- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimmm cok sevindimmmm..allah bidaha yasatmasin zor gunler...derin bi oh cek v halilegin zevkini surr..
Hulyaaa
Kiz senin kolerden birinn erkek ol ma htimalii m. Var neyseki alisverisi cok yapmamistinnn..:)))))
gunaydın kızlarrrrrrrrr.....erkenciyim bugun saat 6,50 de kaltım zorum neyse iş yapiim dedim ama canım istemedi.. süpürgeyidemo o saatte çalıştıramam..
yemek yapsam ne yapacağımı bilmiyorum bugun olmassan dışardan yeriz.. üseniyorum valla. yemek işi zor geliyor bana..
haftaya perşembe kontrole gideyim diyorum almadım daha randevu..
gunaydin hnmlar,
vallahi hafa bitti bile ama bu hafta bana hic gecmedi gibi gelmisti basta…
yarin evde dolap temizligi basliyor …bakalim sonuc nolcak… :18:![]()
Kozalagin eline bir liste verdim evde yapilmasi gerekenler diye sabah sabah korktu garibim…![]()
esra cnm ne kastin sabahin dan yerinde kalkmaya…. Hallolur hepsi yavas yavas hic yorma kendini…
gerçekten yaa ne çabuk bitti bu hafta ay ne dolap temizliği yaa nerden çıktı canım yorma kendini eşine liste verdiğin iyi olmuş zaten eminin o listenin en fazla 3te1ini yapar gerisi kalır :))
sabah sabah doğumdan bahsedince sen ben ebda'da belgin burcu ve özlem gibi olcaz peşpeşe birimiz bitcek öbürümüz doğuma gitcez inş:))
Suzii.
Dolap iclerini hallettim ben.hem mutfak hem gomme hem de yukluk. Haftalardir e de tasviye var. Serdar diyo en son beni de atacaksin :))))
En son be k kiyafetleri yikadim utuled im. Cekmecye dizdim. Hastane cantam kaldi. Bi turlu elim var miyor onada..
Kitaplikla sifonyer gibi bisey almam lazimm..yayintiyi gotirsun. Kitaplarin bazilari disarda kaldi...
kızlar hepiniz çok sağolun.
gerçeten çok zor günlerdi.
hamile kalmakla da iş bitmiyor,doğurmakla da anlaşılan.
Rabbim kimseyi bu tür şeylerle sınamasın.karar vermek her aşamada çok çok zordu.
sonuç bekşemesi ayrı bir zordu.
bu arada kalpte çıkan ekojenik odak için çocuk kardiyologunun görmesi gerekliymiş.
aslında doktor bana 2 hafta sonrasına randevu al demişti çocuk hastanesinden.
ama işe amniyo falan karışınca hiçbişey yapasım gelmemişti.
şimdi hemen randevumuzu alayım.kalp 22.haftada tamamlanıyormuş.
Allah'ın izniyle onda da bişey çıkmazsa hamileliğin keyfini sürücem ben de.
o da iyi çıkar di mi kızlarrrr?
65.000
Bende dun 2.300 okudim..
Toplam 67.300 oldu..
tünaydın kızlar güzel haberler alıyorum hülüşş hayırlısı olsun kuzum eğer erkek olursa benimde kızım olursa daha hamile kalmadan kız diyorum :) bana gönderirsin pembiş kıyafetlerini edbacım cok gecmiş olsun allah hepinize sağlıklı hamilellikler yaşatsın şimdi gelelim banaçarşamba günü gündüz saat 2 de ovitrelleyi oldum. yani 36 saat sonra dün gece saat 2 ye geliyordu ne yapsak ne yapsak diye düşünürken en iyisi saat ikiyi bekliyelim garanti olsun dedik eşimle ole bole derken eşim uyudu beni saat ikide kaldır dedi
allahım şansa bak bende uyumuşum televizyon açık bi şekilde allahtan saati 2 ye ayarlamışım herneyse herifi uyandırdım şükrüü kalkkk saat 2 diye ne komik bi durum allahın izniyle bi hamile kalsam ilerleyen zamanlarda hepsini çocuguma anlatcam seni dogurmak için ne hallare düştüm diye
![]()
mik mik oldu ayklarımı kaldırdım bi 5 dakika ole durdum sonra ayagımın altına yastık koyup ole uyudum sabaha kadar sabah 8 gibi bi uyandım aman allahım o nasıl bi ağrıdır ole bel ve kasık sancısından duramıyorum. bide üstüne tuvaletim gelince dahada kötü oldum ayaklar hafif burkulmuş bir vaziyette lavaboya gittim ama hala sancım var bi yandan seviniyorum yumurtalar mı catladı acaba diye bi yandanda acı çekiyorum ama umarım cektiğim acılara değer bu ağrı dünden beri oluyo ama sabah daha kötüydü.. velhasıl kızlar dua edin bana ve benim gibi olanlara.. inşallah yumurtlamışımdır ve küçük yavrucaklardan bi iki tanesi bana tutunmuştur..
canım allah kalbine göre versin inşallah tutunur bebişlerin,kaç yumurtan varki bikaçtanesi diyosun:))) emeklerine deysin inşallah ağrı olması guzel çatladılar işte çatır çatır![]()