Dostluk müessesesi üzerine

Oncelikle o dostunuz degil arkadasiniz malesef.dost cok farkli benim bir dostum var.surekli bir arada olmak icin can atariz.kiz karfesim yok o kiz kardesim.iyi ki var.o olmasa hayatin anlami azalir benim icin onun da oyle oldugunu biliyorum eminim yani.boyle suphe duyuyorsan dost degilsin zaten.psikologa ihtiyacim yok o oldugu icin mesela.en darda oldugumda onunla paylasmak yetiyor huzur buluyorum.onun derdi oldugunda hep yanindayim.onun disindakiler arkadastir.bu arkadasin da arkadas gorusmesini sik yapmayi sevmiyor olabilir.gorustugunde de seni cok sevdiginden iyi vakit geciriyordur

Beni dostu olarak görmüyor demek ki. Benim aylarca görüşmememin tek sebebi ondan haber gelmemesi yoksa ben sürekli buluşmak isterim üstelemek istemiyorum gurur yapıyorum ben de.

Samimi olduğum arkadaşlarla buluştuğumda bende çoğunlukla dinleyen taraf oluyorum. Çünkü gerçekten anlatmaya dair gerekli bulmuyorum hayatımda olan bitenleri, onlara göre daha sakin yaşıyorum ya da dediğim gibi anlatmaya değer görmüyorum. Bunu arkadaşlarımda bilir. Dinlemeyi konuşmaktan da daha çok seviyorum. Buluşmamaya gelince ben art niyet aramadım.. yüzyüze görüşmek zor olabiliyor bazen aynı şehirde olsan bile. Telefon üzerinden görüşüyormusunuz peki? Ve de kesinlikle hissiyatınıza kulak verin, o söyler size arkadaşınızın samimi olup olmadığını. Biz arkadaşınızı tanımıyoruz sonuçta. Bazıları dipdibe yaşar bazıları dost da olsa buna gerek görmez, ama her daim hazırda bulunur

aylarca görüşmeyip fırsat bulamasam da telefonda sürekli görüştüğüm arkadaşlarım var. ama bu arkadaşımla telefonda da görüşemiyoruz kısa kesiliyo sohbet birden bitiyor.

aylarca görüşmeyip fırsat bulamasam da telefonda sürekli görüştüğüm arkadaşlarım var. ama bu arkadaşımla telefonda da görüşemiyoruz kısa kesiliyo sohbet birden bitiyor.
Hmm.. yukarıda denildiği gibi acaba sizi dost olarak görmüyor mu. Belkise dostluk nedir bilmiyor ve o yüzden beklentinize uymuyor. Ben açıkcası uzun zamandır görmediğim dostlarımın halini hatrını kısa bir mesaj da olsa merak edip sorarım..

Tam söylediğiniz dinamikte bir arkadaşlığım vardı. Daha doğrusu dostumdu. Çünkü sizin gibi yılda 1 değil hergün görüşürdük. Arkadaşlığımız sürekli benim hayatım , benim mutluluklarım, benim üzüntümle geçti . Kendisi hep yanımda oldu ama sadece dinledi hiç anlatmadı çok zorladım sizinle aynı cevabı aldım. Sonra birden bire beni bırakıp gitti :) kavga etmek barışmak için mesajlar attğımda da çok birikmiş şeyler oluğunu söyledi.yeni arkadaşlarıyla çok farklı bir insan oldu hiç benimle olduğu gibi değil. Belki ben biryerlerde yanlış yapmışımdır diyorum ama asla bencil br insan olmadığımı biliyorum. Bu çoğunlukla ondan kaynaklandı. Demekki benden çekinmiş , yanımda kendisi olamamış. Derdini sıkıntısını anatmamış. Demem o ki arkadaşınız sizi kensinden daha üstün görüyor olabilir, sizden çekiniyor olabilir. Böyle davranmasının sebebi kesinlikle vardır ama bir süre sonra sonuçları da benimki gibi olabiliyor. Eğer aynı durumu yaşamak istemiyorsanız mutlaka onyn hayatıyla çok ilgli olun yanında olun merak edin arayın sorun. Yapıyorrsanız fazlasını yapın içinde briktirmesin

yaa kötü olmuş sevgililer yıllar geçince farklılaşıp anlaşamıyo ya sanırım biz de ergenken uyumluyduk büyüyünce o değişti böyle düşünüyorum en saf şekilde. çok kıymet veriyorum aslında karşılık alamamak çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…