dostu olabilir mi nasıl anlayacağım?

Konu dallanıp budaklanmış. Bence de dost gibi güzel bir kelime bu kadar farklı bir anlamda kullanılmamalı. Ama bunu da kesin bir erkek icatetmiştir... Bu kadar iğrenç bir zihniyet gizlice çoğu erkeğin içinde maalesef. Çok soğudum halbuki aylar sürdü ona ısınmam:KK43:( Ahlaklı geçinen çoğu erkekler bile hayır diyemiyor ikinci bir kadına. Ve neden tek eşli olamıyor bu adamlar bilemiyorum. Evli değilim şükür. Ama bu işin aslını öğrenmem lazım. Benden başka biri var mı acaba. Bana taktik verin. Yüzleştirip bitireyim koysun ona ya da masumsa devam...
içinde şüphe varsa ki bence var ikinci biri olabilir çünkü ben eski sevgilime sormuştum ben o kadar ş....siz miyim demişti bende saf gibi ona inanmıştım kendisi din kültürü öğretmeniydi branşına konduramamıştım ama ondan da betermiş bu zihniyette birisi için şimdi yoksa bile ilerde mutlaka olacaktır yol ver gitsin :)

içinde şüphe varsa ki bence var ikinci biri olabilir çünkü ben eski sevgilime sormuştum ben o kadar ş....siz miyim demişti bende saf gibi ona inanmıştım kendisi din kültürü öğretmeniydi branşına konduramamıştım ama ondan da betermiş bu zihniyette birisi için şimdi yoksa bile ilerde mutlaka olacaktır yol ver gitsin :)

eski sevgilin de mi dediği gibi çıkmadı? yani senleyken başkasını da hayatına aldı

keşke başkası olsaydı başkaları diyelim ayrıca benim üç yıllık ilişkimdi ama benden önce ki ilişkiside varmış :oha: yani buna göre hayatına giren herkes çıkamazmış:lülülü:
ay inanmıyorum o nasıl bir zihniyet... Bu erkekler doyumsuz yaratıklara dönüşebiliyor. Kurtulmuş olmak iyi böyle brisinden. Ben de anlarım bir an önce böyle bir durum var mı diye.

Ya lütfen biraz baskın olun, karakter koyun gençler. Size ayıp ve günahsa ona da öyle olduğunu belirtin. O insansa siz de insansınız. Ne saçmalıktır bu böyle yaa. Bu mantıkta bir insanla değil evlenmeyi düşünmek görüşülmemeli bile. Daha arkadaşsınız şimdiden böyle basit bir şeyi soramıyorsanız tebrikler. Sindirtmeyin kendinizi...

zihniyetine tükürdüğüm yol ver gitsin uğraşma bile .
Nasıl evlilik düşünüyorsunuz daha nereye gittiğini bile soramıyorsun.

Temiz aile kızıyım demissin, ben bu sözün anlam ve amacını hiç anlamıyorum. Temizliğin kriterini başka şeylere sığdırmak lazım.

Erkek arkadaşınızın dostu var mı yok mu bilmem, ama midesi, beyni, mantığı gibi bir çok kavramı yok.onu belirteyim. Bu insanın evlendikten sonraki tavrı ve kafası çok daha korkutucu bence. Siz varsa yol yakınken donun. Illa o yerde bir şey çıkmasını beklemeyin

Sevgili konu sahibi, bu arkadaş bu zihniyetle sana uygun değil. Henüz toysun anladığım kadarıyla ama erkek arkadaşın piyasanın kurdu olmuş ve senin toyluğundan yararlanıyor. Eğer hiç bir şey görmeden gözünü kapatıp bu kişiyle evlenirsen hayatının hatasını yapacaksın çünkü mutlu olamayacaksın. Bak şimdiden şüphelenmeye başlamışsın, bu şüphe evlendikten sonra da devam edecek. Bu yüzden sana tavsiyem ayrıl bu kişiden yol yakınken, yeni insanlarla tanış, insanları incele. Korkma bir kaç flört seni kötü ahlaksız biri yapmaz, yaşayacağın deneyimler gerçekte neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilmeni sağlar. Etrafında arkadaş olarak gördüğün erkekler de varsa mümkünse onlara karşı da antenlerin daima açık olsun, deneyimlerimizi sadece kendi hayatlarımızdan değil başkalarının hayatlarını gözlemleyerek de kazanırız zira. Onların kadınlarla olan ilişkilerini de incele, soru sor ve onları dinle.

Onun tabirine göre çapkınlığı önceden yapıp bitirmiş olması gerekiyordu. Şimdi evlenmeye karar verdiğine göre durulma aşamasında olmalı. Ama bence böyle saçma bir düşüncede olması ayrılmak için yeterli bir sebep

Merhabalar,

Erkek arkadaşımın zaman zaman ziyaret ettiği bir arkadaşı var ve onun hakkında hiçbişey bilmiyorum. Evlilik düşünüyoruz. kendisi ciddi ancak bahsettiği bir konu oldu. Erkekler gezip tozup gönlüne göre yaşayıp sıkılınca artık evliliğe karar verirlermiş. Bir kadın ise böyle gönlünce yaşayıp daldan dala konup sonra evlenemezmiş. Kısaca kadın çapkınlık yapamazmış. Anladınız siz. Ben de tam bu kriterlerdeyim ona göre yani evlenilecek temiz aile kızı. Sen de böyle mi düşünüyorusun yani erkek çapkınlık yapar durulunca evlenir kız ise bu şekilde yaşayamaz dedim. Evet dedi. Ve hemen hemen her hafta Şişli'de bir arkadaşına gider ne yaptığını bilmediğim. Orada dostu olabilir mi? Bunu ona soramam değil mi? Çok soğudum ayrılmak istiyorum şu an.
Adamın zihniyeti belli, seninle "temiz aile kızı" olduğun için evleneceği de belli. Yol ver gitsin.

Bak sana bir örnek vereyim; aynen bu tarz bir adam yıllar önce evlenmiş bir arkadaşla. Daha balayına gitmeden yolda anlatmaya başlamış yaptığı naneleri hem de büyük bir gururla. Böyle bir şey yaşamak ister misin?

Seninle sadece "sen " olduğun için mi yoksa "el değmemiş kız" olduğun için mi evlenmek isteyen bir erkeği hak ediyorsun ona bir karar ver bence sonra yapılacak belli zaten.

Bu düşüncede biri olması yetmez mi sizce de
İlla birinin olması gerekmez ayrılmanız için ayrıyeten dost hoş bir tabir değil
Her geçen gün ufkumu kapatıyor bu site
Böyle erkeklerle nasıl birlikte olabiliyorsunuz
Yadırgamamak lazım bence kavun değilki koklayasın zamanla görüyolardır bu tarz sığ düşünceleri o flört eden erkek bu kafa yapısını zamanla açar başta saklar... e kadında bağlanınca bi kere hemen farketmez adamın düşüncelerini ignore eder normal yani

Back
X