Dostluk,arkadaşlık bu mu?Nerde hata yapıyorum?

Mallık değilde inanmak istediğimiz şeydi diyelim :) Yok ya gerçekten üniversitedeki arkadaşlıklar otogara kadarmış.Bizim okulda meşhur bir sözdür.Doğru gerçekten de koskoca bir yaz tatilinde 1-2 defa konuştuk ya arkadaşlarla o da benim mesaj atmamla.Ehh orada değilim ya derdini dinleyemiyorum ne gerek var görüşmeye gelince yine görüşürüz diye düşünüyorlar sanırım.Lisede 2 tane arkadaş edindim gerçekten dost dediğim o kadar onlarda benden uzaklar şuan ne yazık ki.Bu arada çok sevdim şu sözünü ''meğer herkese bir iki mrb bi çay iki sohbet bu kadar olmalıymış '' . Ne kadarda doğru.Kimseye kolay kolay güvenmemek lazım.

sağol canım gerçekten öle sanallaştık çünkü..
arkadaşlık aynı mahallede/apartmanda oturup kapıda/yolda slm vermemek ama facede yemeyip içmeyip eklemekten ibaret malesef son zamanlarda..ben aynı görmüyorum face le ama mesela burdaki muhabbetler yakınlıklar daha gerçekçi geliyo biliyomusun buda sanallaşmamızın bi sonucu ama dış alem körelince bilgisayardan medet umar olduk ha memnun değilmiyim ölede memnunumki dışardaki insanların derdi ne düşüncesi ne sana ne amaçlı yaklaşıp muhabbet ediyolar çözmek mümkün deil..burdaki çoğu arkadaşla dertleşip birimizin bildiğini diğer bilmeyen bi arkadaşa önerip onu mutlu etmek bile bana daha anlamlı ve gerçekçi geliyo dediğim gibi..ha tabiki 1 2tane vardır etrfata açıkçası biri boş muhabbet ettiğim gırgır olsun die görüştüğüm arkımdır dieri çook saftır çok temizdir onu dinlemeyi yardımcı olmayı ve beni sevip saydığını bildiğim için evden biri gibi gördüğüm arkımdır..ama şunada inanıyorum hani bi not zamanı gelenler varya onlarada o dilden muhabbet kurmak lazım o nasl kullanıldığını hissettiriyorsa aslında çekinmeden sende onu kullanacan çünkü o insan ztn bunu kabullenerek gelmiş sayılıyor..o yüzden asında arkadaşsız kalınmıyor her yer arkadaş ama dost yok dediğim gibi ölede şeyler gördükki dostada postada yer yok malesef artık biraz kafa dinleme vakti...birazda kendimiz için koşturma vakti..bakalım hayatın neresindeyiz eksik gedik ne gidişat nee..yahu nerden açtın konuyu bak saat kaç ben hala yazıyorum bıraksan ansiklopedi çıkaracam 27ciltlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…