- Konu Sahibi Orodrethica
-
sen neden yapıyorsun suprız pasta kutlama, vs bırak senın dogum gunun geldıgınde o kutlasın. sen ne cabalıyorsunkı
Sanırım sırf mesaj yazmak için yazıyorsun.. Sorulan soru ne verdiğin cevap ne :1closedeyes:
Bence içinden geleni yap kendin araştır, başkasına göre hoş olan bir mekan belki sana itici gelecek. Taksimde güzel yerler bulabilirsin, yada evde bir kutlama yaın imkanlar el veriyorsa cokacimcoook
sen neden yapıyorsun suprız pasta kutlama, vs bırak senın dogum gunun geldıgınde o kutlasın. sen ne cabalıyorsunkı
yine ben:lepi:
aklıma geleni hemen paylaşmak istedim,malum iyi düşündürüo,anlıyorum halinikafamçokkarıştı
ben sevgililer gününde yine esas hediyesinin yanında yine resimlerimizle alakalı bişi yapmıştımki hemen anlatıyorumlülülülülülü
(sanırım sizinde var resimleriniz,fikrim hoşuna gittiğine göre)
şimdi tatlım şöyle bi program var,pc nde seçiyosun resmi,program sana istediğin büyüklükte kağıda,istediğin nokta vuruşlarıyla tarıo onuşakkıdı
örneğin;benimki abantta çekindiğimiz bir resimdi,onu 4x5 yani toplam 20 A4 kağıda yerleştirio,ister renkli ister siyah beyaz çıktısını alıyosun,oda duvarına poster olarak çift taraflı bantlarla yapıştırıo,ve her sabah güne senle başlıosüprizzzzz
biz işi büyüttük tavanımızda bile var,çok hoş,ilgilenirsen özelden msj at sana resmimi programı,herbişeyi yollar yard olurumbuyrunnnnnnnnn
tatlım profilin özel msj kapalıydıda...
ihtiyacın olnaz şey"rasterbator"adlı programkaydirigubbakcemile5
şimdiden kolay gelsin,yard olabilceğim bişi olursa sor
aklıma geleni tekrar yazarım zatenopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?