canım bunlardan ziyade eğer çook yakın canciğer kuzu sarması dostun olsaydı emin ol okul bitince iş konusunda eğer şans sana ondan önce gülse seni öldürür resmen diliyle gözüyle bu tarafıda var..ben hiçbi zaman ööle sonradan okuldan ordan burdan olan dostluğa inanamadım nedense arkadaşlık bi nebze..mesela gözümü açmışımdır mahallede koştuğum oynadığım ztn hala yanımda ha 1eksik 2fazla herkesin hayatta uraştığı dert yol başka ama olsun..yoksa okul vs bunlar boş hele dediğim gibi ünivden ümidi kes o yalan..bnm o arkadaşım nasılsa hiç çalışmadığını iddia eder ki ünivdeki listenin en başında yer alan sözdür bu gider hep yüksek alır geçen ben yüksek aldım bu FF i taktı tabi..halini tavrını görmeliydin bende mal gibi ona pc si olmadığı için notlarını müjde gibi söledim hep ve Allah biliyo kim olur olsun hep daha çok olsn isterim kimsedekinde gözüm olmaz..hayat böle boş muhabetlerden ibaretmiş ölene kadarda bööle insanlarla karşılaşıcaz..meğer herkese bir iki mrb bi çay iki sohbet bu kadar olmalıymış arkadaş denince evdeki kardeşten farksız hatta önde geliyo biliyoruz..ahh ahh bu yaşta hala aynı mallık.iyi oldu dank etti şimdi yoluma bakarım işte