Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Gunaydinlarr ……

haftasonuna son 1 gun…. :52::32: :46:

yalniz bugun hava berbat burda nasil yagmur var yaa…
yine kimsecikler yok gibi… gibisi fazla oldu aslinda :44:

ebda cnm git eczaneden bir mantar ilaci al sur en kisa cozum… hamileyim de ona gore verirler ztn… hatta bnm evde var doktor bana her ihtimale karsi vermisti ismine bakip yazim sana aksam..
canım kremin adını yaz lütfen.
Mantar kasntisina travazol sur...

Cok iyi geliyor. Bir iki sefer surdunmu hemen geciyor..

Denizz

Be.de diyorum bu kim ..tmm simdi kabul ediyorum.
evde gyno lomexin diye krem vardı.valla onu sürdüm.
bi de gyno lomexinin fitili vardı.onu kullandım.doktor önceden vermişti.
biraz hafifledi sanki ama tam geçmedi.
yanıyorummm yanıyorummmmm:52:
c.tesi travazolu söyliycem yazsın.saol canım.

Ama canim ben goremedim resim facede :$

canım özelden atayım sana akşam

topicimiz artık ilk sayfalarda çıkmıyo çok üzülüyorum kimsecikler yazamıyo eskisi gibi, kıslarrrrrrr hepiniz nerdesiniz canım ksılarrrrrrrrrrrrrr:50::50:

giremiyorlar değil kuzu sen bi girde bak facedeki konuşmalara anaaaammtakip edemiyosun valla:))

yaw arkadaş face de kociş özelimizi görmesin diye konuşmadan çıktık kızlara bak hain domdomlar o zaman beni tekrar ekleyin konuşmalara :47::47::47:

sende gizli farklı iismle face al canım ya konuşmaları ordan takip et :))

canım eczane varsa yakınlarında doktorunu telle ara sor bence eczaneden cumartesiyi beklemeden alıver kendin reçetesizde satılıyor çokda pahalı bişey değildi eczacıyada sorabilirsin hatta

kafam beynim bulandı yemin edwerim güya yeni eleman geldi ben hep boş kalcaktım işten çıkana kadar 1-2 ihracat olur olursa 1tanede teklif olur tamamdı diye düşünmüştüm olmadı olmadı sözde patronum fuara gidecekti ben rahat edecektim nerdee ya şimdiye kadar hiç çalışmadığım kadar çok çalışıyorum arkadaş ne bu böyle yaa süreklide yanlış yapıyorum kafam nerelerdeyse hadi sil baştan onu düzelt canım çıkıyo günlerdir

tmm cnm aksam mutlaka yazicam….

hulu
ahh bana is deme… su son aylar inadimiza mi boyle bilmiyorum durumlar ayni… azalmasi gerekirken devamlar.
birde senin izin zamanin gelince alican cantani cikican bende o durumda yok muhtemelen burdan doguma gidicem …
ama hic canini sIkma valla yapabildigini yap kalan kalsin… hatami oldu yetistirebildigin yetistir…
yoksa kendine stres yapinca hic bisey duzelmicek…

tmm cnm aksam mutlaka yazicam….

hulu
ahh bana is deme… su son aylar inadimiza mi boyle bilmiyorum durumlar ayni… azalmasi gerekirken devamlar.
birde senin izin zamanin gelince alican cantani cikican bende o durumda yok muhtemelen burdan doguma gidicem …
ama hic canini sIkma valla yapabildigini yap kalan kalsin… hatami oldu yetistirebildigin yetistir…
yoksa kendine stres yapinca hic bisey duzelmicek…

yaa sorma yaa valla güya yeni kız gelince getir götürü o yapacaktı sırf az bi günüm kaldı dalaşmayım sinirlerimi bozup gerilmeyim diye her işimi kendim yapıyorum yaa yazıcıya çıktı gönderiyorum kalkıyo bakıyo benim olduğunu anlayınca getirmiyo sinir oluyorum dişimi sıkıyorum hiçbişeyde göstermedim sayılır ukala şey zaten bi ukala bi ukala herşeyi bilirim havasında bişey sormuyo bişeyde yapabildiği yok net başında tüm gün

bak sabahtan beri yine otur kalk otur kalk gerildim kaldım acı çekiyorum yine bide sağ kaburga kemiğime bi ağrı giriyo sanki üşütme ağrısı gibi belli bi noktaya nefes alırken bile nasıl acı çekiyorum yarım saate kadar bişey yoktu yine başladı dimdik böyle kafamı felan iyice arkaya yatıracak şekilde arkaya doğru biraz eğilerek oturursam hareket etmezsem ağrı hafifliyo ama normal rahat oturunca fena batıyo rahim oraya baskımı yapıyo nedir anlamadımki

valla sanada kolay gelsin canım allah kolaylık versin ben hadi gün sayıyorum şu gün bu gün diye ama senin öyle bi durumunda yok sende yorma kendini sakın dikkat et bu işler bizim bebekler büyüdükçe orantılı olarak büyüyo ben onu anladım:)))

valla cnm dedigin gibi uzun zamandir yok. birde topik malum face tasindigindan beri burasi biraz duruldu… :26:

valla bende arada saliyorum artik isleri napim… yoksa olcak gibi degil yani…
benmde sag tarafimda bir agri var 3 gundur… simdi onu takip ediyorum bobrek mi yoksa usutme gibi bisey mi diye…

valla cnm dedigin gibi uzun zamandir yok. birde topik malum face tasindigindan beri burasi biraz duruldu… :26:

valla bende arada saliyorum artik isleri napim… yoksa olcak gibi degil yani…
benmde sag tarafimda bir agri var 3 gundur… simdi onu takip ediyorum bobrek mi yoksa usutme gibi bisey mi diye…

aman dikkat et yaa böbrek ağrısı felan olmasın allah korusun doktora nezaman gideceksin bide idrar tahlilini felan ne zman yaptırdın en son onlarıda yenile eğer yapmadılarsa
benimki bildiğin kemiğim acıyo haftaya bigün gidicem inş doktora inş sorcam

giremiyorlar değil kuzu sen bi girde bak facedeki konuşmalara anaaaammtakip edemiyosun valla:))

sende gizli farklı iismle face al canım ya konuşmaları ordan takip et :))

ENEEE Hiç aklıma gelmemişti yaaaaaaa du ben öle yapayım açınca eklerim sizi haber veriirm

ENEEE Hiç aklıma gelmemişti yaaaaaaa du ben öle yapayım açınca eklerim sizi haber veriirm

kız allah seni netmesin:))) nasıl güldüm aman kocan farkedipte sonra hepten yanlış anlamasın sen açık açık söyle bence biz kızlarla konuşcaz ama özel o yüzden sırf konuşmak için alıyorum bu adresi diye

sen şu alttan çıtçıtlı bodyleri hangi steden ne marka almıştın?
bi de başka alan var mı?
ben organik pamuklu olanları çok beğendim.
mother love dan 1 tane aldım.1 karış.15tl.
çok beğendim diye aldım,pahalı aslında.
bi de bacım bunun uzun kollusu mu yarım kollusu mu kolsuzu mu makbul?
hıı bi de all for kids de gördüm %70 te bir kapşonlu hırka gibi,kaban bile olur.ama en büyüğü 56 cm.
herhalde nisan mayısta giyer sadece.25 tl .alıcam valla aklımda kalıyooooooooo...
hoş 2 aylık çocukla da gezmeye gidilir mi ki?
eee bikaç tur atarız herhalde.

Son düzenleme:
sen şu alttan çıtçıtlı bodyleri hangi steden ne marka almıştın?
bi de başka alan var mı?
ben organik pamuklu olanları çok beğendim.
mother love dan 1 tane aldım.1 karış.15tl.
çok beğendim diye aldım,pahalı aslında.
bi de bacım bunun uzun kollusu mu yarım kollusu mu kolsuzu mu makbul?
hıı bi de all for kids de gördüm %70 te bir kapşonlu hırka gibi,kaban bile olur.ama en büyüğü 56 cm.
herhalde nisan mayısta giyer sadece.25 tl .alıcam valla aklımda kalıyooooooooo...
hoş 2 aylık çocukla da gezmeye gidilir mi ki?
eee bikaç tur atarız herhalde.

butik bebeden aldım iç zıbınları..
çıtçıtlı badileri de normal mağazadan aldım. fazla irdeleme en kalitelisi 5 tl ye aldım esnek çok güzel. hatta yazın
izmirde 3 ü 10 tl ye aldım fitilli atletler olur ya eskden onun çıtçıtlı
badisinden. çok güzel. sen bana güzven normallerden al gitdin.
senin sıpacık çağan gibi ilkbahar bebesi..ben mont almadım örgü hırkalar işe yarıyor zaten. sonra yaz geliyor tek çıtçıtlı ile duruyolar.

sakın ilk bebeklik için pahalı şeyler almaa...
sonraki sene isteğine göre alırsın... battaniye çok lazım oldu çağanda çünkü tam kaloriferlerin
kapanmasına denk geldi doğumu 6 nisan... çifter çifter battaniyeye sardım kucamıza aldık...

ayrıca iki aylık bebeyle niye gezilmesin..
çağan 13 günlüktü benim günüm vardı çağanı sarmaladım gittim..
valla esirgemedim öyle dışarlardan..:34::34::34::34:

butik bebeden aldım iç zıbınları..
çıtçıtlı badileri de normal mağazadan aldım. fazla irdeleme en kalitelisi 5 tl ye aldım esnek çok güzel. hatta yazın
izmirde 3 ü 10 tl ye aldım fitilli atletler olur ya eskden onun çıtçıtlı
badisinden. çok güzel. sen bana güzven normallerden al gitdin.
senin sıpacık çağan gibi ilkbahar bebesi..ben mont almadım örgü hırkalar işe yarıyor zaten. sonra yaz geliyor tek çıtçıtlı ile duruyolar.

sakın ilk bebeklik için pahalı şeyler almaa...
sonraki sene isteğine göre alırsın... battaniye çok lazım oldu çağanda çünkü tam kaloriferlerin
kapanmasına denk geldi doğumu 6 nisan... çifter çifter battaniyeye sardım kucamıza aldık...

ayrıca iki aylık bebeyle niye gezilmesin..
çağan 13 günlüktü benim günüm vardı çağanı sarmaladım gittim..
valla esirgemedim öyle dışarlardan..:34::34::34::34:

valla cnm ben senin sozunu dinlicem bu konuda… gercekten ilk aylar fazla seye gerek yok sonrada bizimkiler yaza denk gelcek saddce body takilcaklar… kisa dogruu lazim oldukca yeni cicisleri alinir…

valla cnm ben senin sozunu dinlicem bu konuda… gercekten ilk aylar fazla seye gerek yok sonrada bizimkiler yaza denk gelcek saddce body takilcaklar… kisa dogruu lazim oldukca yeni cicisleri alinir…

Haaa şoylee soz dinleyen ogrenci cok seveeim:))))
Cagana chiccoo dan tulmlar aldiydimda bi tanesini 1 hafta giydi...cidden cok pahali seyler almayin ...
Ben simdi caganin skileri cikardim bide pem bemiz yok diye ucuz ucuz ama guzel 4 hastane cikisi ldim tamam..
Valla en pahali hastanecc ciksni 15 tl ye aldim. Kumasi penyesi de cok yumsak....hemde 5 li set...yarin fotosunu cekip koyarim...ikili takimi 10 tl 6 tl oyle aldim hemde ck tatlilar...yumsaciklar...birinin eldivni tjmden beyaz her takima olur. Digerleride kendinden eldivnli...

Back
X