Dostlugun ve dayanışmanın topiği

feride

canım allah yardımcın olsun inş bugün kolaylıkla atlatırsın hiç ağrın sızın olmaz

ebda

tatlım dün face'ye koydum resimleri dur resimleri silmediysem bakayımda burdanda atayım valla satan adam 1yaşında olur dedi ama bence 2yaşında anca giyilir o kaban bedenleri varmı idyede inan hiç sormadım en küçüğünü ver dedim aldım:)) veee sen bu arada konya'yamı geliyosun heyecan yaptım valla hemde benim evimin dibine :)))

özlem

nasılsın tatlım varmı yoklayan gelen giden ne durumdasın
yaa aklıma takıldı hafta sonu geldi normalde senin eltilerin felan sana gelmesi lazımdı eee niye gelmediler hazır malzemeleride var doğumdan önce son kez bi görelim dedik felan diye bahane üretebilirler nasıl olduda gelemediler hayret valla çok şaşırdım:))

Kız demeZler mi dün aradılar gelcez diye eşimi eşimde özleme sorayım demiş oda beni Aradı ben çıktım anneme geçiydum dedim sonra biraz geçince eşimi aradım dedim aslında evdeyim ama geliceklerse valla geçerim dedim gelmediler yani
işin esprisi eşim Çarşamba günü bugün doğurdun doğurdun yoksa yarın çağırcam o zama kesin doğurursun diye takılıyordu bende gör onlar arar diyordum aynen öyle oldu yani

feride kız ne yaptın tatlım haber ver mutlaka

dün eşim karnında konuşurken nasıl ağladım anlatamam artık psikoloji fala kalmadı dogması lazım ama nerde :(
eşm oğlum çöp artık anne cok zorlanıyor sen anneyi sevmiyor musun anne seni cok seviyo faln diyo ama tık yok

dogumu kolaylaştırsın diye duş alıyorum sıcak sürekli bi ton hurma yedim ahududu cayı bi paket bitti böğürtlen çayı bitti yok bana mısn demiyo :(

kızlarrr ben çarşamba günü sabah 11 de nişanım gelr gelmez dr. gttm 4 cm açılma vardı yarım saat snra 6 cm açılma oldu hemen doğuma alındm. ve buğünnn şükürler olsun bebeğimizlee evimize geldkk:)) hala şoktayızz:)) emzirme dışında harikayızzzz:16: darısı tüm bekleyen arkadaşlarmn başınaaaaaa

Anaaaammkiz iki arada bi derede gittin geldinmiii.. allah bagislason. Vakit buldin mu da dogum hikayeni dinleyelim..

Belgini cok merak ediyorum...napti aca a..

Ozlem

Canm benm erkek kardesim 13 gun sonra gelmis. Dr in yonlendirmesine gore hareket edersin allahim iznile hafta basi cum. Bayraminda alms olursun en gec...

Kız demeZler mi dün aradılar gelcez diye eşimi eşimde özleme sorayım demiş oda beni Aradı ben çıktım anneme geçiydum dedim sonra biraz geçince eşimi aradım dedim aslında evdeyim ama geliceklerse valla geçerim dedim gelmediler yani
işin esprisi eşim Çarşamba günü bugün doğurdun doğurdun yoksa yarın çağırcam o zama kesin doğurursun diye takılıyordu bende gör onlar arar diyordum aynen öyle oldu yani

dün eşim karnında konuşurken nasıl ağladım anlatamam artık psikoloji fala kalmadı dogması lazım ama nerde :(
eşm oğlum çöp artık anne cok zorlanıyor sen anneyi sevmiyor musun anne seni cok seviyo faln diyo ama tık yok

dogumu kolaylaştırsın diye duş alıyorum sıcak sürekli bi ton hurma yedim ahududu cayı bi paket bitti böğürtlen çayı bitti yok bana mısn demiyo :(

yani okuyan herkesten özürdiliyorum ama oha yuh çüş ne varsa hepsini söylüyorum hatta buraya yazamadıklarımda var mesken tuttular hafta sonları senin orayı bukadrda olmaz valla ya bizim eşlerde bi ayrı gıcık olmaz de geç ne özleme sorayım diyosun bide halin belli değil sanki bilmiyo eşin durumunu töbe töbe sonra ee özlem kabul etmedi olcak yani başka zaman içinde söylüyorum bunu hep yapıolar neyse canım boşver takma doğumdan sonrada artık restini çekersin hem eşine hem onlara ne bu böyle her hafta her hafta
sen niye üzülüyosun bakıyım allala daha zamanınız tam olaark dolmadıki bak belgine demekki daha durması geerkiyor senin miniğin hem anne karnında geçirdiği her günün nekadar faydası varmış biliyomusun sen dün demedimmi sana hakkını sonuna kaadr arıycak diye özserimiz karnında geçirmesi gereken hakkını kulanabildiği kaadr kullancak demekki sıkıntı yapma canım benim üzme özserimizide annem beni vücudunda istemiyo diye düşünür bak sonra avaz avaz bi doğar al işte gel gel diye başımın etini yedin geldim uğraş dur benle der sana:)))

Anaaaammkiz iki arada bi derede gittin geldinmiii.. allah bagislason. Vakit buldin mu da dogum hikayeni dinleyelim..

Belgini cok merak ediyorum...napti aca a..

Ozlem

Canm benm erkek kardesim 13 gun sonra gelmis. Dr in yonlendirmesine gore hareket edersin allahim iznile hafta basi cum. Bayraminda alms olursun en gec...

Belgin az doz sancı ile dewammış Sezeryanda olamıyormuş tansiyon çıkmış bekliyormuş

canım 13 gün bekletmiyor doktorlar ki artık ya suni ya sezeryan ikisimizde istemiyorum ben ya :(

yani okuyan herkesten özürdiliyorum ama oha yuh çüş ne varsa hepsini söylüyorum hatta buraya yazamadıklarımda var mesken tuttular hafta sonları senin orayı bukadrda olmaz valla ya bizim eşlerde bi ayrı gıcık olmaz de geç ne özleme sorayım diyosun bide halin belli değil sanki bilmiyo eşin durumunu töbe töbe sonra ee özlem kabul etmedi olcak yani başka zaman içinde söylüyorum bunu hep yapıolar neyse canım boşver takma doğumdan sonrada artık restini çekersin hem eşine hem onlara ne bu böyle her hafta her hafta
sen niye üzülüyosun bakıyım allala daha zamanınız tam olaark dolmadıki bak belgine demekki daha durması geerkiyor senin miniğin hem anne karnında geçirdiği her günün nekadar faydası varmış biliyomusun sen dün demedimmi sana hakkını sonuna kaadr arıycak diye özserimiz karnında geçirmesi gereken hakkını kulanabildiği kaadr kullancak demekki sıkıntı yapma canım benim üzme özserimizide annem beni vücudunda istemiyo diye düşünür bak sonra avaz avaz bi doğar al işte gel gel diye başımın etini yedin geldim uğraş dur benle der sana:)))

Kız biz suzan la çözdük Perşembe fix hep arıyorlar :) ay ne diyim ki eşime soruyorum akşam istiyomuydun gelmelerini diye yok farketmez diyo ee niye arıyon beni o zaman diyorum ne bilim ben diyo

suni sancı almak istemiyorum belgini duydukca daga korktum valla :(

Kız biz suzan la çözdük Perşembe fix hep arıyorlar :) ay ne diyim ki eşime soruyorum akşam istiyomuydun gelmelerini diye yok farketmez diyo ee niye arıyon beni o zaman diyorum ne bilim ben diyo

ahh hulya ahhh ben nezamandir saydiriyorum onlara…. hep boyleler valla… birde kiz temizlik yapar ortaligi batirip cekip giderler… ama fix her persembe geliyoruz diyorlar… kesin bunlarin haftalik gezme programi var sartlanmislar birkere…
bir kocasini gectim karisi bile halini anlayamiyorsa ozlemin daha ne soylenir bilmemiyorum…. ama az kaldi hele gelsin ozser pasa yapacak haliya bisiler :9::9:

ozlem cnm hemen korkma bakalim belki doktorun zaten sana suni vermek istemicek…. astim fln var diye… hemen kendini korkutma bakim… daha 3 gun var …

Canim heyecanla bekliyorum valla ne olacak bilmedigim icin

Feride kacta gidecekti saat 2 de mi gidecekti...

Canim saat 3te randevum dua edin bana

kızlarrr ben çarşamba günü sabah 11 de nişanım gelr gelmez dr. gttm 4 cm açılma vardı yarım saat snra 6 cm açılma oldu hemen doğuma alındm. ve buğünnn şükürler olsun bebeğimizlee evimize geldkk:)) hala şoktayızz:)) emzirme dışında harikayızzzz:16: darısı tüm bekleyen arkadaşlarmn başınaaaaaa

Ahh canim benim ne guzel surpriz yapmis bebisin sana erkenden kavusmussunuz:) dogumun da kolay olmus heralde darisi dogumu bekleyen tum kizlarin basina insallah bi cirpida ciksin bebisler :)emzirmeyi kafana takma sakin tatlim anca ogrenicek iyi olmaniza cok sevindim bakalim senin gobus kime gidicek :))

kızlaaar isim buldum ayrıca kocamda beğendi bide siz bakın hayrünnisa sude birtanesi diğeride hüda sevde nasıl???? ayrıca eşimle benim baş harflerimiz oluyo ikiside:)) aslında bide sevde var hayrünnisa ismiyle benzer anlamlara geliyor

Belgin az doz sancı ile dewammış Sezeryanda olamıyormuş tansiyon çıkmış bekliyormuş

canım 13 gün bekletmiyor doktorlar ki artık ya suni ya sezeryan ikisimizde istemiyorum ben ya :(

korkmaaa korkunun ecele faydası yok sezeryanda olsa sunide olsa senin istedğin gibide olsa sonunda yaşayacağın mutluluğa odaklan sadece inş seninki kolaycacık olcak sesszi sessiz zamanını bekleyip zamanı gelincede cırt diye çıkacak okaadr hurma boşamı sen meryem suresini oku bol bol artık

işte sinir oluyorum nasıl farketmez yaa hayır sen yorulcaksın o yüzden istemiyorum gelmelerini diyemiyolar bizde aman kocalarımız yorgun canı istemez belki diye elinde yemeğiyle gelecek hatta gelip bizim işlerimizi yapacak annelerimizi kabul etmemek için kırk takla atarız aman neyse şimdi boşver onları güzel şeyler düşün

ahh hulya ahhh ben nezamandir saydiriyorum onlara…. hep boyleler valla… birde kiz temizlik yapar ortaligi batirip cekip giderler… ama fix her persembe geliyoruz diyorlar… kesin bunlarin haftalik gezme programi var sartlanmislar birkere…
bir kocasini gectim karisi bile halini anlayamiyorsa ozlemin daha ne soylenir bilmemiyorum…. ama az kaldi hele gelsin ozser pasa yapacak haliya bisiler :9::9:

ozlem cnm hemen korkma bakalim belki doktorun zaten sana suni vermek istemicek…. astim fln var diye… hemen kendini korkutma bakim… daha 3 gun var …

umudumuz özser :)))))

Canim heyecanla bekliyorum valla ne olacak bilmedigim icin

Canim saat 3te randevum dua edin bana

az kaldı canım dualarımız seninle

Belgini cok merak ediyorumm artik poyraz kollarindadir heralde dimii ??

inş doğmuştur artık yaa ne çekti bebekte kendiside

tatlim kopp gel sende bakim… merakte birakmim seni ben… gelmis feride cok sukur hersey iyiymis… calismalara devam … :4: gelince anlatir o zaten detayli olaraktan … :34:

ay nereye kopup geliyorum ben kopsam anca karşı odaya giderim bikerede sakin sakin yükleme yapıp yavaş yavaş evrak hazırlamak nasip olmadıki yine zırt diye son dakika yüklemesi yine son dakikaya yetiştirmeye çalıştığım evraklar

iyi yaa sevindim valla ohh şükür atlattı faceden bildirim gelmiş mailime onu gördüm ikinci güzel haberdende haberim var yeliz hadi gözün aydın kimseyi dinlemedim içtin klomeni kaçamaz artık bu ay o veletciik senden

ayy bu aksam kimsecikler yok..
kizlar belginden haberi olan varmi??

bide biri bana mide icin bisey soylesin? soda bile etki etmiyor… baska ne rahatlatir… sanki yanma var gibi ama … tam adini koyamadim…

maşallah yaaa...şipşak doğum diye buna denir.
Allah herkese böyle hızlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım...
Allah uzun ömürler versin.

kızlaaar isim buldum ayrıca kocamda beğendi bide siz bakın hayrünnisa sude birtanesi diğeride hüda sevde nasıl???? ayrıca eşimle benim baş harflerimiz oluyo ikiside:)) aslında bide sevde var hayrünnisa ismiyle benzer anlamlara geliyor
ben sude ve sevde yi beğendim.özellikle sevde süper.
hüda güzel elbette;ama erkek ismini anımsattı bana canım.
hira yı da düşünebilirsin.ben çok severim...
ama tabiki bebişler senin,tercih senin.

canım bu arada ben kabandan istiyorum.
fiyatı ne tatlım?

bide biri bana mide icin bisey soylesin? soda bile etki etmiyor… baska ne rahatlatir… sanki yanma var gibi ama … tam adini koyamadim…
canım benim de bazen çoook şişkinlik oluyor.çatlayacak gibi oluyorum.
ama henüz çözümünü bulamadım...

bencede kız prgramları olduguna emın gıbıyım bende nyse artık haftaya kısmetse
halıların korkun ozserden demı :D

canım hayrunnısa sude cok guzeller ama cok uzun degılmı hayrunnısa su gbıı bısı olsa en azından ne dersın
ama anlamlarıda cok guzel kendılerıde tek sorun uzun olmaları bence soyadlarıda var malum :D cocuk oss ygs ye gırerken form doldurması ıcın ek sure lazım :D

korkmaaa korkunun ecele faydası yok sezeryanda olsa sunide olsa senin istedğin gibide olsa sonunda yaşayacağın mutluluğa odaklan sadece inş seninki kolaycacık olcak sesszi sessiz zamanını bekleyip zamanı gelincede cırt diye çıkacak okaadr hurma boşamı sen meryem suresini oku bol bol artık

işte sinir oluyorum nasıl farketmez yaa hayır sen yorulcaksın o yüzden istemiyorum gelmelerini diyemiyolar bizde aman kocalarımız yorgun canı istemez belki diye elinde yemeğiyle gelecek hatta gelip bizim işlerimizi yapacak annelerimizi kabul etmemek için kırk takla atarız aman neyse şimdi boşver onları güzel şeyler düşün

umudumuz özser :)))))

dedıgın dogru aslında yasayacaklarımız degısmıor
okuyorum canım bol bol her abdest aldıgımda once yasın meryem ve ınsırah surelerı okuyorum sonra tesbıh cekıorum ınsallah raabbım kolaylıgını verır

valla annem geldı sansa bugun bınadan 4 komsumdan bırbırlerınden habersız geldıler doguma gıdıcegımı duymuslar pazartesı dıye annemler burada ıdı hazırladılar yedık ıctık gun cabuk gectı bugunde
sabah zaten kalkmıstım utu yapmıstım evı supurmustum oda ısabet oldu
yegenımde geldı ay ne tırstım gormenız lazım benı 1 dk durmuor sureklı oradan oraya kosturuo 11 aylık oluyor sureklı ıldı ıstıor falan pesınde fır donuyorsun mecbur ay anne nolur benım cocugumu boyle yetıstırmeyın dıe yalvardım ıkı lafın bırı oyle olursa ısten gelıcem kucagımda cocuk ne yemek ne ıs ne koca gorcem dusunemıorum sonumuzu :S

bak şimdi hatırladım.
doktor arkadaşım var.reflün olursa süt çok iyi geliyor demişti.
onun hamileliğinde bir tek süt fayda etmiş.
nette de okumuştum.
istersen dene canım..

valla benım doktor gavıscon dıe bı surup var ya ondan vermıstı ama hıc ıcmedım belkı ıı gelebılır bılmıorum kı canım :S

Back
X