Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok sevindim yelizcim ya çok yogun bi çalışma temposunun içindeydim diğer hamileliğin dünyaya gelişini bile duymadım. gözün aydın. bu seferki nasıl oldu? sürpriz mi yoksa? ne kadar olacak şimdi araları?
çok sevindim yelizcim ya çok yogun bi çalışma temposunun içindeydim diğer hamileliğin dünyaya gelişini bile duymadım. gözün aydın. bu seferki nasıl oldu? sürpriz mi yoksa? ne kadar olacak şimdi araları?
Canımmmm, nerden nasıl anlatayım bilmiyorum. Gezi ve Pera 12 Haziran doğumlu. Bu sefer ki kazayla oldu be kuzum. Vardır Rabbimin bi bildiği, hoşgeldin bebeğim emanetim deyip 4 elle sarıldım, şimdilik iyi gidiyor gebeliğim. Vücudum daha gebelikten çıkamadan 2. gebeliği yaşıyor. Aynı çalışma temposundayım inan. Şu an Çin'deyim. Haftaya dönüyorum.
Canımmmm, nerden nasıl anlatayım bilmiyorum. Gezi ve Pera 12 Haziran doğumlu. Bu sefer ki kazayla oldu be kuzum. Vardır Rabbimin bi bildiği, hoşgeldin bebeğim emanetim deyip 4 elle sarıldım, şimdilik iyi gidiyor gebeliğim. Vücudum daha gebelikten çıkamadan 2. gebeliği yaşıyor. Aynı çalışma temposundayım inan. Şu an Çin'deyim. Haftaya dönüyorum.
Bi iyileşelim topik nasıl canlanıyor görün siz Özser şimdilik tüm ilgiyi kendine istiyo ama sonra teyzoşlarına da bırakır beni
yine kaynar kazanlar burcu Belgin bi soluk Esra da alışır yeni tempoya bu arada
sizlerde sonlara yaklaşırsınız sığmıyoruz bunalıyoruz der durursunuz :))
Yeliz bayıldım resime ama ya iki erkek ise :)
[/QUOTE]
Kızlar merhaba . OOZSER0801
ile 2019 Ekim annelerinden tanışıyoruz.dogum sonrasi bazı aksilikler oldu ameliyata alindi falan sonrası haber alamadik ve çok merak ediyoruz.gorusen varmı bilginiz varsa ve yazarsanız çok seviniriz.