Dostlugun ve dayanışmanın topiği

çok sevindim yelizcim ya çok yogun bi çalışma temposunun içindeydim diğer hamileliğin dünyaya gelişini bile duymadım. gözün aydın. bu seferki nasıl oldu? sürpriz mi yoksa? ne kadar olacak şimdi araları?

Lan ne face var ne youtube burda. Yine akşam oldu 18:55, şşşşt bacılar buraya uğrayında 2 dk hasret gidirek. Çok özledim hepinizi. mmmmmmmucx:KK31::KK31::KK31:

çok sevindim yelizcim ya çok yogun bi çalışma temposunun içindeydim diğer hamileliğin dünyaya gelişini bile duymadım. gözün aydın. bu seferki nasıl oldu? sürpriz mi yoksa? ne kadar olacak şimdi araları?

Canımmmm, nerden nasıl anlatayım bilmiyorum. Gezi ve Pera 12 Haziran doğumlu. Bu sefer ki kazayla oldu be kuzum. Vardır Rabbimin bi bildiği, hoşgeldin bebeğim emanetim deyip 4 elle sarıldım, şimdilik iyi gidiyor gebeliğim. Vücudum daha gebelikten çıkamadan 2. gebeliği yaşıyor.:-) Aynı çalışma temposundayım inan. Şu an Çin'deyim. Haftaya dönüyorum.:KK31:

Canımmmm, nerden nasıl anlatayım bilmiyorum. Gezi ve Pera 12 Haziran doğumlu. Bu sefer ki kazayla oldu be kuzum. Vardır Rabbimin bi bildiği, hoşgeldin bebeğim emanetim deyip 4 elle sarıldım, şimdilik iyi gidiyor gebeliğim. Vücudum daha gebelikten çıkamadan 2. gebeliği yaşıyor.:-) Aynı çalışma temposundayım inan. Şu an Çin'deyim. Haftaya dönüyorum.:KK31:
Oy kiyamam kuzum sana masallah, hava degisikligi ortam olusturmustur oyle derlerya ;) emzirirken mi hamile kaldin yoksa ;)

Bizde ozledik ve seviyoruz sizii anali ogullu :))

Hahahahaha aynen yaaaa :)))

Bi iyileşelim topik nasıl canlanıyor görün siz Özser şimdilik tüm ilgiyi kendine istiyo ama sonra teyzoşlarına da bırakır beni :KK66:
yine kaynar kazanlar burcu Belgin bi soluk Esra da alışır yeni tempoya bu arada
sizlerde sonlara yaklaşırsınız sığmıyoruz bunalıyoruz der durursunuz :))

Yeliz bayıldım resime ama ya iki erkek ise :)
[/QUOTE]
Kızlar merhaba .
O OZSER0801 ile 2019 Ekim annelerinden tanışıyoruz.dogum sonrasi bazı aksilikler oldu ameliyata alindi falan sonrası haber alamadik ve çok merak ediyoruz.gorusen varmı bilginiz varsa ve yazarsanız çok seviniriz.

Back
X