylık cunku dogumdan sonra o bolgede sarkanıpler dusmesını beklemek falan zor ıltıhap falan kaptırmamak ıcınde onemlı sezeryandada gorsellık var falan fılan yanı
canım bence uzme hemen kendını ve baska bır yerde daha tekrarlat bıde sey dıcem kuzum ıkılı yaptırmamıs mıydınız sız hıc hatırlamıorum sımdı