çarşamba yani 17 şubatta doğumdayım inş sezaryen olacak
çarşamba yani 17 şubatta doğumdayım inş sezaryen olacak
arkadaslar 34. haftaya girdik cok sukur. 26. haftadan beri yatıyorum, erken dogum rıskım oldugu ıcın.. gunler daha zor gecıyor.. yarın kontrolumuz var ıns. her sey yolundadır..doguma boyle sayılı haftalar kala bende uykusuzluk ıyıce arttı. ne gece ne gunduz uyuyamıyorum..gece 2'ye 3'e kadar oturuyorum.. neden bılmıyorum.. sızede oluyor mu kızlar???? birde sanırım alan daraldıgı ıcın olsa gerek cok fazla yıyemıyorum mıdem bulanıyor, hatta dun istifra ettim cok su ıctıgım ıcın.. aynı sıkıntıları yasayan var mı??
Aynı sorunları bende yaşıyorum,napalım hamileliğin cilveleri olsa gerek.Ben yemek yerke az ve sık yemeni öneririm cok daha rahat edersin mideni fazla doldurmamış olursun.Uyku sorunuda aynı geceleri oturuyorum ama gündüzleri takviye yapıyorum yerine,sanırım doğum sonrası uykusuz geceler hazırlık yapıyoruz ister istemez.Biraz daha dayanman lazım az kalmış artık,allah sağlık bebeğini kucagına almayı nasip etsin canım.
ben de bugün 39+2 deyim.Bu hafta bekliyoruz kızımı,sabırsızım artık ve çok gerginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?