Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çarşamba yani 17 şubatta doğumdayım inş sezaryen olacak

ne güzel sona gelmisin canım allah bir avazda kurtarsı işallah 17 şubat benimde doğum günüm ne güzel,benimde doğumum yaklaştı 38 haftalığım bakalım benim bebeğimde hangi gün gelir 17 olmasını cok isterdim

arkadaslar 34. haftaya girdik cok sukur. 26. haftadan beri yatıyorum, erken dogum rıskım oldugu ıcın.. gunler daha zor gecıyor.. yarın kontrolumuz var ıns. her sey yolundadır..doguma boyle sayılı haftalar kala bende uykusuzluk ıyıce arttı. ne gece ne gunduz uyuyamıyorum..gece 2'ye 3'e kadar oturuyorum.. neden bılmıyorum.. sızede oluyor mu kızlar???? birde sanırım alan daraldıgı ıcın olsa gerek cok fazla yıyemıyorum mıdem bulanıyor, hatta dun istifra ettim cok su ıctıgım ıcın.. aynı sıkıntıları yasayan var mı??

Aynı sorunları bende yaşıyorum,napalım hamileliğin cilveleri olsa gerek.Ben yemek yerke az ve sık yemeni öneririm cok daha rahat edersin mideni fazla doldurmamış olursun.Uyku sorunuda aynı geceleri oturuyorum ama gündüzleri takviye yapıyorum yerine,sanırım doğum sonrası uykusuz geceler hazırlık yapıyoruz ister istemez.Biraz daha dayanman lazım az kalmış artık,allah sağlık bebeğini kucagına almayı nasip etsin canım.

evet bencede sımdıden uykusuz gecelere alısmamız ıcın sanırım tum bunlar.. bırde sık ama az yemek konusunda haklısın, zaten baska turlu cok sıkılıyorum rahatsız oluyorum.. ıns.. zamanında saglıkla dogar bebıs..

Meraba arkadaŞlar bende 26. Haftalıgım ..sırt agrılarım baŞladı.akŞam olunca agırlaŞıyorum yerımden kalkmakta zorlanıyorum yorgunluga hıÇ gelemıyorum o gÜn yoruyum kendımı akŞama sancım oluyor..hayırlısıyla gÜnÜmÜz gelse herkes az kalmıŞ dıyo ama bana daha cok gıbı gelıyor...hanı kımse yok mu

benimde son günüm 06.03.2010... doktor normal dogum olabilir dedi, sezeryanlik bir durum yok ama dogum aninda insan neler yasar onu allah bilir...
benimde ne agrim nede sizim var, aksamlari rahat yatiyorum, ne iki debir tuvalete gidesim var...
esim sasiriyor halime:)

benim son 9 günüm kaldı inşallah hayırlısıyla sezeryan olacağm. benim kaburga ağrım çok fazla son günlerde ters mi döndü acaba çünkü 1 hafta öncesine kadar hep şiddetli çatı kasık ağrım oluyodu o azaldı bu başladı.yarın kontrolde öğrenirim artık...herkese hayırlı doğumlar diliyorum..:CüvCüv:

Son 10-11 gun ama ben cok sıkıldım onca gun bıttı ama su gunler gecmıyor
Bıde normal oldugu ııcn ne zaman olacagıda bellı deıl
Cıldıırcam beklemek cok zormus cook
Allah herkese kolay dogumlar nasıp etsın :Saruboceq::Saruboceq:

benimde 31+1 sabırsızlıkla bekliyorum hala doğum şekli belli değil epidural normal diorum ama sezeryanda olabilir normalinden çok korkuyorum

bizde 36 olduk sona yaklastıgımı hıssedıyorum ve korku sardı benı eyvahedigeldismile sureklı aklımda dogum nasıl olacak, sezeryan mı normal mı? normal olucaksam, ne kadar surecek? off sureklı dusunuyorum. .2 gundur tıpkı adet sancısı gıbı gıren agrılarım oluyor, kızlar sızdede oluyormu bu?? yoksa dogumun yaklastıgını mı haber verıyor?? belıme kadar vurdu dun agrı, korktum hatta..

benim de az kaldi kismetse haftaya cars. yani ayni 10 unda sezeryanla dugucak kismetse :)) tabi erken cikip gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…