Bu çocuğun amacı ne?

Benim kocamı kahveye çağırsa bir kadın adamcağız konuşmak istemiş mi derim. Bir şey anlamadım. Bu konuyla ilgisinide kuramadım.
Hani dediniz ya belki çocuk sadece konuşmak istedi falan o yüzden çağırdı
Ki evine çağırıyor bu konuda arabasıyla her gün götürmeyi teklif ediyor
Bunlar aşırı samimi davranışlar bana göre
Kız da diyor ki o yakınlık yok aramızda pat diye sevgilin var mı diyemem şu an .
Ama böyle birşeyler duydum net değil diyor
Ve çekiniyor normal
Sizde kıza kendi kendine havaya girmişsin diyorsunuz resmen
Görüşme konuşma teklifi erkekten gelmesine rağmen
Kız evine çağırmıyor çocuğu altını çizelim
Bu kadar hafife alıncak bir konu değil
Konu sahibi de diyor sevgili durumu doğruysa bu ilişki bitmemişse gitmek istemiyorum ki doğru bir davranış sergiliyor
Yani aynı şey sizin başınıza gelse diyorum ne var konuşmak için çağırıyor demezsiniz değil mi?
Sevgili ilişki evlilik bir farkı yok benim için
İlişkide de insanlar dürüst ve sadık olmalı
Ben normal karşılamam
Sizde karşılamazsınız

Hani dediniz ya belki çocuk sadece konuşmak istedi falan o yüzden çağırdı
Ki evine çağırıyor bu konuda arabasıyla her gün götürmeyi teklif ediyor
Bunlar aşırı samimi davranışlar bana göre
Kız da diyor ki o yakınlık yok aramızda pat diye sevgilin var mı diyemem şu an .
Ama böyle birşeyler duydum net değil diyor
Ve çekiniyor normal
Sizde kıza kendi kendine havaya girmişsin diyorsunuz resmen
Görüşme konuşma teklifi erkekten gelmesine rağmen
Kız evine çağırmıyor çocuğu altını çizelim
Bu kadar hafife alıncak bir konu değil
Konu sahibi de diyor sevgili durumu doğruysa bu ilişki bitmemişse gitmek istemiyorum ki doğru bir davranış sergiliyor
Yani aynı şey sizin başınıza gelse diyorum ne var konuşmak için çağırıyor demezsiniz değil mi?
Sevgili ilişki evlilik bir farkı yok benim için
İlişkide de insanlar dürüst ve sadık olmalı
Ben normal karşılamam
Sizde karşılamazsınız

Birçok ortamda bir çok defa bir araya gelmişler zaten. Herkesin içinde açık açık yapılan bir teklif en fazla gider 5 dk oturur niyetini anlardı az çok. Ben çok fazla gerildiğini söyledim. Kendi kendine havaya girmişsiniz kötü bir söz bence ama altında hemen faklı şeyler aramaya gerekte yok diye düşünüyorum. Farklı düşünüyoruz bu konuda. Evleri yakın belki komşu olmak istiyordur gerçekten bu ihtimalde düşünülmeli. Zaten amacı başkaysa buda çok geçmeden anlaşılır.

Birçok ortamda bir çok defa bir araya gelmişler zaten. Herkesin içinde açık açık yapılan bir teklif en fazla gider 5 dk oturur niyetini anlardı az çok. Ben çok fazla gerildiğini söyledim. Kendi kendine havaya girmişsiniz kötü bir söz bence ama altında hemen faklı şeyler aramaya gerekte yok diye düşünüyorum. Farklı düşünüyoruz bu konuda. Evleri yakın belki komşu olmak istiyordur gerçekten bu ihtimalde düşünülmeli. Zaten amacı başkaysa buda çok geçmeden anlaşılır.
Bende şu tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bir erkek maalesef yurdumuzda komşu olmak için bir kızı evine çağırmıyor
Keşke öyle olsaydı
Ama işte
Bunu sende çok iyi biliyorsun
Tartışmaya kapalı bir konu bence

Bende şu tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bir erkek maalesef yurdumuzda komşu olmak için bir kızı evine çağırmıyor
Keşke öyle olsaydı
Ama işte
Bunu sende çok iyi biliyorsun
Tartışmaya kapalı bir konu bence

Konuyu dağıtmamak adına evet tartışmaya gerek yok. 😊

Hiç bir yerde yok, onun evinde mi ver kek sadece? Israr ederse konuyu değiştirin. Anlar herhalde.

Hiçbir fikrim yok. Sevgilisinden hiç bahsetmiyor. Ayrıldık ya da birisi var gibi. Yani konu hiç sevgili muhabbetine gelmedi. Ya zaten sevgilisi olmadığından emin olsam belki evine giderdim. Halini tavrını sevmezsem dışarda görüşmeye devam ederdim. Ama ortada böyle bi durum olduğu için sevgilisi varsa tek Başına evine gitmem hoş olmaz diye düşündüm.
Benim başıma benzeri geldi.Hiç sevgilim var ya da yok demedi aramızda böyle bi konu geçmedi ama sonuç: meğer sevgilisi varmış ona rağmen benimle görüşmüş.! Kesinlikle temkinli yaklaşın.

Ya aslında en başta gayet makul gelmişti. Ama sevgili muhabbetinden emin olmadığım için ve daha önce hiç baş başa buluşmadığımızdan içim rahat etmedi. Sizce dışarda görüşmek için bir davet beklemeli miyim yoksa bu sefer ben mi davet etmeliyim ? Aslında bi süre daha grupça görüşüp tanımayı düşünüyorum. Tanıdıkça baş başa buluşmak için uygun ortamın nasıl olacağını da hissederim diye düşünüyorum.

Tam anlamıyla kendi hislerinizden emin olduğunuzda kahve ısmarlamayı teklif edebilirsiniz, binevî telafi gibi de olur. Ne güzel heyecanlar :KK15:

İnstagramdan ekli mi sende?
Onu dışarda kahve içmeye çağır
Geçen günün telafisi olsun de
Foto çekin
Paylaş
🤗 şu emojiyi koy fotonun altına
Onu etiketle
Eğer sevgilisi varsa etiketlemelerden durumu farkedecektir ve durumu anlayacaksındır

Ya da

Yine onu kahve için dışarı çağır
Sonra bi mesaj gelmiş gibi davran
Suratın düşsün
Ne oldu der
Ya teyzem/halam/ninem mesaj atmış acilen beni ara diye dakikam yok senden konuşabilir miyim de telefonun kilidini açıp sana verecek o an birini ara annen olur kankan olur
Sonra 1 dk off çekmiyo sanırım dur bi sakin sakin anlat diyerek gözden kaybol
Hemen mekanın wcsine git
Gir bak telefonuna
2 dakikan var
Bakabildiğin kadar bak anlarsın zaten biri var mı yok mu

Back
X