feride
canım allah yardımcın olsun inş bugün kolaylıkla atlatırsın hiç ağrın sızın olmaz
ebda
tatlım dün face'ye koydum resimleri dur resimleri silmediysem bakayımda burdanda atayım valla satan adam 1yaşında olur dedi ama bence 2yaşında anca giyilir o kaban bedenleri varmı idyede inan hiç sormadım en küçüğünü ver dedim aldım:)) veee sen bu arada konya'yamı geliyosun heyecan yaptım valla hemde benim evimin dibine :)))
özlem
nasılsın tatlım varmı yoklayan gelen giden ne durumdasın
yaa aklıma takıldı hafta sonu geldi normalde senin eltilerin felan sana gelmesi lazımdı eee niye gelmediler hazır malzemeleride var doğumdan önce son kez bi görelim dedik felan diye bahane üretebilirler nasıl olduda gelemediler hayret valla çok şaşırdım:))
Kız demeZler mi dün aradılar gelcez diye eşimi eşimde özleme sorayım demiş oda beni Aradı ben çıktım anneme geçiydum dedim sonra biraz geçince eşimi aradım dedim aslında evdeyim ama geliceklerse valla geçerim dedim gelmediler yani
işin esprisi eşim Çarşamba günü bugün doğurdun doğurdun yoksa yarın çağırcam o zama kesin doğurursun diye takılıyordu bende gör onlar arar diyordum aynen öyle oldu yani
feride kız ne yaptın tatlım haber ver mutlaka
dün eşim karnında konuşurken nasıl ağladım anlatamam artık psikoloji fala kalmadı dogması lazım ama nerde

eşm oğlum çöp artık anne cok zorlanıyor sen anneyi sevmiyor musun anne seni cok seviyo faln diyo ama tık yok
dogumu kolaylaştırsın diye duş alıyorum sıcak sürekli bi ton hurma yedim ahududu cayı bi paket bitti böğürtlen çayı bitti yok bana mısn demiyo