- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım Allah razı olsun.
moralimi düzelttiniz,Allah gönlünüze göre versin.
canım meryem koca kız oldu desene.rüya gibi ya ...
inş hepimiz hayırlısıyla o günleri görürüz...
anneciğine de geçmiş olsun.dikkat etsin.
bisiklet sevdası nerden çıktı?benim anam hayatta binemez.
valla canım yazdıklarınız sayesinde amniyosenteze hemen atlamıycam.
bu bebeğe çok zor kavuştum.riske atamam.
4lüyü bir yaptırayım.senin doktor da demiş ya 3lü en çok yanılma riski olan,valla çok ii hissettim.
sağol canım bilgi ve moral için.
Allah bebişini sağlıkla sana bağışlasın.
ya çok tatlısınız hepiniz.
insana nasıl iyi hissettiriyorsunuz.
bebişin de sen de hep ii olun emi güzel annecikkk...
canım çoook sağolasın.
adını andığım anmadığım tüm kızlar sayesinde artık ağlamıyorum.
moralim sayenizde çok daha ii.
sabah kesin amniyosentez yaptırcam diyordum.
şimdi sizlerle fikrim değişti.
önce 4lü yaptırmak istiyorum.
inş sonucumuz güzel çıkar...
ya hiç sorma benim baş ağrılarım hala devam ediyor.
en ufak sıkıntıda tavan yapıyor ağrım.
okula gidince derste bunalsam,kozalağa sinirlensem heleee yandımmm.
p.tesi iki parol aldım anca geçti.
iki gündür de ilaç almamak için sabrediyorum.
nice saatler sonra geçiyor.
şimdi rahatım mesela.ama sabah korkunçtu.
bulantım olmadı benim ama inanın başağrısı da çok çok fena...
kimsenin olmaz inş.
ikizlerin iyi olmasına çok sevindim canım.
valla iyiki test mest yaptırmamışsın.insanın kafası nasıl karışıyor.
ben hala hissetmiyorum beyimizi.
senin yazdıklarını annemle okuduk.gülüştük...
öpüyoruz.
ya canım benim doktor bırak detaylıyı 4lüyü bile istemedi.
zaten 4lü yerine 3lü yaptırması da garibime gitmişti.
ya şu 4lü bi iyi çıksa...ne kadar iyi hissedicem.
doktordan da soğudum zaten.
perinatoloji uzmanı bulmak çok zor.
bursa da ben netten araştırdım bulamadım.
nasıl bulucaz bu uzmanları yaw?
bi de ne kadar istiyorlar?
kızlar bu arada ben 3 yıl önce 3 doz tetanoz aşısı yaptırmıştım.
sonra acısına dayanamayıp bıraktım.
kolum resmen felç olmuştu.
keşke hepsini tamamlasaydım şimdi tekrar yapmak zorunda olmazdım.
yusuf yusufum bu konuda:18:
herkeste aynı olmuyormuş ağrısı.tatlı garip bir acısı vardı.
ikli zaten çok acımamıştı benim de,ama 2.doz ağrılıydı.
bakalım bu sefer ne olacak.
gerçi benim daha ona zamanım var.
şimdi tek derdim malum test...
Allah yardımcınız olsun hülünün de senin de.
ve tüm olacak kızların.ben dahil.
gelirim elbet canım
inşallah önümüzdeki ay müjdemle gelirim![]()
Görme
""Anne karnındaki bebekte en son gelişen duyu sistemidir. Bebeklerin göz göz kapakları 26. haftaya kadar kapalıdır. Anne karnındaki 26 hafta boyunca görmeden sorumlu temel birim olan retina gelişimini tamamlar. 27.haftadan itibaren bebek gözlerini açmaya başlar ve göz kırpabilir. Doğumdan hemen sonra bebek yaklaşık 30 santimetre uzaklığa kadar net bir şekilde görebilir.
Düşünüldüğünün aksine rahim içi kapkaranlık değildir
Tıpkı sesleri geçirdiği gibi ışığı da geçirmektedir. Ancak bu geçirgenlik ses ile kıyaslandığında çok daha azdır. Buna rağmen bebek gündüz ile geceyi rahatlıkla ayırt edebilir.
Anne karnındaki ikizler için durum daha eğlencelidir
Tek yumurta ikizleri 26-27. haftadan itibaren anne karnında birbirlerini görebilirler, birbirlerine dokunabilirler ve hatta el ele tutuşabilirler.
33. haftadan itibaren bebeklerin göz bebekleri ışığa tepki vererek büyüyebilir ya da küçülebilir.""
İkizler deyince aklıma tabi ilk olarak HÜLÜ'nün kızlar geldi. Bak annesi 26. haftadan sonra el ele bile tutuşuyolarmış yaa.. :))
Bu arada isim konusunda ben NAS ismini çok beğeniyorum 2. isim olarak düşünebilirsin.
Zeyneb ismini de beğeniyorum.
Elif Nas mesela
Ceylin
Azra ve Asya tam ikiz isimleri
bak bu siteden de bakabilirsin.
İslam?da Güzel İsim Koymanın Önemi / İslami Kız ve Erkek İsimlerinden Seçmeler
Günaydın kızlar ..
Bugün benim için çok büyük bir gün .. İnşallah Rabbimin izniyle bebeğine poyraZı ma kavuşucam .. Dualarınızı benden ve bebeğimden esirgemeyin hepinizi öpüyorum inş siZlere güzel haberler vermeyi Rabbim nasip eder..
tesekkur ederım canım
belgıncım sanada bol bol dua edıorum rabbım ıı haberlerını bıze vermenı nasıp etsın saglıkla al poyraz beyı kucagına ınsallah
suzannn cıss olmus gecmıs olsun benım ertesı gun agrımıstı ınsallah senın hıc agrımaz
hangımızı dogurtuyordun belgını mı acaba ruyanda bıde benı dogurtun be kızlar![]()
Günaydıııııııın,naswılsınız babyler,neşeniz bol olsun
evet canım yarın,saat 3te,allahtan eşimin işi sabah bitecekmiş.Ptesi eşimin sonuçlarını göstermeye gitmiştik çok hızlı değilmiş ama normal hareketlilik görüldü,inşallah gerek kalmaz ama tedaviden olumsuz sonuç alırsak aşılama yapılabilir dedi doktor.Ben bu ay şu meryem ana otunuda deniycem,hem suyunu içecem hem buharına oturmak gerekiyrmus,hemde üstümde tasıycam.Rabbim inşallah vesile ederde hayırlısıyla gelir bizim sıpaasanaad günaydın minik kuş yarınmı film eşin naptı izin alabildimi
evet canım yarın,saat 3te,allahtan eşimin işi sabah bitecekmiş.Ptesi eşimin sonuçlarını göstermeye gitmiştik çok hızlı değilmiş ama normal hareketlilik görüldü,inşallah gerek kalmaz ama tedaviden olumsuz sonuç alırsak aşılama yapılabilir dedi doktor.Ben bu ay şu meryem ana otunuda deniycem,hem suyunu içecem hem buharına oturmak gerekiyrmus,hemde üstümde tasıycam.Rabbim inşallah vesile ederde hayırlısıyla gelir bizim sıpaa
ay moralim bozuldu yaaa,kardeşim aradı bugün kontrolleri vardı herşey normalmiş,çatı konrolu varmış bezim gelin ağlamış,O da ben normal doğum öneriyorum ama sen karar vereceksin demiş,normal olursa 20 gün var ama eğer sezeryan olursan 6kasımda almam lzım demiş.Benim tam yumyum dönemime geliyor.E ablamda filmden sonra dikkat etmek gerekmez deselerde bence dikkat edin diyor.Bu ay dikkat et öbür ay dikkat et bu ne ya başlıycam böyle işe ben.iyi yaa allaha şükür sen kocanada otu çöpü bol içir bide adamın işi stresli iş ondanda etkilenir muhakkak senin yarınki film inş ağrısız sızısız kolay geçer iyi bari eşinde yanında olabilecekmiş iş bu ay yada diğer ay senden güzel haber bekliyoruz artıkın
aşının 10yıl geçerliliği varmış canım 10yıl içnde olduysanız olmanıza gerek yok diyolar bu şey kaç doz oluyoki sağlık ocağından arayan kadın doğumdan önce iki doz dedi daha devamıda varmı sen bi sor istersen belki snein 3. dozdan başlarlar
allahım yardımcın olsun canım benim inş bi çırpıda daha ne olduğunu anlamadan doğuruverirsin ayy kuran okusak kızlar yaa belgin için acaba bitmişmidirki doğumu artık
hahaha kız hamilelik takviminde 40 yazıyo şaka gibi valla son haftaya kadar bekledi maşallah hakkını kimsede koymucak bu özser ben sana deyim
evet canım yarın,saat 3te,allahtan eşimin işi sabah bitecekmiş.Ptesi eşimin sonuçlarını göstermeye gitmiştik çok hızlı değilmiş ama normal hareketlilik görüldü,inşallah gerek kalmaz ama tedaviden olumsuz sonuç alırsak aşılama yapılabilir dedi doktor.Ben bu ay şu meryem ana otunuda deniycem,hem suyunu içecem hem buharına oturmak gerekiyrmus,hemde üstümde tasıycam.Rabbim inşallah vesile ederde hayırlısıyla gelir bizim sıpaa
ası için 1 doz 1 yıl koruyor eger 5 doz olursak da menopoza kadar koruyor dıye bılıyorum sankı
belgın beklıyormus daha sezeryan olması muhtemelmış canım
sorma tatlım son 3 gunumuz pazt gelıyor elı makhum :)
canım yazdım sabah gormedın sanırım yarın demı fılm allah yardımcın olsun
esın ıcın de bence kecıboynuzunu ıcır bence cok faydalı dıyorlar
yok cnaım görmedim,evet yarın saat 3 te,valla benim adam inat ,içmiyor keçiboynuzunu yerim ben diyor.Ama az önceki yazdıgım mesajı gördüysen bu ay bize yalan valla oturdum ağlıyorum
Belgiinn canimm hayirlisiyla bebgin kucagina al insallah..
Suzannnn. Daha isim bulmadim..caganida son gece komustuk....elif ismini seviyorum ama serdarin 4 sene ciktigi kizin adi diye koyamiyorum...:))
Huluu koy bakalim kasenin fotosunu. Gerci bizimkinin kaban hazir kuzenimn kizininkini aldik kanz dan almislar yepyeni duruyor..am sennknide merak ettim.
elif ismini bende seviyorum ama oyle bir durum varsa bosver koyma bencede.... cagan fikir vermiyor mu ? :44: cagan ve cagla
Ayy cok guzel oldu caganla cagla :)) kizlar isminin sonunun sesli harfle bitmesi kismetinin daha acik olmasini saglarmis diye duydum esra cagla eda vs kapatmamak lazimmis eceyi ecem diye mesela :)) kardesimin adi da ecem bu arada :))
İsim demisken muge anlida ismi mavi seker olan bi konuk var ismi bu soyadi ayri ismi mavi soyadi seker degil yani nasil isim :)))
bir unlunun cocugunun adi da mavi ruzgar iki isimli.. bend ilk orda duymustum mavi ismini degisik olmus ama... soyledikce insan alisiyor gibi ama cok iddiali ...
Bu iki isim degil kuzum birlesik isim :)) cok sasirdim mavi bana da degisik guzel geliyo seker koyan da var mesela peker acikalinla niran unsalin kizinin adi:)) ama birlesik isim olarak tektir dunyada heralde :))maviseker diye yaziyo mavi seker degil :)
yok cnaım görmedim,evet yarın saat 3 te,valla benim adam inat ,içmiyor keçiboynuzunu yerim ben diyor.Ama az önceki yazdıgım mesajı gördüysen bu ay bize yalan valla oturdum ağlıyorum