Kizlar bugun canim cok skkn
Meryem`i sabah emzirdim 8 gibi memeyi biraktitan bir 10-15 dk sonra azcik tukuruk yaparken kustu ve yine kanli
Gece mememin agrisindan uyuyamadim, sagdigim halde sanki tas tasiyorum yatinca agriyor batiyor.. Dedim 1 gun emzirmedim iyilesti baya acimiyorduda gogusumu vermistim yine ..
Hemen aradim babasi doktorunu aramis ben hastaneye geciyorum elin tahlil alalim dedi.. Geldi babasi hemen hastaneye gectik muayene fln etti, agzinda yara pamukcuk fln olabilirmi bakti hic biseyi yok, dedi birkac gun memeni verme tamamen iyilesene kadar o arada yine kusarsa kanli hastaneye yatis yapilcak tedbir amacli yedigi kakasi fln kontrol etcekler . Kan aldilar birsuru tahliller icin, o kadar agladiki katila katila kan alirlarken canimdan can gitti duramadim odada kapinin onune ciktim, sanki alip hemsirelerin elinden kacasim geldi ..
Allah butun hasta bebeklere cocuklara ailelerine sabir saglik sihat versin cok zor biseymis. Dedim keske hergun dogum yapsam ama onun o aglamasini acisi olmasin yeterki..
Simdi sutu sagip sagip dokucez

doktor sen gozle kan gormesende sutte birazi bile midesi rahatsiz edebilir dedi. Bakalim oteki mememde aciyor ama kanamiyor henuz tek meme ve mamayla idare edicez birkac gun.
Yaaaaa birde ne serefsiz, insanlik disi varliklar var. Nette bebek kusmasiyla ilgili okuyordum. Bir tane 6 aylik kiz bebek varmis ve surekli kusuyormus yedigi herseyi, tamamini. Doktorlar tahliller testler yapmislar hepsi temiz cikmis bir sebep bulunamamis, en son doktoru demis ksmugunu inceleyelim bir bakterimi uretiyor midesi kusturuyor? Ksmugunda sperm bulmuslar, bebegin bakicisinin kocasi el kadar bebegin agzina bosaliyormus, nasil agladim 1 saat anlatamam icim disima cikti .. Allah`im korusun bizleri, iyi insanlarla karsilastirsin ins..