Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende kendimi nole kiyiya vurmus balina gibi hissediyorum sanki..
hareketlerim cok yavasladi..
egilemiyorum yatamiyorum uyuyamiyorum hatte nefes almak bile bazen zor geliyo..
bir an once ciksin istiyordum ama bugun doktorum gelisiminin 1 hafta geriden takip ettgini soledi..
cok uzuldum anlatamam..kendimi suclu hissettim..hersey normal falan dedi ama yine de annelik iste..
simdi ne kadar zor olursa olsun 40 a hatta 41 e kadar beklemek istiyorum..

herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
ben de 32+4 haftalık oldum, bebişim baş aşağı döndü iki gündür beni zorluyor..
arkama yastık koyarak dinleniyorum, ayaklarımı uzatınca kasık ağrılarım hafifliyor.
doktorum ağrılara ılık duşun da iyi geleceğini söyledi.
evde dinleniyorum, günler sabırsızlıkla geçiyor..

tekrar, herkese hayırlı doğumlar diliyorum, allah gönlümüze göre versin, bebişlerimize hayırlısıyla kavuşalım.

benim beklemeye tahammülüm kalmadı cumaya kadar gelmezse doktorumla konuşup suni sancı verilmesini isticem

canım öyle dediğin gibi oluyormu benimde 40.haftam oldu doğum yapmadım doğumu devlet hastanesinde yapıcam bana suni sancı verin doğumu başlatın desem yaparlarmı çünkü doktor 9 ay 10 günü geçtikten sonra bir hafta bekler öyle suni sancıyla olur demişti

canım bu yazıyı yazdıktan sonra cuma sabaha karşı sancılandım ben. ama sancım az bir an önce doğurayım diye kendileri verdi suni sancıyı. 5-6 saat sancı çektim kabus gibiydi. ama herkeste aynı olmaz tabi.
Allah kolay doğumlar nasip etsin..

hayırlı olsn canım ozaman benimde 9 ay 12 günlük oldum doktor bir hafta bekleyebiliriz dedi benimde sancım falan çok bu aralar ama hiç açılmam yokmuş henüz bakalım bu hafta içi bidaha gidicem doktora

hayırlı olsn canım ozaman benimde 9 ay 12 günlük oldum doktor bir hafta bekleyebiliriz dedi benimde sancım falan çok bu aralar ama hiç açılmam yokmuş henüz bakalım bu hafta içi bidaha gidicem doktora

gittiğimde benimde 1cm açılmam vardı sancı geldikçe açıldı. Allah kolay doğum nasip etsin canım sağlıkla al kucağına

benimde 32 de baş aşağı dönmüştü ve çalışıyodum artık dayanamadım 35+3 te sözlü izin istedim çalıştığım yerden resmi iznimde bayram sonrası başlıyor gerçekten zorluyor artık 36+6 olduk geceleri uyuyamıyorum dönemiyorum eşimde kolay doğum olsun diye habire yürütüyo beni ama artık yarım saat bile zor yürüyorum bacaklarım kasıklarım acımaya başlıyor aralığın 8 görünüyo günüm ama nasip kısmet geceleri mide yanması da çok oluyor bazen sabaha kadar oturuyorum bide inanılmaz bi sağ bacak ağrısı var hayırlısı artık

böyle bır konu acmakla cok ıyı etmıssın cnm benım..ayy bende 37 haftalık hamıleyım zaman hıc gecmıyor sankı bı an once bebegımı saglıkla kucagıma almak ıstıyorum artık dayancak sabır kalmadı valla

38. haftadayım ben de kızlar
6 aralık doğum tarihim. şimdilik normal doğum olacak gibi.
korkular başladııı...

bende 35+3 günlük hamileyim dogum tarihimiz 28 aralik bakalim minikkusum gününde mi gelecek .
cok heycanliyim vede kookokorkuyorum.:18:

39+2yım. 30 kasımda kontrolum var beklenen dogum tarıhı de 2 aralık. Kontrole kadar bır dogursam keske. Iyıce daral geldı

ben de 35+4üm aralık 26 diyo dr. bakalım minik oğlum ne zaman gelecek. heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz ama zaman geçmek bilmiyor artıkk..

bende 37 haftalık hamileyim aralık 15 gibi görünüyo çok korkuyorum bide 9 aydır gittiğim doktorum hastaneden istifa etti kaldım ortada bekliyorum yeni hastaneyle anlaşmasını allahım hepimize yardımcı olsun bir avazda kurtarsın inşşş :18:

39 haftalıgım bende..dorum 10aralık dedı cok sabırsızım cookk:76:

bende 38+4 haftalığım ve çok korkuyorum. Nasıl olcak sancılar,doğum nasıl olcak. senin başladımı sancıların sevgicik38.nasıl bişey bu sancılar.
ben yürürken çok zorlanıyorum backlarım ağrıyor kasılmalarım var.ama öyle düzenli bi sancım olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…