- 2 Ağustos 2013
- 4.111
- 3.891
- 448
Evli insanla dostluk pek olmuyor haklısın. evlenince zaten ister istemez uzaklaşma başlıyor. karşıdakinden önce ben huzursuz oluyorum acaba rahatsız mı ederim diye. ancak benim arkadaşlarım hep evlendi. 28 yaşındayım. bekar birkaç tane arkadaşım ancak vardır. yorum yapmam yanlıştı, misal veriyorum herhangi bir kişinin normalde kocası kötüdür ve kendisi de çok iyi biliyordur. onun kötü olduğunu ben söylersem kocasını kötülersem zoruna gider, kabul etmek istemez. yani yorum yapmamalı.
yasmin merhaba; durumu kesinlikle üstüne alınma..senle alakalı bir durum görmedim.. arkadaşın çok zor günler geçirmiş, belki evliliğini oturtmaya çalışıyor, biliyorsun ki evlilik kolay olmuyor bu zamanda..
senle de paylaşımlarında ileri gittiğini düşünüyorum, sende haklı olarak yorum yapmışsın.. çok fazla irdeleme bence, çünkü anladığım kadarıyla senin bir suçun yok. belki o yanlış yaptığını farketti, belki eşi uyardı filan..
sen ona sevgilinden yakınsan ve o da olumsuz şeyler söylese, elbet senin de hoşuna gitmez.. artık üstüne gitme.
birbirinizi iyi hatırlayın bence.
bu arada topiğimize gelmek istersen bekleriz..
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...0-yas-uzeri-bekar-bayanlar-sohbet-topigi.html