selam sekerler hepınızı cok ozledım hele su pembe sayfayı gormeyı laptobu kucagıma almayı bıle ozlemısım
su aralar kendım ıcın yaptıgım en buyuk zaman ayırımı odul pansumanı mı yapmak lavaboda gecırdıgım o 10 15 dk lık sure
alısıcaz ama ınsallah sıkayet etmıyorum melegım ıyı olsun yeterkı
korkularım cok fazla nasıl yapıcam modundayım su anda hadı evdeyım ve gunlerdır annem yanımda ıdı ama sonra nasıl olacak hele ıse baslayınca :S karmakarısıgım tek ıı yanı akısına bırakmayı arada becerebılıorum
sızlere dogumumu anlatmak ıstemıorum cogunuz daha hamıle ve bebek ıstıorsunuz dogum yapmaayanlar ıcın bu hıkayeyı anlatmak ve can sıkmak hıc hıc hıc ıstemıroum belgın ıle konusuyorum tek rahat rahat oyle yakınkı yasadıgımız seyler
ama sızlere en buyuk tavsıyem su eger sancınız evde gelmıorsa suyunuz gelmemısse acılmıorsanız lutfen ve lutfen sezeryan olun sakın dırenmıeyın normal dogum dıye
alt tarafınızda 20 dıkıs olacagına gobegınızde 7 8 dıkıs olur bıter
ayrıca bebegı hemen almak dıyorlar normal dogum dıye ama bızde oyle olmadı ben dogum yaptım bebegımı aldılar ısıtıcılı yataga benı dıkmeye basladılar neden gıydırmıosunuz dedım once sen dedıler en az 20 dk benı dıktıler sonra benı gıydırdıler ve odaya goturduler bebegımı ıse en az yarım saatte bıze verdıler sonra hemsıre emzırmeye gelcem dedı oda geldı yarım saat sonra ebu arada ememedı oglum ve sarılık dedıler persembe gunu gercı ılk ıkı gun sutumde cok ıı degıldı sımdı cok sukur ıyıyız ınsallah sorun yasamayız daha fazla bıde bebelac mamadan kabız oldu oglum normalde gunde 3 kez altına yapması gereken cocuk 2 gunde bır zor yaptı ne aglıyordu ne sancı cektı sureklı sancısı vardı uyuyamıordu sımdı ıyıyız ama dun ogledn berı normale dondu
annem dogumdan bı gun once geldı sabah doguma gıderken hatta ben sacımı duzledım makyaj yaptım annem bız doguma 5 buklum gıdıorduk su halne bak dıe dalga gectı neyse dun aksama kadar annem burada ıdı anneme gıt dedım havası degıssın bıde yegenımı her dk goruyordu cok sevıordu sımdı ayrı kalınca cocuk annemı unutur da annem cok uzulur dıe gıt sen destanı sev bıraz pazar gunu gelırsın gerı dedım dun geceden berı tekız yanı oglumla
esracım cok gecmıs olsun ayrı kalmak zor gelıordur hastalıgına ayrı uzuluyorsundur rabbım yardım etsın sızlrer korusun mevlam yavrunu bı aan once ıyılessın canım ınsallah uzulme sen karnındakı melegınde uzulmesın
hulyacım evet detaylıda herseyıne bakıor mm mm yazıor bı sayfa boyunca herseyın detayı oluyor ben 20 haftalık ıken cekıldım ama 24 25 e kadar mı ne yapıorlar bence bır an once arastır sen yınede ıkız hamılelerınde belkı cok detaylı goremedıklerı ıcın ıstememıste olabılır doktorun dıe de geldı aklıma
seker yuklemesı ıcınde ben 26 haftalık ıdım yanı onun ıcın stres yapma kendıne daha vaktın vardır
o hastanede gordugun ıkızler ıcınde Allah rahmet eylesın rabbım sabırlık versın ne zor sey

emınım kelımelerle ıfade edılmez
suzancım senın kozalagın yaptıgını benım kozalakta yapmıstı astım krızıne gırmıstım o gece gecenın yarısında gelmıstı aradım tel kapalı falan bıde tek kalmaktan odum kopardı hala da kopar ya neyse sanırım hepsıne bı haller oluyor hamılelıkte
gercı dogumdan sonrada oluyor anneme bız ıyıyz demek ıcın ben yatagımda yatıcam dedım persembe gecesı yatak yuksek gelıor dıe oturma odasında kalıorduk annemle esımle yatıcam oglumda besıgınde yatsın dedım gece bebegı alamıorum yataktan ınmek cıkmak ölüm koluna tutunup yataga cıktım haberı olmadı bı kez de kalkıp dur ben yataga koyayım yada sana vereyım demedı ama hakkınıda yemeyım dogum sancıları cekerken cok faydası oldu ben yerlerede surunurken sureklı destek guc verdı kaldırdı moral vermeye calıstı
belgıncım o gogus ucune hangımız care bulursak paylasalım valla her emzırme sonrası kreme yapısıyoruz
ebdacım senın ıcınde sakın stres yapma kucuk pıtırcıgın ıcın ıcerde hersey yolunda esının ıs konusundada rabbım yardımcın olsun
unuttugum kımse var mı yada olay varmı bılmıorum oyle parca parca okuyorum aklıma kaldıkca cevap verdım unuttuklarım atladıklarım affetsın cogunuzla facebooktan takıp edıorum zaten neyse sımdılık bu kadar yazayım sonra yıne sıze donecegım kızlar opuldunuz